חדש, חדש, חדש

אספקה חינם של בן&ג'ריס לחצי שנה
יצרנית הגלידות בן אנד ג'ריס השיקה אתר חדש וחוגגת את עלייתו בפעילות וירטואלית נושאת פרסים. הגולשים המשתתפים יצטרכו למצוא את גביעי גלידה שהושתלו ברחבי האתר, ויוכלו לזכות בפיינטים של גלידה (כל גביע שווה פיינט). שיא הפעילות יהיה בחיפוש אחר גביע הזהב, כשהראשון שימצא אותו יזכה באספקת פיינטים במגוון טעמי גלידה למשך חצי שנה. המבצע נמשך עד היום, ה-24.8 בשעות הערב.

לפרטים

ג'ראלד נסגרים, תל אביב
הפטיסרי השוויצרי ג'ראלד נפתח לפעילות לפני כשנתיים. כעת, מודיעים הבעלים על סגירת המקום החל מה-1.9. בימים הקרובים יערכו במקום מכירת חיסול של מגוון מאפים וקינוחים בין השעות שבע וחצי בבוקר ועד תשע בערב.

ג'ראלד. אבן גבירול 36, תל אביב 03-5063135

מי מחליף את רושפלד בטאפאס אחד העם? תל אביב
אחרי חודשים של שמועות בנוגע למי שצפוי לרשת את המקום בו פעלה מסעדת טאפאס אחד העם בתל אביב, לאחרונה נודע כי במיקום הפופולרי צפוי להיפתח ביסטרו שף כשר וחדש בשם אקלקט. עם הפתיחה (שצפויה בימים הקרובים) תהיה המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע (למעט שישי ושבת) החל מהשעה 12:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.

אקלקט. אחד העם 27, תל אביב. 03-7448086. כשר

שריפה בשגב אקספרס רמת החייל, תל אביב
אחרי השריפה במסעדת SEGEVART בהרצליה, המזל הרע מלווה את השף שגב משה, וביום שישי האחרון חזרה האש, הפעם למסעדת האקספרס ברמת החייל. בעקבות נזקי השריפה, המסעדה תושבת לשלושה שבועות הקרובים וצפויה לחזור לפעילות לקראת אמצע ספטמבר. למרות הבשורות הפחות משמחות, משה השיק אתמול את שגב קונספט בסינמה סיטי ראשון לציון והמקום כבר פתוח לקהל הרחב.

שגב אקספרס. הברזל 38, תל אביב. 077-4142025

#segevconcept #night #goodvibes

A photo posted by segevmoshe (@segevmoshe) on


מסעדת הסטייקים B12 מגיעה לתל אביב
מסעדת הבשרים מביתן אהרון מתמרכזת ופותחת סניף חדש ברחוב קרליבך בתל אביב. B12 תחנת קרליבך נפתחה בשבוע שעבר בפינת הרחובות קרליבך והחשמונאים (במקום סניף ארומה), ובדומה לסניף האם תוכלו למצוא במקום מנות ראשונות כמו שקדי עגל ואנטרקוט מעושן, ומנות עיקריות כמו צלע לבן, פילה בקר, המבורגר ופיקנייה שמגיעות עם שתי תוספות. כרגע נמצא המקום בהרצה, דבר שיעניק לכם 25% הנחה על החשבון הסופי. המקום פתוח שבעה ימים בשבוע מ-16:00 עד חצות.

B12 תחנת קרליבך. קרליבך 12, תל אביב. 03-7327888

B12 MEAT STATION בשר מעושן (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב)
B12. בשר אנטרקוט בלחמנייה ענקית | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב

דליציה, קונדיטוריה איטלקית חדשה בתל אביב 
בני הזוג דפנה אפרתי וצ'זר דיפורטו פתחו לאחרונה את דליציה - קודניטוריה ומסעדה שישאבו השראה מהמטבח הרומי. המטבח כשר וחלבי, ובין המנות במקום תוכלו למצוא: חצילים אפויים, פסטה משתנה, לזניה, קנלוני סיציליאני ועוד שלל קינוחים מארץ המגף. המקום יפעל מראשון עד חמישי בין השעות 08:00 לחצות, וביום שישי מ-08:00 עד 16:00.

Delizie. בן יהודה 41 תל אביב, 054-3105007

חוות צוק מתארחת בברוט ובאקסטרה ברוט, תל אביב
ביום שני הקרוב יתארחו אסף שנער ותומר צוק ממסעדת חוות צוק בברוט ובאקסטרה ברוט. באירוע יבשלו השפים יחד עם יאיר יוספי ויגישו נתחים של טלה מהמעשנה, ירקות מחוות צוק, דגים מהים התיכון, ומנות חלקי פנים. האירועים יחלו בשעה שבע בערב, ויתקיימו במקביל גם באקסטרה ברוט הסמוך, עם מגוון מנות ספיישל.

ברוט. נחלת בנימין 36, תל אביב. 03-510-2923

ספר האוכל של אמיר קרונברג
השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 ישיק ספר אוכל בהוצאת לאנצ'בוקס. הספר יצא בימים אלה לגיוס המונים בהאדסטארט, ויהיו בו מעל 50 מתכונים של אוכל ביתי ונגיש. בנוסף, יכיל הספר טיפים ונקודת מבט קצת שונה על המטבח הישראלי, העיראקי והסקנדינבי. 

לתמיכה בפרויקט

בית הטבע הירושלמי רוזמרין מגיע לשרונה מרקט, תל אביב
בית הטבע רוזמרין, המתמחה במוצרי טבע קולינרים ואורגניים, נפתח בתל-אביב. הסניף החדש נפתח ביום שישי האחרון במתחם שרונה מרקט. 

רוזמרין. קלמן מגן 3, תל אביב יפו. 03-6524447

תפריט חדש במסעדת סרדיניה, יפו העתיקה
המסעדה היפואית משיקה בימים אלה תפריט חדש המבוסס על מטבחי סרדיניה עם מנות  כמו ויטלו טונאטו (פרוסות עגל קרות עם רוטב טונה); סלט פנצנלה (עגבניות שרי, בצל אדום, קוביות פוקאצ'ה, שעועית ירוקה וזיתי קלמטה); סלט קלמרי עם שעועית ליה ובצל סגול; ספגטי סלצ'יצ'ה; פפרדלה ראגו טלה; רדיאטורי פירות ים; ריגטוני פסטו ועגבניות קונפי, רביולי עיזים ושקדים, וניוקי דלעת וגבינה כחולה.

סרדיניה. כיכר קדומים 9, יפו העתיקה.03-6832211

Whiskey Bar Museum, בר ומוזיאון וויסקי חדש, שרונה תל אביב
במתחם התת הקרקעי בשרונה נפתח השבוע ה-Whiskey bar museum. המתחם משלב בין בר למוזיאון וויסקי, עם למעלה מ-1000 סוגי וויסקי שונים. המוזיאון ממוקם במנהרה הטמפלרית בשרונה, במקום בו פעל במאה ה-19 יקב מקומי. המבקרים יוכלו לרכוש בקבוקי וויסקי ולשתות אותם במקום בתוספת דמי חליצה. 

Whiskey bar museum, שרונה תל אביב

תפריט חדש למסעדת Dinings, תל אביב
מסעדת Dinings במלון הבוטיק דה נורמן משיקה תפריט חדש שיציג קונספט טעימות לצד מנות יפניות קיציות. התפריט כולל 15 מנות חדשות, וביניהן: מיני המבורגר בלחמניית באן - בורגר טריאקי עם מיונז ווסאבי או בלק קוד מעושן עם מיונז שומשום (52 שקלים), סאן אויסטר - שלישיית אויסטרים, יוזו לימון שום, טוסאזו פטל, פונזו וקוויאר (110 שקלים) וטירדיטו לוקוס ומלח פרחי סאקורה (72 שקלים). תפריט הטעימות החדש מאפשר לבחור בכמה סוגים של תפריטים, למשל - Dinings Tasting Omakase: אדממה ומטבל הדרים, טרטר צ'יפס טונה, קינג קראב וירקות, קרפצ'יו בר-ים וסלסלת כמהין, בלק קוד על הגריל, מיני המבורגר טריאקי, 3 יחידות ניגירי, רול ספייס טונה ורול צלופח וכבד אווז (430 שקלים).

DININGS. נחמני 25, תל אביב. 03-5435444

דיינינגס (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
תפריט חדש ב-Dinings | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

בואו לבקר אותנו בעמוד הפייסבוק של אוכל טוב

תפריט משלוחים חדש ב-TYO, תל אביב
TYO משיקה תפריט משלוחים חדש הכולל שלל מנות מהמטבח היפני: מגוון רחב של סושי, מנות ראשונות ועיקריות וקינוחים. תפריט המשלוחים כולל גם את התפריט העסקי המאפשר לרכוש במחיר מנה עיקרית גם מנת פתיחה ומנה ראשונה (65-125 שקלים). בין המנות: וסאקה - אצבעות אורז שומשום עם פיטריות שימאג'י ואספרגוס בדאשי (154 שקלים), פילה סלמון - קראשי ולימון, תירס מהגריל ופירה בטטה (105 שקלים), טורי קטצו קארי - רולדה של חזה עוף עם אספרגוס בפנקו, אורז לבן וקארי יפני (75 שקלים), אבי קטצו קארי - רולדה של שרימפס קריסטל בפנקו, אורז לבן וקארי יפני (87 שקלים) ופילה בקר פרוס עם כבד אווז ומירין ווינגרט מתקתק, פירה תפוחי אדמה ופירה בטטה (148 שקלים).

TYO מונטיפיורי 7, תל אביב. 03-9300333 שלוחה 2

סניף חדש לגלידה גולדה, אור יהודה
הסניף ה-11 של רשת הגלידריות גולדה נפתח בימים אלה במתחם הטרמינל סנטר באור יהודה. בין הטעמים החדשים כאן: שוקולד לבן, קרם פיסטוק ושברי פיסטוק, סניקרס אין סייד אאוט, קרם רושה - גלידת שוקולד אגוזים עם גנאש של שברי אגוזי לוז ווופל מצופה בקרם ג'נדויה וגלידת מסטיק. על כדור בודד תשלמו 15 שקלים, שני כדורים יעלו 20 שקלים וקילו גלידה ב-85 שקלים. הסניף פתוח בימים ראשון עד חמישי מ-8:00 בבוקר עד חצות, ובמוצאי שבת החל מצאת השבת ועד חצות.

גולדה. החרושת 2/אריק איינשטיין 1, אור יהודה. 03-7797577

גולדה (צילום: בן יוסטר, אוכל טוב)
חדש באור יהודה. גלידה גולדה | צילום: בן יוסטר, אוכל טוב

תפריט עסקיות חדש ב-FISHOP, שרונה מרקט תל אביב
בר הדגים ופירות הים בשרונה מרקט משיק תפריט עסקיות חדש. תמורת 42 שקלים תוכלו לבחור בין פיש אנד צ'יפס, פילה בורי, מושט שלם ומטוגן או סלט חסות וטונה טרייה. תמורת 52 שקלים תוכלו לבחור בין אורז פד קאפאו עם פילה דג קוד, שרימפס טמפורה או קלמרי מטוגן. אם תשלמו 62 שקלים תוכלו לבחור בין פילה סלמון עם ירקות מוקפצים, פסטה טרייה עם פורל מעושן או כריך דג. כל המנות בתפריט מוגשות בליווי מיץ טבעי לבחירה, כוס יין לבן, קאווה או בירה ב-15 שקלים.

FISHOP, שרונה מרקט, תל אביב, 03-6311160

פיש שופ (צילום: בן יוסטר, אוכל טוב)
עסקיות חדשות ב-Fishop | צילום: בן יוסטר, אוכל טוב

עוד באוכל טוב:


מנות חדשות ברשת אגאדיר
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות אשר יצטרפו לתפריט הקיים. בין המנות: כרובית עם צזיקי (26 שקלים), סלט קיץ - עלי חסה סלנובה בתוספת זוקיני וגבינת ריקוטה פרסקה, עם שבבי שקדים וענבים ברוטב הדרים (34 שקלים) וארטיק וניל עם אוריאו בציפוי שוקולד חלב (16 שקלים). לצד המנות החדשות יוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט אלכוהול הכולל מגוון קוקטיילים ב-29 שקלים. 

סניפים חדשים לרשת קמפאי סטריט ווק, כפר סבא ובאר שבע
קמפאי סטריט ווק מתרחבת עם סניפים חדשים. בימים אלו סניף חדש לרשת בכפר סבא אשר ממוקם במתחם אושילנד נפתח להרצה, סניף נוסף של הרשת צפוי להיפתח תוך פחות משבועיים בכניסה למתחם ישפרו בבאר שבע ובחודשיים הקרובים מתוכננים להיפתח עוד שני סניפים בנתניה ונתיבות.

קמפאי סטריט ווק. כפר סבא, אושילנד - עתיר ידע 2 | מתחם ישפרו, באר שבע.  6288*

תפריט חדש לרשת הברים 55 בירה
רשת הברים 55 בירה המונה שלושה סניפים - יס פלאנט ראשון לציון, יס פלאנט ירושלים ואושילנד כפר סבא - מציגה מנות חדשות שיצטרפו לתפריט. בין המנות: קונכיות פסטה (69 שקלים), פלטת ירקות (35 שקלים), פרוסות אנטרקוט על הפלנצ'ה (59 שקלים) ועוד. 

בר 55 (צילום: קונספטניק, אוכל טוב)
עכשיו בבר 55: פרוסות אנטרקוט על הפלנצ'ה | צילום: קונספטניק, אוכל טוב

היום יום הולדת

השומר 1 חוגגת שנתיים, תל אביב
בסטת השף של נאור כהן הממוקמת בשוק הכרמל חוגגת שנתיים בחאפלה ים תיכונית. במסגרת החגיגות תתקיים ברחבת הבסטה מסיבה עם DJ יובל מיכאלי וצ'ייסרים של ערק או וויסקי ב-10 שקלים. בנוסף, לרגל החגיגות, ירענן המקום את התפריט עם מנות חדשות כמו פרח בצל (26 שקלים), פסטייה טלה ופיסטוקים (24 שקלים), כבד עוף עם בצלים חרוכים ופלפל צ'ומה (42/52 שקלים) והשומר בורגר קרם רוקפור ובצל מוחמץ (60 שקלים). החאפלה תתקיים ביום שישי ה-26.8, מהשעה 11:00 ועד לשעות אחר הצהריים.

השומר 1. שוק הכרמל, תל אביב. 03-6736883

מרינדו שרונה מרקט חוגג שנה, תל אביב
מרינדו שרונה מרקט חוגג שנה להקמתו ומזמין את הקהל הרחב לחגוג עם מנת המבורגר עגל 220 גרם במבצע 1+1, עד ה-15 בספטמבר.

מרינדו. שרונה מרקט, תל אביב. 03-5106431

יום הולדת 9 לקפה נטו יהוד
קפה נטו יהוד מציין החודש את יום הולדתו התשיעי בהפנינג מיוחד שייערך בין ה-28.8 ל-3.9. בימי החגיגות אורחי המקום ייהנו ממבצעים מיוחדים, ויוצע תפריט של מנות ספיישל במחיר 9 שקלים למנה. בין המנות: גספצ'ו אנדלוסי - מרק עגבניות קר, מוגש עם שמנת חמוצה ומקל בצק עם פסטו ופרמזן; מיני המבורגר סלמון בלחמניית מיני חלה עם מיונז בזיליקום וירקות; קוקטייל פטריות שימאג'י ושמפיניון מוגש על פולנטה תירס עם בצל ירוק ופרמזן; וקרם חציל שרוף עם סלסה תמר מג'הול וטורטיות. 

מסעדת רובינשטיין חוגגת 9 עם מותג בירה, פולג
המסעדה חוגגת 9 שנים להקמתה ומשיקה מותג בירה ייחודי למקום בשם רוביר, בירת חיטה פירותית. בנוסף, במסגרת חגיגות יום ההולדת יציעו במקום מבצעים על מגוון משקאות אלכוהוליים. 

רובינשטיין. Y Center פולג.09-7888838

קפה נטו. רח' אלטלף 1, יהוד. 03-5365577 

 לוח אירועים

מסעדת מל ומישל מארחת את השף אביב רגב, תל אביב
בסוף החודש ינחת שף אביב רגב (ששימש כשף בפועל של מסעדת טוד אינגליש במנהטן) בישראל לביקור מולדת במסגרתו יבשל ארוחה מיוחדת עם השף בפועל של מל ומישל, ירון לסר. השניים יבשלו יחד ארוחה שתהיה מחווה לניו יורק. בין המנות: צלחת אנטיפסטי - מבחר ירקות שוק צרובים עם תערובת תבלינים; דלעת כבושה - פרוסות דלעת כבושה עם נגיעות של מוסטרדה ושבבי גורגונזולה; קרפצ'יו תמנון ים-תיכוני בוויניגרט שמיר לצד פינגר ליים ועלים זעירים; קרודו טונה אדומה על עוגיית גרנולה עם מלח מעושן ושמן קצח ועוד. הארוחה תתקיים ביום שני ב-29.8 ב-18:30. המחירים לסועד: 3 מנות ב-165 שקלים, 5 מנות ב-250 שקלים ו-7 מנות ב-315 שקלים.

מל ומישל. בן יהודה 155, תל אביב. 03-5293232

אביב רגב (צילום: ינון ירוס, אוכל טוב)
מהתפוח הגדול למל ומישל. אביב רגב | צילום: ינון ירוס, אוכל טוב

הפלגה קולינרית עם נוף עתאמנה אסמעיל
חברת מנו ספנות מציעה הפלגה קולינרית בהשתתפות זוכת "מאסטר שף", נוף עתאמנה אסמעיל. בתכנית: סדנאות בישול, מתכונים לארוחות החג וסיורים קולינריים באיים. בנוסף יוכלו המשתתפים להשתתף בסדנה בה ילמדו כיצד מצלמים אוכל עם הפלאפון החכם. ההפלגה תצא ביום שישי ה-9 לספטמבר ותימשך יומיים.

לפרטים

>> לכל חדשות האוכל