אוכל
מגזין סוף השבוע

הבעלים של טוני וספה בראיון על הפיצה שהולכת להשתלט על ניו יורק ופתיחת מגזינו האיטלקית החדשה

פיצה טוני וספה מתרחבת מחוץ לגבולות תל אביב. כמה מחוץ? מטווח נסיעה של טוסטוס שליחויות ממוצע ועד ניו יורק, לא פחות. אחרי שנים של שמירה קנאית על הבייבי שלו, טל שטרן מתכנן לכבוש את העולם, אבל לא מוותר על הווייב של הרוקנ'רול

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 05/08/15 15:58 
טוני וספה - פיצה עם ארטישוק (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב)
טוני וספה. קודם נכבוש את ראשון, אחר כך את ניו יורק | צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות