זאת כנראה השיטה הכי מהירה ונקייה להכין פנקייקים
פנקייקים זו אהבה. אהבה מלכלכת אומנם, כזו שמשאירה מאחוריה כתמי בצק וחלב על השיש, אבל עדיין אהבה. ובכן, לא עוד לכלוך וכתמים - עם הפטנט הבא שדגנו ברשת תגלו איך אפשר להכין בלילת פנקייק בשניות, בלי ללכלך אפילו כפית

הפעם נעשה את זה בלי יותר מדי הקדמות: כל מה שאתם צריכים זה בקבוק פלסטיק ליטר וחצי ומשפך. זה הכל. חוץ מזה אתם לגמרי יכולים להיצמד למתכון הפנקייקהמשפחתי שלכם ולהשאיר את ארון הכלים סגור ומגירת הסכו"ם נעולה. איך זה עובד? מאוד פשוט. נדגים לכם עם המתכון הבא:
המרכיבים (לכ-14 פנקייקס בקוטר של כ-8-9 ס"מ):
בקבוק פלסטיק ליטר וחצי, ריק, יבש ונקי
1 וחצי כוסות קמח רגיל
1 ושלושת רבעי כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
חצי כפית מלח
ביצה טרופה
3 כפות (45 גרם) חמאה מומסת, מצוננת מעט
1 ורבע כוסות חלב
אופן ההכנה:
1. מכניסים לבקבוק הריק (בעזרת המשפך) את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח, ומנערים היטב.
2. מוסיפים לבקבוק את הביצה, החמאה המומסת והחלב.
3. מנערים את הבקבוק היטב עד שמתקבלת מסה אחידה, ללא גושים.
4. מחממים מחבת גדולה. משמנים במעט חמאה או ספריי שמן ומנמיכים את האש לבינונית.
5. יוצקים בלילה למחבת (בכמות ובגודל הרצויים לכם) ומטגנים כ-2 דקות עד שנוצרות בועיות אוויר על הצד העליון של הפנקייקס והצד התחתון שלהם משחים. הופכים, מטגנים עוד כדקה ומוצאים לצלחת. ממשיכים כך עד שהבלילה מסתיימת.
6. מגישים מיד עם סירופ מייפל, דבש, סילאן, סירופ שוקולד, חמאה, חמאת בוטנים ועוד.
* נשארה לכם בלילה בבקבוק? אין בעיה: הכניסו את הבקבוק למקרר ותשתמשו בבלילה מתי שתרצו (הבלילה יכולה להחזיק עד יומיים במקרר).