אוכל
מגזין סוף השבוע

חיה ובועטת: גילינו את צפת האמיתית, והיה לנו טעים

הנוף מדהים, ההיסטוריה מפוארת, אבל איכשהו העיר צפת פשוט לא תפסה כיעד תיירותי. סיור של יום באנדרדוגית של הצפון חשף סצנת אוכל מדהימה, מהפריקסה המושלם ועד מרתפי יין מקומיים, והשאיר לנו טעם של עוד. עכשיו נתחיל לפצות על השנים האבודות

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 18/05/15 14:54 
פריקסה זהבה צפת (צילום: נמרוד סונדרס,  יחסי ציבור )
הפריקסה של זהבה. פספוס שלנו שלא ידענו עליו עד עכשיו | צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות