מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מתאימים את הביצה והנקניק לגודל הכריך?

בלי כלים מיוחדים וגאדג'טים שעולים כסף: כל מה שצריך זה סכין ובצל גדול. טיפ קטן שהולך להפוך את הסנדוויצ'ים שלכם להרבה יותר שווים

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

כריך שמנמן עם ביצת עין נוזלית הוא אחד ממנעמי החיים, אבל בלי תבנית מיוחדת או מחבת קטנטנה הביצה תמיד תהיה גדולה יותר מהלחם. מזל שיש בעולם הזה את ה-Crazy Russian Hacker, שמעלה באדיקות ליוטיוב פתרונות קטנים שעושים את החיים הרבה יותר קלים - מה שנקרא לייף האקס.

אז מה הוא מציע לנו לעשות? לפרוס בצל ולהשתמש בו במקום רינג - זאת אומרת להניח אותו על המחבת המשומנת ולשבור לתוכו את הביצה. התוצאה תהיה ביצת עין עגולה, שתיכנס לכם בול לתוך הכריך. ואיך מתאימים פרוסת נקניק עגולה לתוך פרוסת לחם מרובעת? גם את זה אפשר לראות בסרטון.

מצאתם טעות לשון?