אוכל
מגזין סוף השבוע

50 טיפים לאפייה מאנשים שבאמת אופים

האם אפשר להמיר את החמאה שבמתכון בשמן? ואת הקמח בקמח מלא? איך מצילים שמנת מתוקה שהוקצפה יותר מדי? ולמה לא משנה כמה אתם משמנים, העוגות ממשיכות להידבק לכם לתבנית? ביקשנו מענבל לביא, אופת החצר שלנו, שתיתן את הטיפים הכי טובים שיש לה לאופה הביתי. הנה הם

ענבל לביא | אוכל טוב | פורסם 22/02/18 14:32 
עוגת שמרים פיסטוק (צילום: חן שוקרון, אוכל טוב)
יש לנו טיפ שישדרג לכם כל עוגת שמרים באשר היא | צילום: חן שוקרון, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות