הרוזלך המיוחדים חוזרים לרשת לנדוור

למשך חודש אחד בלבד חוזרת המהדורה המיוחדת של הרוזלך, הקינוח של רשת לנדוור, עם ארבע גרסאות חדשות (47 שקלים): רוזלך קוקוס שוקולד לבן - קרם של שוקולד לבן עשיר, שברי קוקוס ושקדים; רוזלך סוכריות צבעוניות - קרם שוקולד חלב וקרם שוקולד לבן עם הרבה סוכריות צבעוניות; רוזלך גבינה ופירות יער - גבינת מסקרפונה וריקוטה, בשילוב שוקולד לבן על מצע של רוטב פירות יער; ורוזלך חלבה ושוקולד - חלבה עם פצפוצי שוקולד צ'יפ מריר (טבעוני).

ביג מושיק - המבורגר חדש ברשת שמונה של מושיק רוט

אומנם רשת שמונה מתמחה במנות שעולות 8 שקלים, אבל בימים אלה היא משיקה המבורגר חדש וגדול יותר, למי שקצת יותר רעב. ביג מושיק הוא המבורגר במשקל 200 גרם שיימכר במחיר של 32 שקלים יחד עם שתייה וצ'יפס.

פאצו קוזין - ביסטרו חדש ביהוד

פאצו קוזין החדשה ביהוד היא ביסטרו ים תיכוני עם מטבח פתוח ובר אלכוהול גדול. בין המנות בתפריט: טרטר דג ים - דג נא, שמן זיתים, ויניגרט עגבניות, עגבניות לחות, פרחי צלפים, יוגורט שחור ובייגל ירושלמי (53 שקלים); הפולנטה של פאצו - קציפת פולנטה, קרם ארטישוק, עלי גפן, צימוקי עגבניות, כדורי פרמזן ובושה, זיתי טאסוס וארטישוק קלוי (53 שקלים); פיצה סביח - רוטב אריסה, גרגירי חומוס לוהטים, חציל, סלטון של פטרוזיליה, טחינה הר ברכה, לימונים כבושים וביצה חומה (54 שקלים).

פאצו קוזין. אלטלף 3, יהוד. 03-6167860

רשת טפאו חוגגת 16 שנה

רשת ברי הטאפאס טפאו חוגגת 16 שנות פעילות ולרגל כך יוגשו בה לאורך כל חודש יוני מנות טאפאס קלאסיות ב-16 שקלים. בין המנות: פינצ'ו אסקבצ'ה - לחם קלוי, דניס בכבישה ביתית, קרם חצילים וסלט אספרגוס; קוליפלור - כרובית מטוגנת עם רוטב אנשובי; ברנחנה - חציל קלוי בגריל, עגבניות מגורדות, קרם פרש, אורגנו, שקדים וסלסלת פלפלים; ואספרגוס - אספרגוס צרוב בגריל, ויניגרט צ'יפוטלה ושקדים.

טפאו. הארבעה 16, תל אביב; שנקר 9, הרצליה פיתוח

אנדלוסיה - בר קוקטיילים וטאפאס חדש וכשר בירושלים

ממש בימים אלה נפתח בירושלים בר קוקטיילים חדש בשם אנדלוסיה, שיגיש מנות טאפאס כשרות של השף שלומי אטון. בין המנות: סביצ'ה פרואני - דג ים כבוש, בצל סגול, כוסברה, צ'ילי אדום, שמן זית ולימון (36 שקלים); סלט אנדיב עם סלק מקורמל, אשכולית אדומה ושקדים מסוכרים ברוטב קמפרי תפוזים (32 שקלים); טאטקי טונה אדומה על קראסט שומשום, תפוח אדמה מעושן, קלמטה ושמן זית (45 שקלים); ואמפנדות במילוי בשר וצימוקים לצד סלסה עגבניות וצ'ימיצ'ורי (36 שקלים). בין הקוקטיילים (52 שקלים): קוקטייל מבוסס על אשכולית אדומה, עם טנקירי מספר 10 וטיו פפה; ו-Bare Necessities: קוקטייל מבוסס על סירופ סברס ביתי ומשלב דבש תמרים, מיץ לימון וטקילה בהשריית זוטא לבנה.

אנדלוסיה. מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוזיקה, ירושלים. 02-6266306

טאפאס, אנדלוסיה
טאפאס, אנדלוסיה | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

רשת בר דגים חוגגת את יום הפיש אנד צ'יפס הבינלאומי

יום ראשון, 3 ביוני, הוא יום הפיש אנד צ'יפס הבילאומי, ולכבודו יגישו בכל ארבעת סניפי בר דגים מנת פיש אנד צ'יפס ברוטב צ'דר ושליש בירת טובורג ב-60 שקלים.

תפריט קיץ חדש במסעדת יריחו, תל אביב

מסעדת יריחו מתחדשת במנות חדשות של השף עידן פרץ, ביניהן: סלט יפואי - עלי סלק, קייל, לחם שום, צנוניות ויוגורט סומק (49 שקלים); טרטר קיץ - דג ים, אבטיח, פטה כבשים וזעתר (45 שקלים); ופיצה קלמרי - קרם בצלי אשקלון, קלמרי צלוי, זיתי קלמטה ולימון מקורמל (56 שקלים). 

יריחו. פנחס בן יאיר 4, תל אביב. 058-6666921

סניף חדש לרשת ביגה בחדרה

רשת בתי הקפה ביגה פותחת סניף חדש וכשר למהדרין בכפר הקניות החדש "מול החוף וילג'" בחדרה. חוץ מתפריט בישיבה יציע הסניף גם בולנז'רי עם לחמים ודברי מאפה.

תפריט ספיישלים חדש בבר האוכל עופי, קריית טבעון

לאורך כל יוני יגישו בבר האוכל עופי מנות מיוחדות בנוסף לתפריט הרגיל. בין המנות: פלפל ממולא באורז ובשר טלה (7.90 שקלים ל-100 גרם); קבב דג בורי על מצע לבנה עם קרם רוזמרין, מרווה וגרניום (13.50 שקלים ל-100 גרם); צלי בקר בפויקה עם ירקות שורש ועשבי בר (13.50 שקלים ל-100 גרם); וצלי עוף עם ארטישוק ירושלמי ופטריות שיטאקה (8.90 שקלים ל-100 גרם).

עופי. קריית טבעון. 04-6959697

ערב וויסקי במסעדת שלו ביער, קריית טבעון

ביום חמישי 7 בחודש תתקיים במסעדת שלו ביער ארוחת מיוחדת בשילוב הוויסקי Glen Moray. הארוחה תכלול מנת פתיחה, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח במחיר 220 שקלים לאדם, כולל שלושה סוגי וויסקי.

שלו ביער. שיכון האלה 6, טבעון. 04-9831837

קוקטיילים חדשים לקיץ בויקי כריסטינה, תל אביב

בר היין והטאפאס ויקי כריסטינה מחדש את תפריט הקוקטיילים שלו עם משקאות כמו פיסקו סאוור: פיסקו מוסקט, ליים, סוכר, חלבון ביצה ואנגוסטורה ביטרס (52 שקלים); דולצ'ה אי אמארגו - ג'ין, קמפרי, ורמוט לבן, לימון וסירופ אשכולית ורודה (48 שקלים); וקליינטה אי הומאדו - וויסקי ברבן, ג'ינג'ר, סירופ אגבה, לימון ונגיעה של סינגל מאלט מעושן (48 שקלים).

ויקי כריסטינה. מתחם התחנה, נווה צדק, תל אביב. 03-7367272

תפריט חדש ועסקיות ערב במסעדת אברטו, גדרה

השף של מסעדת אברטו, אסף שטרן, משיק תפריט חדש עם מנות כמו: סשימי אביב - סשימי דג ים, טחינת שקדים ופרי העונה, צנונית, שמנת חמוצה וקינואה שחורה (60 שקלים); שייטל בסו-ויד - קרפצ'יו שייטל, איולי רמולד, כרובית צלויה, פרמזן, שאלוט, צ'ילי וגרדת לימון (59 שקלים); וסלמון מאסיה עם אטריות סובה, קרמבל בוטנים וכוסברה, שעועית אספרגוס, כרוב ברוטב תאילנדי וחלב קוקוס (117 שקלים). בנוסף, בשעות 18:00-19:30 תציע המסעדה עסקיות ערב שיכללו עיקרית, מנת לחם, פתיח וכוס שתייה במחיר העיקרית.

אברטו. שכביץ 5, גדרה. 08-6680066

עסקיות, אברטו
עסקיות, אברטו | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

בית הקפה אוליב חוגג 20 שנה עם תפריט חדש, תל אביב

בית הקפה הוותיק אוליב חוגג יום הולדת 20 עם חידוש ומתיחת פנים לתפריט. בין המנות החדשות: קווץ' של תפוח אדמה צלוי, פלפל ירוק חריף, שמנת חמוצה ופרמזן (36 שקלים); שווארמת אנטרקוט על מג'דרה וסינייה ירקות (52 שקלים); ורביולי גבינות עם רוטב חמאת עגבניות ואריסה (52 שקלים).

אוליב. בוגרשוב 35, תל אביב

Drinks - פסטיבל קוקטיילים בחיפה

ב-6-7 ביוני ייערך בעיר התחתית בחיפה פסטיבל קוקטיילים, עם ארבעה מתחמי בר ארוכים שיגישו קוקטיילים, בר מולקולרי, גלידות ועוד הפתעות. 

מנה חדשה ברשת רק בשר: Sizzling

רשת מסעדת הבשר מתחדשת במנת נתחי בשר (לפי בחירה) שמוגשים בתוך מחבת לוהטת עם רוטב חמאה מזוקקת, בתוספת מחיר של 20 שקלים למחיר הנתח.

מסעדת רינו מילאנו חוגגת שנה באווירת שוק, עפולה

המסעדה האיטלקית רינו מילאנו חוגגת יום הולדת שנה ביום רביעי, 6 בחודש, בשעה 20:00, באירוע שבו היא הופכת לשוק דוכני אוכל איטלקי. בין המנות: ברוסקטה איטלקית, פוקצ'ה א לה רומנה, טורטלו, פישה פריטו (דגים מטוגנים), סלט איטלקי, קינוח שוק ולימונצ'לו. מחיר: 125 ש"ח לאדם.

רינו מילאנו. שדרות רובע יזרעאל 24, עפולה. 1-700-505-504

פסטיבל בירה ובשר במרינה הרצליה

ב-6-7 ביוני ייערך פסטיבל Beer Garden 2018 במרינה הרצליה. בפסטיבל יימזגו בירות מהעולם כמו בלומון האמריקאית, מרדסו, שוף וליפמנס הבלגיות, פולר'ס הבריטית, ברודוג הסקוטית, ברנרד ופרימטור וייצנביר הצ'כיות וגם בירות ישראליות כמו מלכה ונגב, לצד נקניקיות פרנק.

שוק איכרים חדש בבאר שבע

במתחם הקניות מול 7 יפעל בחודשי הקיץ בימי שישי שוק איכרים, עם כ-25 דוכנים שונים של תוצרת חקלאית, גבינות, יינות, בירות ומאפים. השוק יפעל בשעות 9:00-14:00.

מול 7. הע"ל 30, באר שבע

ספיישל גאווה במסעדת ג'וז ולוז, תל אביב

מסעדת ג'וז ולוז תחגוג את שבוע הגאווה ב-3-6 ביוני עם מנות מיוחדות מהמטבח הפלסטיני והאפריקאי, שחלק מההכנסות מהן ייתרם לתוכנית לסיוע ממשי ומיידי לפליטים. בין המנות: המנה האפריקאית - מינוט סטייק אפריקאי, פלפלים חריפים, בצלים ועגבניות, לצד לחם דק טרי (94 שקלים); והמנה הפלסטינאית - טלה באורז חגיגי, לצד אבן יוגורט (לאבן קיש) עם ירקות טריים ממזרח ירושלים (98 שקלים).

ג'וז ולוז. גבולות 5, תל אביב. 03-5606385

חגיגות הגאווה בשרונה מרקט, תל אביב

בשרונה מרקט יציינו את שבוע הגאווה ביום שלישי, 5 ביוני, עם סדנה של כוכב היוטיוב אור בן אוליאל בשעה 18:30 והופעה של דנה אינטרנשיונל ב-21:00. במהלך החגיגות יימכרו כוסות יין ב-10 שקלים וצ'ייסרים ב-5 שקלים.

גלידה מיוחדת לגאווה ברשת אניטה, תל אביב

ברשת הגלידריות אניטה יציעו את גביע הגאווה - גביע גלידה מיוחד עם 6 טעמים לפי צבעי דגל הגאווה: הצבע הסגול בטעם דרקון פרויט (פתאיה), הצבע הכחול בטעם מרשמלו, ירוק בטעם פיסטוק, צהוב בטעם וניל מדגסקר, כתום בטעם סורבה מנגו ואדום בטעם סורבה תות. המחיר: 26 שקלים.

גביע הגאווה, אניטה
גביע הגאווה, אניטה | צילום: יניר תדמור, יחסי ציבור

ספיישל גאווה במסעדת אלגריה הטבעונית, תל אביב

ב-3-6 ביוני יימכרו במסעדת אלגריה משקאות אלכוהוליים ב-15 שקלים. בין המשקאות: סנגרייה לבנה קרה מחוזקת ופירותית (שרדונה, תבלינים וג'ין היימנס) ובירות בוטיק - ברודוג, בלומון, מלכה ועוד.

אלגריה. אבן גבירול 165, תל אביב. 03-6136964

ספיישל גאווה במסעדת VONG, תל אביב

המסעדה הווייטנאמית וונג חוגגת את הגאווה עם מנות מיוחדות שיוגשו ב-5-12 ביוני, וביניהן: Very Hot Dog - נקניקיית חזיר בלחמנייה עם כבושים מסורתיים (גזר, צנון, קולרבי וג'ינג'ר) ברוטב Halong Bay, צ'ילי טרי וכוסברה (48 שקלים); וקינוח ה-Pink Banh – לחמניית ענן מטוגנת בציפוי קינמון, עם חלב מרוכז מסוכר וגלידת קוקוס (39 שקלים).

וונג. רוטשילד 15, תל אביב. 03-6331771