מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

לא מבזבזת זמן: מתמודדת מאסטר שף פתחה דוכן מזון בנמל ת"א

אם גם אתם מזילים ריר מול המסך וחולמים לטעום את המנות - עכשיו זה אפשרי. אתי מורד, מתמודדת מאסטר שף התארחה הבוקר (שני) אצל ניב רסקין והודיעה על פתיחת דוכן שיאפשר לציבור לטעום את המנות שלה. בתפריט: חלות עם קציצות משגעות וכמובן גם עוגת הסביח המפורסמת שבזכותה עברה את האודישן

מורן בן זכאי
מורן בן זכאי
פורסם:
הקישור הועתק

אתי מורד, מתמודדת מאסטר שף התארחה הבוקר (שני) בתוכנית הבוקר של ניב רסקין, ושיתפה בחוויות מהמשימה האחרונה בתוכנית, כשאותגרה לבשל מנה מקסיקנית ששונה מאוד מהמטבח שהיא רגילה אליו. אבל הדבר המרגש באמת היא ההודעה החגיגית הבאה: אם גם אתם צופים במאסטר שף ומשתוקקים לטעום מהמנות שלה - מהיום זה אפשרי.

עוגת סביח
עוגת הסביח של אתי מורד|צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12



בזמן שעל המסך היא עדיין מתמודדת על התואר "מאסטר שף" (שלישי בקשת 12), אתי מורד לא מבזבזת זמן ופותחת דוכן מזון במסעדת קסטלו שבנמל תל-אביב. בתפריט תככב כמובן גם מנת גם מנת האודישן המפורסמת שלה - עוגת הסביח שגרפה מחמאות רבות מהשופטים. הדוכן יהיה זמין בכל יום שישי, כולל מנת "השבת שלה" שמורכבת מחלה עם קציצות דגים או קציצות ירק, אותן היא נוהגת להכין בימי שישי.

מצאתם טעות לשון?