לפני כשבועיים סערה זירת המסעדנות המקומית כשהשף מאיר אדוני הודיע כי בעקבות משבר הקורונה מסעדותיו הכשרות במלון קרלטון בתל אביב לא ישובו לפעול. עם זאת, זמן קצר בלבד לאחר הבשורה על סגירת לומינה ובלו סקיי,  אנחנו שמחים לעדכן אתכם על מסעדת מלון חדשה שפתח אדוני ממש השבוע, הפעם עם קבוצת מלונות בראון.

המקום החדש הוא בר מסעדה שבשעות הקטנות של הלילה הופך למקום בילוי רווי אלכוהול, מגיש תפריט אוכל מתוחכם של אדוני, ונפתח להרצה רק לפני מספר ימים. אדוני בנה כאן את התפריט בקונספט צרפתי-בוהמייני, והוא וצוותו אחראים לקו הקולינרי של המסעדה. שם המסעדה החדשה הוא מלי מלו (Méli-Mélo), והיא נפתחה בקומת הגג של המלון החדש מבית הקבוצה, הוטל בובו.

 

View this post on Instagram

העולם עוד לא מוכן לזה שבת שלום! @hotelbobotlv @melimelotlv #repost @chef_meir_adoni ・・・ טונה טרטר וסשימי, אבטיח, איולי מיסו, פאף כוסמת Hotel bobo @hotelbobotlv @danonyonatan @olgafefer #WeekendVibes #FoodPorn #TLV #Travel #Leisure #Boutique #Hotels #TelAviv #Israel #PhotoOfTheDay #Follow4Follow #Instalike #PicOfTheDay #InstaDaily #InstaFollow #Followme #InstaGood #BestOfTheDay #InstaCool #InstaGo #Follow #Colorful #Style #Like4Like

A post shared by Brown Hotels (@brownhotels) on

בין המנות שמציע כאן אדוני תמצאו את סמטאות איסטנבול - קרפצ'יו חציל מעושן עם טחינה אתיופית, סילאן, פיסטוק, תימין, ורדים מיובשים, שמן זית וגבינת המאירי (73 שקלים); הקצב מסן ז'רמן - טרטר בקר עם איולי קוניאק, בצלי שאלוט, אנשובי, חלמון אורגני, ציר בקר וטוסט בריוש בכמהין וגבינת גרויר (81 שקלים); הרובע הלבנוני בבנגקוק - קטאייף במילוי שפונדרה טלה עם ברט, קינמון, הל, יוגורט ולימון פרסי עם סלט עשבי חרדל וויניגרט רוטב דגים וליים (77 שקלים); וקינוח מנטון - טארט של ליים ויוזו עם קומפוט שזיפים ורוברב ווניל, קרם ליקריץ, סוכריות ליים מנגו וגלידת יוגורט (49 שקלים). 

לפרטים

Méli-Mélo, הוטל בובו .יבנה 42 תל אביב. לא כשר