מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

טיפ: איך פורסים דק בצל בלי סכין חדה?

לא לכולם יש סכין שף חדה וטובה, אבל אנחנו יכולים להניח שלרובכם הגדול יש קולפן ירקות בבית. ואם אין לכם גם את זה, אז אין לנו שום דבר להגיד לכם

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

יש סיטואציות בחיים שמצריכות מכם רצועות דקיקות של בצל. נגיד, לסלט אסייתי מרענן, כתוספת פריכה ועוקצנית מעל כריך ומה לא. אבל לא לכולנו יש מטבח מצויד היטב ולא לכולנו יש סכין שף גדולה וחדה אומנדולינה- אותו גאדג'ט שפורס ירקות (ואצבעות, אם לא נזהרים) לפרוסות או רצועות דקיקות.

אז מה עושים? אם יש לכם קולפן ירקות - אתם מסודרים. חוצים את הבצל לחצי (ואפשר גם לרבע) ופשוט מקלפים פרוסות בצל דקיקות. פשוט, לא?

מצאתם טעות לשון?