mako
פרסומת

יש הפתעות בחיים: פסטה אפויה עם ירקות וטוויסט

חצילים, פלפלים, קישואים ובעצם כל מה שמתחשק יכול להיכנס לפסטה הזאת, שנאפית בתנור עם שמנת ופירורי לחם, ויוצאת עם קראנץ' מגניב שיקפיץ לכם את ארוחת הצהריים. איך עושים? קבלו מתכון מצולם

mako אוכל
פורסם:
סודות השפים- פסטה אפויה עם פרורי לחם
סודות השפים- פסטה אפויה עם פרורי לחם | צילום: מתוך קמפיין יוניליוור, mako
הקישור הועתק

מצד אחד, בחיים צריך לגוון. מצד שני, אם אתם כמונו, גם אתם אנשים של פסטה - אז אתם יודעים איך זה: מתלבטים בין אורז נהדר לאיזה מתכון נפלא של תפוחי אדמה, התיאבון נפתח, הזמן קצר, ושוב אנחנו מכינים פסטה.

אז מה הפתרון? לגוון עם הפסטה. המתכון הזה מציע רעיון בסיסי נפלא לפסטה אפויה עם ציפוי פריך של פירורי לחם, שמכינים בקלי קלות. לא בעניין של חצילים וקישואים? אתם יכולים לגוון את המתכון עם כל ירק שאתם אוהבים.

פסטה אפויה עם ירקות:

מרכיבים:
חבילת פסטה
מיכל שמנת לבישול
1/2 חציל
קישוא
פלפל אדום
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. חותכים את הירקות לפרוסות או רצועות, ומקפיצים במחבת שחוממה עם שמן. מוסיפים את השמנת ואת הפסטה המוכנה, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל. מבשלים קצת תוך כדי הקפצה כדי לצמצמם את השמנת.

3. מעבירים לכלי מתאים לתנור, ומפזרים מעל פירורי לחם בנדיבות. אופים כ-25 דקות.