הבשר הטוב בעולם מגיע לישראל מאוסטרליה, ונמצא ככל הנראה באחת מהקצביות הקרובות לביתכם. הבשר נקרא "ואגיו" ומקורו ביפן, והוא מבוסס על שיטת תזונה מיוחדת לפרות שמתקיימת רק במספר חוות בוטיק בעולם. הבשר יכול לעלות מאות דולרים לקילו, אבל בישראל תוכלו למצוא אותו במחיר שתוכלו להרשות לעצמכם ככל הנראה באירועים מיוחדים. מנחם הורוביץ ורפי גינת יצאו למשק "שבעת המעיינות" במושב שרונה שבו גדל עדר הואגיו הישראלי הראשון, ולשלוש קצביות שבהן תוכלו לטעום את המעדן היוקרתי הזה: איתן מעדני בשר, אסאדה ורשת הקצביות נתח קצבים.