מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

יש הרבה דגים בים – איך אוכלים אותם?

איך נהנים מנתח דג משובח בלי להיחנק מהעצמות? המדריך למבתר, שיהפוך את כל בורי הבורי לנסיכי נילוס

פורסם:
הקישור הועתק

צעד ראשון: קשקש בקשקש

קחו סכין והעבירו אותו לאורכו של הדג, בנעיצה עמוקה.

צעד שני: שסע זה כאן

בעזרת אותה סכין, העבירו חתך לאורך חלקו העליון של הדג.

צעד שלישי: פילה להמונים

החדירו את הסכין לדג בפעם השלישית, והפרידו את פרוסת הבשר מהאדרה בצורה חלקה. חזרו על פעולה זו גם באגפיו האחרים של הדג, והרי לכם פילה תוצרת בית.

מצאתם טעות לשון?