אוכל
מגזין סוף השבוע

הפסח שלנו

במשפחת בן אדרת נאספים מדי שנה הגברים לגלגול המוני של פסטלים, אצל אורי בורי בשום אופן לא מוכנים לוותר על הסלמון ואצל קרין גורן נשארים שנה אחר שנה עם אותה עוגה מנצחת. מיטב השפים והבשלנים בארץ מספקים הצצה לשולחן הפסח שלהם, וגם להתרחשויות המשפחתיות הקטנות שמתחוללות סביבו

מגזין mako | פורסם 07/04/14 15:34 
זנב שור ומוח עגל - ירון קסנבוים (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות