אוכל
אוכל טוב

מריפוסה: המסעדה התל אביבית החדשה בצפון השרון

מאיר אדוני הפנה את תשומת הלב למיקום הלא צפוי, אביב משה אחראי על הכשרת הטבחים, וכעת יוצאים השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי לדרך חדשה עם מריפוסה - מסעדה שאנחנו הולכים עוד לשמוע עליה הרבה בקיסריה. "אנשים בשרון הצפוני רגילים לנסוע שעה וחצי בשביל לבלות", אומרים השלושה, "ואנחנו רוצים להביא את אותם סטנדרטים עד אליהם"

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 09/06/16 09:12 
מריפוסה כבד אווז  (צילום: נופר בוגנים,  יחסי ציבור )
מחכה לכם במריפוסה. כבד אווז בקראסט | צילום: נופר בוגנים, יחסי ציבור