ג'קי אזולאי מצטרפת לקיטשן 94, תל אביב

מי שמעוניין לאכול ממטבחה של ג'קי אזולאי, סלב לכל דבר שהתחילה את דרכה ב"מאסטר שף", יוכל מעכשיו לעשות זאת בקיטשן 94. בין המנות של אזולאי שיוגשו במסעדה: סלמון בקראסט עשבי תיבול, קציצות בקר, קציצות דגים, פלפלים ממולאים, תחתיות ארטישוק ממולאות, כרע עוף בגריל, מפרום, דג מרוקאי, תבשיל אסאדו ללא עצם, קוסקוס ירקות ומוסקה בשר. בנוסף, בימי שישי מתקיימת במקום קבלת שבת עם אזולאי.

בגזרת האוכל המוכן, קיטשן 94 תאפשר לכם להצטייד בשלל תבשילים, סלטים ומנות חגיגיות, שיגיעו במארזים ויהיו זמינים בהזמנה מראש ובמשלוח עד הבית. בין המארזים: מארז "שבת בבוקר יום יפה עם ג'קי אזולאי", שכולל סיר ג'חנון, ביצים קשות, עגבניות, חריף וטחינה, מומלץ ל-6 סועדים ועולה 549 שקלים; ומארז "מזמינים את המשפחה לשבת", שכולל שתי חלות ויז'ניץ, בקבוק יין תירוש לקידוש ושמונה סוגי סלטים: סלט ירוק עם פיצוחים וצנוניות בוויניגרט הדרים, סלט שורשים אסייתי, מטבוחה פיקנטית, חציל קלוי על האש בטחינה, מיקס עגבניות שרי עם חריף, גזר מרוקאי מבושל, סלט ביצים וחומוס הבית. גם המארז הזה מומלץ ל-6 סועדים, ומחירו 1,500 שקל.

קיטשן 94. יגאל אלון 94, תל אביב. שעות פעילות: ראשון עד שישי מ-11:30 ועד 16:00. כשר בפיקוח צהר

להזמנות

ג'קי אזולאי לקיטשן 94 (צילום: דור ביידר, Karela agency, יחסי ציבור)
ג'קי אזולאי לקיטשן 94 | צילום: דור ביידר, Karela agency, יחסי ציבור

תפריט חדש לקפה בעלמא, פתח תקווה

קפה בעלמא, בית קפה פתח-תקוואי שמעסיק עובדים המתמודדים עם לקות נפשית, מחדש תפריט חדש עם שלל מאפים, סלטים, פסטות, פיצות ו-19 מנות טבעוניות. בין המנות: "בוקר קלאסי פלוס" (אומלט לבחירה, סלט עלים, פלטת גבינות ומטבלים, לחם הבית, ריבה, חמאה, שתייה חמה וקרה), 68 שקלים; פיצה עלמא - פסטו בזיליקום, עלי תרד, עגבניות שרי, מוצרלה, בצל סגול, זיתי קלמטה וגבינת פטה (63);  ניוקי ארביאטה - כדורי ניוקי קראנצ'יים ממולאים בגבינות, עם רוטב עגבניות עוקצני (69); וחצ'פורי גבינות עם ביצת עין (59).

בין המנות בתפריט הטבעוני: פיצה עלמא טבעונית עם פסטה בזיליקום, עגבניות שרי, בצל סגול, זיתי קלמטה וגבינה טבעונית (61 שקלים); סלט קינואה - קינואה שחורה ולבנה, כרוב סגול ולבן, בצל סגול, צנונית, גזר, קוביות סלק וחמוציות, מתובל בשמן זית, לימון, נענע, פטרוזיליה, טחינה גולמית ושקדים קלויים (61); ושווארמה טבעונית פיקנטית - פטריות שמפיניון וטבעות בצל מוקפצות עם נתחי סויה בתיבול ים תיכוני מעל ג'בטה (61).

קפה בעלמא. פתח תקווה, יצחק רבין 17 (מרכז יכין סנטר), טלפון: 03-9040727. שעות הפעילות: ראשון-חמישי 8:30-23:00, שישי 8:30-12:30, שבת משעה לאחר צאת השבת ועד 23:00. כשר בהשגחת הרבנות פתח תקווה

קפה בעלמא - ניוקי ארביאטה (צילום: יחסי ציבור)
קפה בעלמא - ניוקי ארביאטה | צילום: יחסי ציבור

תפריט חדש בג'ירף

לרגל השנה החדשה רשת ג'ירף מרעננת את התפריט עם מנות חדשות ועם תפריט אלכוהול מוזל (לאורך ימים ראשון-חמישי של חודש ספטמבר). בין המנות החדשות: באן בשר מפורק ברוטב שזיפים תאילנדי (46 שקלים), סביצ'ה סלמון עם אבוקדו, צנונית ועירית על אצת נורי טמפורה (43 שקלים), דג טיקה מסאלה (119 שקלים) ועוד.

טלפון: *3067. לרשימת הסניפים. לא כשר

ג'ירף - תפריט חדש. באן בשר מפורק (צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור)
ג'ירף - תפריט חדש. באן בשר מפורק | צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור

תפריט קינוחים חדש ביומנגס

רשת ההמבורגרים המוגזמים מוסיפה לתפריט שלה קולקציית קינוחים חדשים, כשכולם מושקים במחיר אחיד ואטרקטיבי של 31 שקלים. הקינוחים החדשים כוללים "סושי אוראו" של עוגיות אוראו עם קרם דיפלומט ורוטב שוקולד; עוגת לימון פיסטוק עם שוקולד לבן; מבחר באגסו קייק בטעמים משתנים; פונדנט שוקולד לצד גלידת בצק עוגיות וקראמבל במבה; וטרייפל שוקולד.

יומנגס. לרשימת הסניפים. טלפון: *9775. לא כשר

יומנגס - אוראו רול (צילום: נתנאל ישראל, יחסי ציבור)
יומנגס - אוראו רול | צילום: נתנאל ישראל, יחסי ציבור

תפריט חדש בפופה

אחרי לא מעט תהפוכות, השף הנוכחי של מסעדת פופה, אביב משה, יצר ביחד עם שף איתי לוי, השף בפועל בפופה ובן טיפוחיו של משה, תפריט חדש שנותן דגש על מטבח ים תיכוני. בין המנות החדשות: טאקו שוק טלה מעושן (82 שקלים), סשימי טונה אדומה (72 שקלים), טרטר טונה (74 שקלים), קבב לוקוס (74 שקלים) וגם קינוחים כמו קרם ברולה קאריבי (60 שקלים), הבית של פיסטוק (69 שקלים) ועוד.

פופה. דה פיג'טו 22. טלפון: 077-2302777. כשר

פופה - בר ים (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
פופה - בר ים | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

מפגש פסגה קולינרי באלנה

ביום שלישי 12.9 בשעה 17:00 ייערך במסעדת אלנה במלון דה נורמן מפגש חד פעמי של איש האוכל דויד קישקה עם השף והבעלים של "דיספרוטר" (Disfruter) המוערכת מברצלונה. אדוארד קטרוץ' ודויד גיל יקיימו עם קישקה שיחה אינטימית על המסעדה שלהם, הצביון שלה, פיתוח ומחקר. לפני המפגש האורחים יתכבדו בטאפאסים שעומר שדמי ודניאל צור, השפים של אלנה הכינו עבור המאורע וביין מתפריט אלנה. הזמנת מקומות דרך המסעדה.

אלנה. נחמני 23-25, תל אביב-יפו. לא כשר

פופ אפ סיידר בחצר הירוקה של מלון נורמן, תל אביב

ולפני כן, עוד אירוע מעניין בנורמן: בשבת, 9.9, ב-12:30-17:00 יתקיים בטאוור גארדן של מלון נורמן פופ אפ של סיידרים. באירוע יוגש תפריט הסיידרים המקיף ביותר, שיכלול בין השאר מותגים מצרפת, מאנגליה וגם מהארץ, חלקם בכוסות וחלקם בבקבוקים. לצד הטעימה ניתן יהיה לרכוש בקבוקי סיידר הביתה בטווח מחירים רחב. לצד הסיידר יוגש תפריט עם מנות כמו צלחת גבינות וצ'אטני תפוח (74 שקלים); כתף חזיר בוויסקי ותפוחים (64); ופקירי תוצרת בית בחמאת זעפרן וציר עוף (56).

דה נורמן. נחמני 23-25, תל אביב-יפו. לא כשר

View this post on Instagram

A post shared by The Library Bar (@thelibrarybartlv)