מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

זה רשמי: רשת KFC חוזרת לארץ

בהמשך החודש ייפתח בארץ הסניף הראשון של KFC, בתקווה גדולה שהפעם - בניסיון הרביעי במספר של הרשת להיכנס לשוק הישראלי - ההתאקלמות תצליח. ויש גם החלטה משמעותית לגבי העוף עצמו, שאמורה לעזור לזה לקרות

ריטה גולדשטיין
פורסם:|עודכן:
עוף מטוגן של קנטאקי פרייד צ'יקן
צילום: Getty Images, getty images
הקישור הועתק

אחרי שלל שמועות, השערות ותהפוכות אנחנו נרגשים לספר לכם שעכשיו זה סוף סוף קורה - רשת המזון המהיר KFC חוזרת רשמית לישראל (בפעם הרביעית), הפעם במתכונת שונה מזאת של הסיבובים הקודמים בארץ, שהסתיימו כולם במפח נפש, ועם כוונה לפתוח עשרות סניפים בשנים הקרובות.

אז מה הולך להיות שונה הפעם? קודם כל העוף המטוגן עצמו. הרשת זנחה את הניסיונות למצוא מתכון כשר לעוף שלה, שהביאו בפעם הקודמת להאמרת מחירים, שחיקת רווחיות ולא פחות חשוב - פגימה בטעם הסופי של המנה. הפעם מדובר בדיוק באותו העוף המטוגן שנזלל בהצלחה ביתר הסניפים בעולם, שהוא לא כשר.

הסניף הראשון ייפתח החודש בנצרת (עדיין אין תאריך מדויק ותפריט מפורט, אבל הצפי הוא פתיחה לקראת חנוכה וחג המולד, בסוף דצמבר). במקביל מתנהל כרגע משא ומתן על מיקומים לסניפים נוספים ברחבי הארץ.

על הרשת בישראל אחראי עומר זיידנר, ואת המהלך מבצעת הרשת העולמית, שמפעילה נכון להיום 23 אלף מסעדות ביותר מ-141 מדינות ברחבי העולם. האם הפעם תוכתר הכניסה של KFC לישראל בהצלחה? את זה נצטרף לבדוק רשמית עם פתיחת הסניף הראשון. עד אז, אין לנו אלא להתרגש ולקוות לטוב.

מצאתם טעות לשון?