mako
פרסומת

טיפ: איך משדרגים שוקו חם?

קבלו טריק מגניב לחורף: מכינים קצפת פשוטה, מזלפים נשיקות ומקפיאים. בפעם הבאה שתכינו לעצמכם שוקו - תוכלו לשדרג אותו בהפתעות קצפת קטנטנות

טל שדה
mako אוכל
פורסם:
נשיקות קצפת לשוקו
נשיקות קצפת לשוקו|צילום: רועי ברקוביץ, mako אוכל
הקישור הועתק

מכינים קצפת (הכי רגילה שיש - קופסת שמנת מתוקה, שתי כפות סוכר) ומעבירים לשק זילוף, רצוי כזה עם צנתר משונן (ככה הנשיקות ייצאו הכי יפות). מדביקים נייר אפייה למשטח העבודה בעזרת מעט מהקצפת, ומזלפים נשיקות קטנות. מעבירים למקפיא לשעתיים.

זהו. כשמכינים שוקו חם זורקים לתוכו כמה נשיקות קצפת קפואות - ומקבלים פינוק גדול אפילו יותר.

* טל שדה היא בעלת הבלוגעקרת בית נואשת.