אוכל
מגזין סוף השבוע

שולח לחמו

חודשיים בלבד אחרי שנפתח, הסניף החדש של מאפיית לחמים התל אביבית, שממוקם בלב לבה של מנהטן, הוא כבר הצלחה מסחררת. בתפריט: תורים בלתי נגמרים, תשבחות אצל מבקרי האוכל ותואר קראנץ השוקולד הטוב ביותר בעיר הכי תחרותית בעולם. עכשיו מתפנה אורי שפט, השף והבעלים הגאה, להסביר איך בדיוק כבש את ניו יורק – ולמה הוא מתגעגע לזה שלקוחות צועקים עליו

חן ליברמן, ניו יורק | מגזין mako | פורסם 14/04/13 15:13 
חברים
פעילות
המלצות