חריף ומטריף: מתכוני הדגים הכי טעימים שיש
יש הרבה מתכונים לדגים חריפים, אבל חיים כהן ויונתן רושפלד החליטו לחפש את האחד והיחיד - המתכון הכי טעים שיש. מדג חריף בקארי ירוק וחלב וקוקוס ועד מנת "פיקנטה דה פסקדו". כל המתכונים

דג חריף בסגנון מקסיקני
אם אתם רגילים בעיקר לחריף מזרח תיכוני, כדאי שתבחנו את גבולות הלשון שלכם עם דג אמנון מקסיקני ופלפלים חריפים, מוגש לצד תפוח אדמה מדורה אמיתי.

דגים חריפים
בספר שלנו, כל תירוץ לניגוב רוטב חריף עם חלה טרייה מתקבל בברכה. הדגים החריפים האלה, שנחים ברוטב עגבניות משגע עונים בדיוק לדרישות.

קציצות דגים מרוקאיות
לא כולם יכולים להתמודד עם אוכל חריף - אבל מי שכן, נהנה יותר מהחיים. לראייה: קציצות דגים מעולות ברוטב לוהט שיעיפו לכם את הלשון.

דג חריף בקארי ירוק וחלב קוקוס
יש תיבולים שמיד זורקים אותנו למחשבות על טיול במזרח הרחוק. לשמחתנו, דגים חריפים בקארי אפשר להכין בכל מקום ודי בקלות.

יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: "פיקנטה דה פסקדו" היא מנת הדגים החריפים הכי טעימה שיש
מי אמר שדג חריף חייב להיקרא מרוקאי? הגרסה הלטינית והמתובלת היטב, מכילה אומנם גם ציר דגים ושמנת מתוקה, אבל גם פה, כמו תמיד, מומלץ להצטייד בחלה לניגוב.

"הכי טעים שיש": שישי ושבת ב-19:00