איך מגלענים אבוקדו ביד אחת?
אוהבי האבוקדו יודעים שני דברים: אחת, שהגלעין שלו הרבה יותר מדי גדול, ושתיים, שיש לו נטייה מעצבנת שכזו להידבק לפרי לבלי הפרד. אז כן, אפשר להיעזר בסכין - אבל יש דרך הרבה יותר שווה וקלילה לעשות את זה, ביד אחת בלבד

אנחנו יודעים, להתעורר עם טיפ כזה בסוף עונת האבוקדו זה על גבול הרשעות. אנחנו יודעים, ובכל זאת, הרגשנו שלשמור אותו בלב יהיה אפילו פחות מוסרי. אז הנה הוא: טיפ לגלעון אבוקדו - ביד אחת בלבד. את התודות אנחנו חייבים לחשבון האינסטגרם שללוטי דלזיאל(שבו, אגב, היא גם טוענת שהרבה יותר משתלם לחצות את האבוקדו לרוחב, ולא לאורך - כי אז שטח הפנים של הפרי שמתחמצן קטן יותר, והבזבוז מצטמצם).
זה הולך ככה: חוצים את האבוקדו ואוחזים בחצי שבו תקוע הגלעין כך שהאצבע המורה והאמה תוחמות את הגלעין משני הצדדים. מציבים את האגודל מאחורי הגלעין (מעבר לקליפה) - ופשוט לוחצים אותו החוצה. נסו את זה, זה עובד.
ודאי תאמרו - מי צריך לגלען אבוקדו ביד אחת, כשאפשר להיעזר בסכין וביד השנייה שבמקרה אלוהים חנן אותנו בה ולעשות את זה בחן כה רב, ואנחנו נאמר - מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין, ומי שנחתך פעם אחת בניסיון לשפד את הגלעין הסורר יחשוב אלף פעמים לפני שיעשה זאת שוב.