כבר מספר שבועות שהשם מנרה חוזר על עצמו בקרב פודיז. עוד בטרם המסעדה הכשרה החדשה במלון שרתון בתל אביב הספיקה להיפתח רשמית, הציפיות ממנה כבר היו בשמיים. כעת המסעדה החדשה נפתחה לפעילות רשמית וכל הממתינים יוכלו להיווכח האם ההייפ היה מוצדק או לא.
מנרה היא מסעדת דגים בבעלות קבוצת TYO, שאחראית לאחת ממסעדות הסושי הפופולריות במרכז. על האוכל במסעדה אמון שף נמרוד הדס שעבד בעבר במסעדות טוטו, רפאל וטורקיז. מנרה ממוקמת בקומת הכניסה של המלון ומשקיפה אל חוף הים, תמיד בונוס משובח לארוחת ערב בשקיעה.
התפריט במנרה כולל מנות פתיחה קטנות כמו לקרדה טורקית, צלחת שרקוטרי מהים, סרדינים כבושים על ברוסקטה, סלט ביצים, לאבנה מעושנת, פלפל שושקה באש חיה לצד גבינת המאירי ולחם טאבון שטוח עם קרעי דג לבן.
יש למסעדה גם אגף סלטים ופסטות בגודל ביניים עם מנות כמו סלט עשבים ירוקים, חציל שרוף, כיסוני גבינות, רביולי בשר חצילים וגבינת בושה, טורטליני ארטישוק ירושלמי, בטטה לבנה חרוכה ואספרגוס צלוי בג'וספר.
עוד בין האפשרויות כאן: קרפצ'ו טונה אדומה, פוקאצ'ה עם דג, דניס מטוגן, פסטה פיצ'י אליו אוליו עם פילה דג ים, קבב לוקוס, לברק שלם בטאבון, שיפודי לוקוס ועוד. המחירים נעים בין 28 שקלים ועד 184 שקלים למנה.
מנרה מצטרפת למסעדות כשרות חדשות ונוספות כמו סראייה שנפתחה אף היא במלון קמפינסקי החדש בתל אביב, וכן למסעדות על חוף ימה המתפתח קולינרית של העיר כמו קוקו תאי, גרקו החדשה של צביקי עשת בים ומסעדת קילומטראז' החדשה במלון בראון. האם זה אומר שתמו הימים שבהם היה נדיר לאכול ארוחה טובה על קו החוף של העיר? אנחנו מקווים שכן.
מנרה, מלון שרתון תל אביב, ימים א-ה 18:00-00:00. כשר