מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

הקינוח בן המרכיב האחד שמסעיר את טיקטוק

יותר ממיליארד צפיות כבר יש ל"מרוב שזה פשוט לא נעים לקרוא לזה קינוח" הזה. ואיך מכינים אותו? בקלילות - רק מכניסים דבש למקפיא

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:
הקינוח מטיקטוק
דבש קפוא|צילום: eloisefouladgar, tiktok
הקישור הועתק

כל מי שמסתובב במקומות הנכונים בטיקטוק בוודאי הופתע למצוא שם הרבה דבש לאחרונה - ממש כאילו חגיגות ראש השנה הממשמשות ובאות הן עניין אוניברסלי. אז לא, הן לא, אבל יוצא שממש עכשיו עלו שם בטיקטוק על טריק דבש מגניב במיוחד, שכל העולם צריך להכיר.

בואו נדבר רגע על דבש קפוא. בניגוד למים ולשאר נוזלים לא אלכוהוליים, כשמקפיאים דבש הוא לא מתקשה לגמרי, אלא מקבל מרקם חדש וצמיגי משהו. אם תמלאו דבש בבקבוק קטן ולחיץ (זכוכית לא תעבוד פה!) ותקפיאו אותו - כשתלחצו את הבקבוק עם צאתו מהמקפיא יצא ממנו הדבש באיטיות וצורתו תהיה כמו מעין צ'ורוס. והדבש בגרסה הזאת שלו, מתברר, משמש הרבה אנשים בעולם כממתק (טבעי ובריא יותר) לכל דבר. נאמר זאת כך, תגיד "דבש קפוא" בטיקטוק כבר קיבלה יותר ממיליארד צפיות, והיד עוד נטויה.

ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!

מצאתם טעות לשון?