חריף אש: מתכוני הדגים החריפים הכי טעימים שיש
יש הרבה דגים בים, אבל חיים כהן ויונתן רושפלד מחפשים את הדג החריף הכי טעים שיש: מהלוקוס ההודי של צ'נצ'ל בנגה, דרך הדגים המרוקאיים של רבקה טויטו, ועד החריימה החריף אש של לאה קדוש. כל המתכונים
דג חריף לשבת
הדרך לדגים חריפים וטעימים לשבת לא חייבת להיות ארוכה ומלאת חתחתים: רוטב עדין שעוטף בקלילות את הדגים, קצת מיץ עגבניות מלמעלה ויאללה, מגישים.

דג מרוקאי חריף
פרוסות לוקוס ברוטב אדמדם לחובבי החריף עם כמה נגיעות זעפרן בשביל הריח והטעם. לא תאמינו כמה זה קל להעמיד סיר כזה לשבת.

דגים בנוסח מרוקאי
נתחי דג ברוטב עגבניות שרי ופלפלים על גבול החריפות ובדיוק על העסיסיות הנכונה. סיר מלא טעמים בלי הרבה עבודה.

דגי לוקוס ובורי בעלי בננה
מזרח רחוק חדשי: דג חריף בסגנון שלא הכרתם, עם השפעות מצפון מזרח הודו שיחרוך לכם את הלשון עם הרבה צ'ילי וחרדל.

חיים כהן ויונתן רושפלד הכריעו: הדג החריף הכי טעים שיש - החריימה של לאה קדוש
בשביל מנת חריימה משובחת צריך דג טוב, הרבה פפריקה, תבלינים ולימון ולא מעט שמן. ואל תשכחו להצטייד בחלה הכי טרייה שיש.

עוד ב"הכי טעים שיש":
"הכי טעים שיש" עם חיים כהן ויונתן רושפלד. כל שישי בשעה 19:00 בערב.