מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

JJ סטייק האוס: המסעדה הנצרתית החדשה של בוגר MKR

ג'וזיף מנסור, בוגר "MKR המטבח המנצח", חבר לג'ריס מילאד, הבעלים של איטליז ידוע בעיר, ויחד הם פתחו מסעדת בשרים באחד המקומות הכי מרכזיים בנצרת. מה אוכלים שם?

ריטה גולדשטיין
פורסם:
JJ סטייק האוס
JJ סטייק האוס|צילום: תיירות נצרת, יחסי ציבור
הקישור הועתק

כיכר המעיין, מהמקומות המרכזיים וההומים בנצרת, התחדשה לאחרונה במסעדת JJ סטייק האוס של ג'וזיף מנסור, בוגר ריאליטי הבישול MKR. המקום מתמקד בבשר וכולל ויטרינת נתחים שמתיישנים במקום ונצלים לפי בחירה על גריל פחמים.

את המסעדה פתח מנסור יחד עם ג'ריס מילאד, הבעלים של "האיטליז המודרני" שפועל בנצרת, וממנו מגיע הבשר המוגש במסעדה. התפריט של JJ סטייק האוס כולל מנות פתיחה קלאסיות למדי כמו נתח קצבים עם רוטב צ'ימצורי; רצועות שייטל צרובות בגריל; כבד אווז על בריוש עם ריבת בצל; וטטאקי סינטה בנוסח יפני, ובגזרה הצמחונית יש פה ראש כרובית עם פיצוחים וטחינה ביתית; חלת בצל עם רוטב איולי לימון; וטבעות בצל מטוגנות עם קרם צ'דר במיונז חריף.

JJ סטייק האוס ג'וזיף מנסור
זוכרים אותו?|צילום: תיירות נצרת, יחסי ציבור

המנות העיקריות כוללות נתחים כמו פילה מוגש עם חמאה, סטייק טומהוק, נתח טיבון, סינטה, אנטרקוט, צלעות טלה ופיקנייה, במשקלים שונים; וכן מנות כמו רצועות פילה בקר עם פטריות, בצל, שום,ערמונים ורוטב קאווה, אסאדו בבישול ארוך ופיקנייה מהמעשנת.

** לפרטים נוספים היכנסו לאתר של תיירות נצרת

JJ סטייק האוס. הגליל 1, כיכר המעיין, נצרת. לא כשר

מצאתם טעות לשון?