מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך הכי נוח לקלף קיווי?

אם גם אתם מאלה שמתים על הטעם של הקיווי אבל שונאים להתעסק איתו - יש לנו פתרון בשבילכם. נסו את הטיפ הבא, ותוכלו ליהנות מכמויות עתק של ויטמין C בלי לחטוף עצבים על הקליפה

mako אוכל
פורסם:
איך מקלפים קיווי
איך מקלפים קיווי|צילום: רועי ברקוביץ, mako אוכל
הקישור הועתק

קיוויהוא אחד הפירות האהובים עלינו ביותר. הוא מתוק, הוא עסיסי, הוא משדרג את המוזלי בטירוף והוא מפוצץ בוויטמין C ברמה כזו, שתפוזים מחווירים לידו מבושה. יש לו רק בעיה אחת: מבאס לקלף אותו. הקליפה שלו מחוספסת ומרגיזה, והדרך היחידה להיפטר ממנה בשלמותה היא לקלף אותה בסכין - מה שגורר בזבוז של המון פרי. רגע, ואולי זאת לא השיטה היחידה?

אז הנה, רוצים ליהנות מקיווי טוב? יש דרך הרבה יותר פשוטה לעשות את זה: חותכים את שני הקצוות וחוצים את הקיווי באמצע. מכניסים כף פשוטה בין בשר הפרי לקליפה, ומסובבים את הקיווי לאט לאט, עד שכל הקליפה נפרדת מהפרי. לא הבנתם? תסתכלו בסרטון ותבינו מיד.

מצאתם טעות לשון?