טעמי חורף חדשים ברשת גולדה

רשת הגלידריות מציעה טעמים חדשים כמו גלידת במבה אדומה - עם שמנת שוקולד לבן וציפוי של קרם במבה אדומה וחטיפי במבה אדומה; וגלידת מלבי - שמנת ומי ורדים עם רוטב מלבי וקרם ורדים.

לפרטים

נספרסו פותחת חנות קונספט בנתב"ג

נספרסו נכנסת לדיוטי פרי עם בוטיק חדש שבו ניתן יהיה לרכוש קפסולות ומארזים.

לפרטים

קופסאות בראנץ' של עלמה ביץ' (צילום: אבי גנור,  יח"צ)
קופסאות בראנץ' של עלמה ביץ' | צילום: אבי גנור, יח"צ

קופסאות בראנץ' של עלמה ביץ', תל אביב

בסופי שבוע בין 9:00 ל-12:00 יציעו בעלמה ביץ' קופסאות בראנץ' במחיר 70-160 שקלים. בקופסאות: בראנץ' ליחיד או לזוג עם מקושקשת, סלט ירקות חתוכים גס, לחמניית חלה, צזיקי, סביצ'ה בורי, פלפלים קלויים, קוביות פטה, חמאה, ריבה, בקבוקון תפוזים, קלמנטינה וביס בראוני; בראנץ' בייגל אנד לאקס ובו בייגל פיצוחים, סלמון מעושן, שמנת, סלט ירקות חתוכים גס, בצל כבוש, חמאה, בקבוקון תפוזים, קלמנטינה וביס בראוני; או בראנץ' ובו חלה שלמה מתוקה ממאפיית מאנטה ריי, מקושקשת, ירקות חתוכים גס, מאזט צזיקי, מאזט סביצ'ה בורי, פלפלים קלויים, קוביות פטה, חמאה, ריבה, טחינה, זיתים, מיץ תפוזים, שתי קלמנטינות ובראוני.

לפרטים

פינובייקרי, קונדיטוריה חדשה ללא גלוטן, נס ציונה

ערן רייטר פתח בתחילת החודש קונדיטוריה חדשה ללא גלוטן בשם פינובייקרי. במקום מציעים מגוון עוגות ללא גלוטן ועוד מוצרים. המקום כשר ונמצא ביקינטון 6, נס ציונה.

לפרטים

PICK ופיקניק  (צילום: אלדד מאסטרו,  יח"צ)
PICK ופיקניק | צילום: אלדד מאסטרו, יח"צ

PICK ופיקניק במטה יהודה

מגוון יצרני בוטיק באזור מטה יהודה מייצרים לעונת החורף סלסילות פיקניק וגם אוכל ביתי במתכונת טייק אוויי לאכילה בטבע, והם ישמחו גם להמליץ על מקומות לשבת לאכול בהם. בין היתר ניתן להזמין כאן סלסילת פיקניק של יקב עמק האלה עם יין מסדרת EVERRED, שני סוגי גבינות, באגטים, ממרח פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, זיתים, עגבניות שרי, דבש ומאפים מתוקים; סלסילה ביקב קדמא עם גבינות בוטיק ויין; וסלסילה של עיזה פזיזה עם גבינות עיזים, לחמים, מטבלים, ירקות, יין, יוגורט עיזים ועוד.

לכל הפרטים

פופ אפ נקניקיות בפרעצל בבוטי אנד קו, תל אביב

הכריכייה בוטי אנד קו עורכת בכל יום מ-19:00 פופ אפ של נקניקיות בפרעצל. בין הנקניקיות: נקניקייה מבשר לבן עם כתף חזיר, אגוז מוסקט וזרעי סלרי; נקניקייה ספרדית מבקר עם תערובת פלפלים; נקניקיית בשר עגל עם גבינת אמנטל שוויצרית; ונקניקייה טבעונית שמבוססת על חלבון סויה ותירס, מוגשת עם שוקרוט ורקלט טבעוני, צ'ימצ'ורי, רוטב פלפלים וקטשופ ביתי. מחיר המנות: 39 שקלים.

BUTI&CO. דיזנגוף 92, כיכר דיזנגוף, תל אביב. 03-7775188

פופ אפ נקניקיות בפרעצל. בוטי אנד קו (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
פופ אפ נקניקיות בפרעצל. בוטי אנד קו | צילום: אפיק גבאי, יח"צ

 

ארוחת נובי גוד של אבי ביטון ורוסקי סטנדרט

שף אבי ביטון יצר יחד עם רוסקי סטנדרט ארוחת נובי גוד ובה 14 מנות, וגם מארז להכנת קוקטייל מוסקו מיול. בתפריט: לחמניות בריוש עם ריבת שום קונפי וקרם עגבניות; שרימפס בביסק דגי ים; גרבלקס עם סלט אוליבייה; סשימי טונה עם שומר, ויניגרט הדרים וסלקים; סלט כרובית של קפה פופולר עם ויניגרט דבש, ירוקים, אגוזי לוז ופרמזן; ריזוטו עם בר ים; ניוקי כמהין עם אספרגוס; וקינוח נפוליאון עם תותים, שמפניה ומסקרפונה. מחיר המארז הזוגי 590 שקלים, וניתן להזמין אותו במשלוח או לאסוף מקפה פופולר בתל אביב.

לפרטים והזמנות

ארוחת נובי גוד של אבי ביטון ורוסקי סטנדרט (צילום: איליה מלניקוב,  יח"צ)
ארוחת נובי גוד של אבי ביטון ורוסקי סטנדרט | צילום: איליה מלניקוב, יח"צ

שיתוף פעולה של עינב אזגורי ומיזם הכריכים סטאק אין דה מידל

בסטאק אין דה מידל, מיזם הכריכים שפועל במשלוחים, יתארח בכל חודש שף אחר. הראשון להתארח הוא עינב אזגורי, והוא יציע במקום כריך קנטאקי אזגורי: לחמניית המבורגר במילוי פרגית מושרית ברוויון מתובל, מקומחת ומטוגנת עם מלפפונים חמוצים מתוצרת עצמית, בצל סגול, חסה אייסברג, רוטב דבש חריף, מיונז וצ'דר.

לפרטים

הכריך של אזגורי. סטאק אין דה מידל (צילום: רומן דימנט,  יח"צ)
הכריך של אזגורי. סטאק אין דה מידל | צילום: רומן דימנט, יח"צ

אוראל קמחי ורז רהב חברו לבלוגה בארוחה מיוחדת

השפים אוראל קמחי ורז רהב מציעים ארוחה בת 12 מנות בשיתוף וודקה בלוגה. במארז מנות כמו לחמניות פארקרהאוס עם פנקוטה ארטישוק ירושלמי וקוויאר אוסטרה ישראלי; קוגל תפוחי אדמה עם קרם שאלוט ופלפל שחור; פטה כבד ברווז עם ג'לה אפרסמון; וישיסואז דלעת מקורמלת, ציר עוף וטרטר שורש; ופילה בקר עם גראטן כמהין וציר עוף חום. המחיר לזוג סועדים: 980 שקלים.

לפרטים