בשנים האחרונות, למרות אי אלו מיזמים כמו גרקו הרצליה רחבת הידיים, נדמה שאזור הרצליה פיתוח קפא מהבחינה הקולינרית על השמרים - וזה חבל, כי מדובר באזור שוקק עובדים וסועדים, שהיה בעבר חוד החנית של המסעדות הטרנדיות. כעת, אחרי תקופה ארוכה של שקט בגזרה, אנחנו שמחים לבשר על מסעדה חדשה ומסקרנת באזור - מסעדת קומו (Como), שנפתחה לאחרונה במלון NYX הרצליה המושקע. מדובר במסעדת שף כשרה שעל המטבח שלה אחראי השף ליאור יעקב, שעבד בעבר במסעדות ויולט וקיטשן מרקט המוצלחת של השף יוסי שטרית. בקומו הוא מתמקד במנות בסגנון איטלקי ובדגים.

קומו מסעדה הרצליה  (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
מושקעת וכשרה. קומו בהרצליה פיתוח | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

קומו סביצ'ה  (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
סביצ'ה בקומו | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

בין המנות בתפריט של קומו תמצאו לברק צרוב (88 שקלים), ניוקי בעבודת יד עם פטריות פורצ'יני (60 שקלים), ריזוטו עגבניות וזעפרן עם בזיליקום, גרידת לימון ופרמזן (62 שקלים) ופיצה ים תיכונית עם מוצרלה, אנשובי, פלפל שיפקה, ארטישוק ועלי רוקט (53 שקלים).

עוד תמצאו בתפריט מנות בהשפעה בינלאומית כמו סלמון אסייתי בסאקה וסויה עם שעועית ירוקה וכרובית צלויה (86 שקלים), חריימה דג ים (91 שקלים), עברות למנה הכל-אמריקאית מק אנד צ'יז, שכולל פטוצ'יני טרי עם מרווה, חמאה, צ'דר ושמנת חמוצה (54 שקלים), ומנה אסייתית של קציצות דג בקארי ירוק, חלב קוקוס, כוסברה ובוטנים על אורז (85 שקלים).

בגזרת הקינוחים מנצלים כאן את הכשרות החלבית עם מנות כמו קרם ברולה וקראסט בוטנים, סירופ קפה וטוויל קקאו; עוגת גבינה ולימון עם דובדבני אמרנה, מרנג ומסקרפונה; כנאפה עם מסקרפונה ופיסטוקים; ואלפחורס פתוח עם מוס פיסטוק, מוס פרלינה אגוזים, קוקוס קלוי וריבת חלב (38-42 שקלים לקינוח).

קומו אלפחורס ענק (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
אלפחורס ענק. קינוחים חלביים | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

כרגע פעילה המסעדה בימות השבוע לארוחות צהריים וערב בשעות 12:00-22:00, ובהמשך ייתכן ששעות הפעילות יתרחבו.

קומו (Como). מלון NYX הרצליה, אבא אבן 19, הרצליה פיתוח. 09-8905000. כשר