אי אפשר להתייחס לאוכל הישראלי (ויראלי או לא ויראלי) בלי לתת קודם כל את הבמה לאוכל הרחוב הכל כך מוצלח שלנו. לכן, את החיפוש שלנו אחרי המנות הכי ויראליות בישראל התחלנו באחד ממוסדות אוכל הרחוב המצליחים ביותר במדינה: הקוסם כמובן. מקום שבו תיתקלו בתור אינסופי לפיתה מלאה בכל טוב כבר משעות הבוקר המוקדמות ועד אמצע הלילה.

>> מתכונים לראש השנה

בתפריט של הקוסם תמצאו את כל כוכבי אוכל הרחוב שלנו: חומוס, שווארמה, סביח, דג מרוקאי ואפילו שקשוקה (להרבה מהם, אגב, הקוסם נתן לנו מתכונים!). אבל אנחנו הגענו לפה בשביל מנת הפלאפל בפיתה (וכן, יש בה כמובן גם חציל מטוגן מופלא). עכשיו, אחרי הסקירה הזריזה הזאת, הגיע הזמן לגלות למה קוראים לקוסם הקוסם; מה לדעתו של המייסד והרוח שמאחורי המקום, אריאל רוזנטל, הוא הסוד שגורם לכם לחזור לכאן שוב ושוב; ואיך הוא הצליח להפוך את אחד המאכלים הלכאורה הכי לא סקסיים שיש (פלאפל) למפלצת לייקים.

חצי מנת פלאפל בקוסם (12 שקלים) | הקוסם. שלמה המלך 1, תל אביב. כשר

ונגיעת טחינה

A post shared by אריאל רוזנטל - הקוסם (@hakosemofficial) on