חמים וטעים: כל המתכונים לקציצות הכי טעימות שיש
יונתן רושפלד וחיים כהן יוצאים לחפש את המתכונים הכי טעימים שיש לקציצות: מקבב ממולא, דרך תבשיל כבש בניחוח אניס ועד לקציצות ברוטב ארטישוק. וגם: הבשלן עם המתכון הזוכה מדגים לחיים ויונתן איך מכינים את הקציצה הכי טעימה שיש

קבב ברנג׳י
קציצות בקר עמוסות עשבי תיבול בציר עוף עשיר ומלא טעמים. הסוד? לישה יסודית עד שמתקבלת עיסה אחידה ממנה יוצרים כדורים עגולים ויפים שכיף לאכול.

קציצות בקר וכבש בניחוח קינמון ואניס
התאווה לתבשיל מסוים קשורה בעבותות גם לריח שלו. כשסיר קציצות הבקר והכבש שלכם יתחיל להציף את המטבח בריחות קינמון ואניס, תחיו בשלום עם זמן ההכנה המאתגר.

קציצות בשר על קרם ארטישוק ירושלמי
בתפקיד השניצל – קציצות משובחות מבשר אנטרקוט, בתפקיד הפירה: קרם ארטישוק ירושלמי עדין וחלק. בתווך: רוטב מציר ירקות, ערמונים, פטריות וסילאן שישחק לכם באף עד ההגשה שכוללת קצת סבלנות ומעט עבודה.

קציצות בשר ופירות יבשים
קציצות הן דבר כל כך מכיל שהן מסתדרות נהדר גם גם בחברת פירות יבשים, סילאן, יין וקינמון. לא מאמינים? חצי שעה של עבודה נינוחה ותוכלו לדעת את התשובה.

יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: קבב ממולא פריקי ברוטב גלילי זה הקציצה הכי טעימה שיש
אם תהיתם עד היום על קנקנה של הפריקי, מומלץ לעבור את טבילת האש עם המתכון הבא: קבב עגל ושומן כבש ממולא באותה חיטה קלויה ומסתורית, טובל ברוטב אדום וסמיך ונח על עלי גפן חמצמצים.

"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00