איך מכינים שמן בטעמים?
קבלו טיפ לחיים: יש הרבה דברים שנמכרים בחנויות מתמחות בהרבה מאוד כסף - שאפשר להכין די בקלות לבד בבית. מה למשל? שמנים בטעמים שונים. ככה עושים את זה, בפחות מ-5 דקות
mako אוכל
פורסם:

הקישור הועתק
עשבי תיבול, פירות, תבלינים - כל אחד מאלה יכול לשדרג את השמן שלכם, אם רק תיתנו להם מספיק זמן לשרות יחד. איך עושים את זה? לוקחים שמן זית או קנולה, מוסיפים את חומר הטעם שבוחרים, משקשקים יחד 10-15 שניות - ואז נותנים להם להשפיע זה על טעמו של זה, משהו כמו שבוע או יותר. אנחנו עשינו את זה עם כורכום - כדי שנוכל ליהנות לא רק מהטעם החדש של השמן, אלא גם מהצבע. סיימתם את שלב ההמתנה? סננו את השמן, והמשיכו בדרככם.
רוצים לשדרג את החומץ שלכם? לכו על אותה שיטה: תנו לחומץ בן יין לשרות שבוע-שבועיים עם תותים, למשל - ותקבלו תוצאה פירותית מדהימה.
מצאתם טעות לשון?