מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

לאכול מנדרינה - בלי לקלף אותה

בלי ללכלך את הידיים ובלי לעשות קווצ': הנה לכם שיטה מדליקה וקלילה לפרוס את הפרי ולזלול אותו

mako אוכל
פורסם:
שלב 5
חיתוך מנדרינה|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
הקישור הועתק
לקלף מנדרינה
איך מגיעים לכזו תוצאה בלי לדחוף את הציפורניים מתחת לקליפה?|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

הנה שיטה שהולכת לשנות לנו את החיים. כי הרי אנחנו אוהבים מנדרינות, אבל נמנעים מאכילתן בשל הטינופת והידיים הדביקות הכרוכות בקילופה. ובכן, לא עוד: מהיום לוקחים סכין, מבצעים את החיתוך המהיר – וטורפים את הפרי המתוק מבלי לסכן את המניקור או הצורך לשטוף ידיים.

שלב 1
1. חותכים את הראש של המנדרינה, מבלי לפגוע בבשר הפרי|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 2
2. חותכים גם את הראש השני|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 3
3. יוצרים עם הסכין פס לכל אורך המנדרינה|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
פרסומת
שלב 4
4. פותחים כמו אקורדיון|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
שלב 5
5. זוללים בהנאה|צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
מצאתם טעות לשון?