חם מהתנור: כל המתכונים למאפים הכי טעימים שיש
להכין מאפים ממולאים זאת מיומנות לא פשוטה, אבל יונתן רושפלד וחיים כהן מצאו את המתכונים הכי טעימים שיש: מבקלוואה ממולאת בבשר טלה דרך פטאייר תרד ועד פחזנית עם קרם חציל וגבינות צאן. בתיאבון

פחזניות עם קרם חציל וגבינות צאן
מי שרגיל לפחזניות בגרסתן המתוקה, ישמח לגלות שכשממלאים אותן בקרם חציל וגבינות התוצאה קרובה מאוד לאושר גדול. הכינו את שקי הזילוף.

סטרומבולי גבינות ותרד
הסטרומבולי הוא מאפה מבצק בירה שדורש לא פחות משלוש התפחות. בגרסה שלפנינו הוא ממולא בגבינות ובתרד, שילוב שתמיד שווה את ההמתנה.

בקלוואה טלה
בקלוואות מתקתקות לא חייבות להגיע בסוף הארוחה עם כוס תה. הנה מתכון לבקלוואה עמוסת פיצוחים וכל טוב, ממולאת בשר טלה עסיסי.

אמפנדס בשר
כיסונים מקמח תירס ממולאים בשר טחון בטיגון עמוק. האמפנדס האלה יקחו אתכם לטיול בדרום אמריקה בלי הטיסה הארוכה. שעה וחצי עבודה והגעתם ליעד.

יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: פטאייר ממולא בתרד וזעתר הוא המאפה הכי טעים שיש
מאפה מבצק שמרים ממולא תרד וסחוג, בצל ותבלינים. נשמע טוב מדי? ומה אם נגלה לכם שהפטאייר הזה גם פשוט להכנה?

"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00