פטריקס חוגגים שנה, חיפה

הסניף החיפאי של פטריקס יחגוג היום, 1 במרץ, שנה להיווסדו עם מנות ספיישל, קוקטיילים מקוריים ופינוקי אלכוהול נוספים כשעל עמדת הדי.ג'יי דור גל. בין המנות: שווארמה רוסטביף - פרוסות רוסטביף על הגריל בלחמנייה עגולה בליווי ירקות ורוטב טחינה (79 שקלים); פלטת פירות ים - שרימפס וקלמרי בטיגון עמוק בתוספת צ'יפס או שעועית עדינה (89 שקלים); וכריך פילדלפיה - פרוסות אנטרקוט על הגריל בלחם אתני ארוך בתוספת ירקות ורטבים מוקרמים בגבינת צ'דר.

פטריקס. שדרות הנשיא 134, חיפה. 054-2559587

מסעדת בינדלה חוגגת 3 שנים

מסעדת בינדלה חוגגת 3, ולרגל המאורע החליטה משפחת בינדלה להציע 50 אחוז הנחה על כל יינות המותג Bindella לכל אורחי המסעדה בתאריכים 1-7 למרץ.

Bindella Osteria & Bar. רח' מונטיפיורי 27, תל אביב. 03-6500071

תפריט ערב חדש וארוחת טאפאס זוגית בדגים 206, תל אביב

מסעדת 206 דגים משיקה תפריט ערב חדש בהובלת שף הבית איציק הראל. בתפריט מגוון מנות חדשות במחיר אטרקטיבי - מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח ב-159 שקלים. בנוסף, מדי יום שני בערב יכלול התפריט ארוחת טאפאס זוגית ב-206 שקלים, הכוללת 6 מנות טאפאס + 2 כוסות יין הבית + קינוח.

דגים 206. משה סנה 56, תל אביב. 03-6483030

דגים 206 (צילום: אפיק גבאי,  יחסי ציבור )
תפריט הערב של דגים 206 | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

השף חיים כהן והקצב הטוסקני דריו צ'יקיני משיקים תפריט חדש בקלאב הוטל אילת

השף חיים כהן אירח את דריו צ'יקיני במסגרת שיתוף הפעולה של השניים לרגל השקת הקו הקולינרי החדש. צ'יקיני יגיע לאילת להכנות לקראת אירועי ההשקה של קלאב הוטל המחודש ב-23 במרץ. בתכנית: שלושה ימים של חגיגה קולינרית, תפריטים ייחודיים ופעילויות במלון המחודש.

ערבי אפרטיבו במסעדת גריג, תל אביב

מסעדת גריג של השף עידו פיינר משיקה ערבי אפרטיבו בכל יום רביעי. מהשעה 17:00 יוגש במסעדה תפריט נשנושים מצומצם וכל האלכוהול והיין יימכרו ב-15 אחוז הנחה.

גריג. אחד העם 15, תל אביב. 03-9030677

תפריט קינוחים חדש במסעדת ווסט סייד, תל אביב

מסעדת ווסט סייד הכשרה במלון רויאל ביץ' תל אביב משיקה תפריט חדש בעקבות הצטרפותה של השף קונדיטורית ענת אלון. בתפריט הקינוחים החדש: פטריות אחרי הגשם - מוס שוקולד אפוי, ספונג' פיסטוק, פירות יער טריים, פטיסייר פיסטוק, סורבה שוקולד, גלידת פיסטוק וסוכריות קופצות (62 שקלים); זמן קפה - עוגת שוקולד ולרונה חמה, קרם קפוצ'ינו, גנאש קפה, סורבה חלבה, אבקת טחינה, רוטב אנגלז אייריש קרים (54 שקלים); וטבעת הדרים של חורף - ספונג' תפוז, קרמו קלמנטינה, סורבה תפוז דם, הדרים טריים, גנאש שוקולד לבן בשמן זית וגלידת מרציפן (56 שקלים).

ווסט סייד. הירקון 19, תל אביב. 03-7405054

21 שפים מגייסים תרומות להצלתה של טל דרור

21 מהשפים המובילים בישראל יוצאים לגיוס תרומות להצלתה של טל דרור ומצרפים אליהם את בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה, יקב מונטיפיורי וכמה מבכירי הקומיקאים בישראל. טל דרור, בת 50, מגבעות בר, אם חד הורית ל-4 ילדים, חלתה לפני כשנתיים בסרטן וסובלת מגידול בכבד בגודל 9 ס"מ. על פי המלצת מומחים על טל לטוס לארה"ב לבית החולים האוניברסיטאי של סטנפורד, לטיפול מיוחד, שעלותו כ-200 אלף דולר. כדי לעזור לטל דרור לגייס את הכספים נרתמו למשימה השפים מאיר אדוני, יורם ניצן, אביב משה, רן שמואלי, יוסוף (זוזו) חנא, דיוויד פרנקל, יוסי אלעד, מושיק רוט, הילה אלפרט, יריב בלילי, ירון קסטנבאום, שגב משה, אלכסנדר כהן, חיים טיבי, דוד ביטון, נוף עתאמנה עיסמאיל, ערן שוורצברד, גולן גורפינקל, רועי סופר, אייל לביא ועזרא קדם. כל אלו התנדבו להעביר סדנאות שף בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה, אשר העמיד את כיתותיו למען מטרה זו. את הסדנאות ילוו יינות יקב מונטיפיורי אשר נרתם גם הוא למען המטרה.

לתרומה לחצו כאן

אין תמונה
מאיר אדוני. בין המתנדבים

מארז תבלינים חדש ברשת פיצה האט

רשת פיצה האט משיקה את ערכת התבלינים של פיצה האט - מארז מיוחד של 3 אריזות תבלינים בגודל מלא. המארז החדש כולל מלח שום פטרוזיליה, פלפל צ'ילי אדום יבש ותערובת לפיצה, מחירו 24.90 שקלים והוא נמכר בכל סניפי פיצה האט.

תפריט חדש ברשת ווק ריפבליק

רשת ווק ריפבליק משתפת פעולה עם השפית התאילנדית סוואלי אלדר ומשיקה תפריט חדש שנותן את הכבוד לטעמים האותנטיים של דוכני האוכל בתאילנד. בין המנות בתפריט החדש: קא מו פאלו – שוק חזיר מפורקת בעישון ארוך בתבלינים תאילנדיים, שורש חרדל מוחמץ, כוסברה טרייה, מלפפון וביצה קשה מעל. מוגש עם מצע אורז יסמין מאודה (39 שקלים); פאנאג טאלה -שרימפס וקלמרי מוקפצים בחלב קוקוס וקארי עם פלפל אדום וירוק, ליים, בזיליקום תאילנדי וצ׳ילי חריף. מוגש על מצע אורז יסמין מאודה (49 שקלים); קא פאו - נתחי עוף מוקפצים עם פלפל אדום, שעועית ירוקה, צ׳ילי חריף, בזיליקום תאילנדי, נענע וביצת עין מעל. מוגש על מצע אורז יסמין מאודה (37 שקלים); פאד טאו הוו - טופו מטוגן וחצילים מוקפצים עם בצל לבן, פלפל אדום, בזיליקום תאילנדי, פולי שעועית שחורה וצ'ילי חריף. מוגש על מצע אורז יסמין מאודה (37 שקלים).

ווק ריפבליק. בן יהודה 177, אברבנאל 74, פלורנטין, תל אביב. 03-6969629

ווק ריפאליק (צילום: שי בן אפרים,  יחסי ציבור )
התפריט החדש של ווק רפבליק | צילום: שי בן אפרים, יחסי ציבור

תפריט בוקר חדש בריץ קרלטון, הרצליה

כחודש לאחר מינוי שף אלי פינסלר כשף הראשי של המלון מציג ריץ קרלטון הרצליה תפריט חדש של ארוחת בוקר ישראלית. ארוחת הבוקר מוגשת כבופה פתוח שבו ניתן למצוא לחמים ומאפים טריים אשר נאפים מדי בוקר בקונדיטורית המלון, מבחר גדול של גבינות ממחלבות בוטיק מרמת הגולן, יוגורטים שונים מחלב בקר וחלב עזים, דגים טריים, מעושנים וכבושים, סלטים ססגוניים ומנות על טהרת המטבח הים תיכוני כמו שקשוקה. בין המתוקים: עוגות בוקר, מריקוטה ופרג ועד שוקולד ושמרים. כמו כן מוצעים לסועדים מגוון של מיצים סחוטים במקום ומשקאות חמים מפנקים. 

ריץ קרלטון. השונית 4, הרצליה. 09-3735555

חוגגים פורים

ספיישלים לחודש מרץ וחג פורים ברשת BBB

רשת BBB מציגה לכבוד חודש אדר וחג הפורים המגיע עמו 3 מנות ספיישל מיוחדות שיככבו במהלך החודש בתפריט מסעדות הרשת: מנת החודש – כריך ציידים, המבורגר מנתחים מובחרים של בשר מעושן עם רוטב ברביקיו ועליו בורגוס רינגס, מוגש בלחמנייה עם איולי צ'יפוטלה, עלי חסה ופרוסות מלפפון בכבישה ביתית (66 שקלים); קוקטייל החודש – Rich Peach, עשוי מג'ין גורדונס, מחית אפרסק, מיץ לימון ומיץ תפוזים, למצב רוח טוב והעלאת המורל (29 שקלים); וקינוח החודש – לילות ביירות, עוגת הסולת המסורתית עם קרם מלבי ופיסטוקים, קוקוס וסירופ מי ורדים (42 שקלים).  

כריך ציידים, BBB (צילום: גליה אבירם)
כריך הציידים של BBB | צילום: גליה אבירם

פורים במסעדת גורדוס, חולון

גורדוס בורגר בר מציעה לכבוד פורים מחווה לקינוח החג המסורתי והאהוב, בגרסה מפלצתית ומושחתת. אוזן ההמן של מסעדת גורדוס עשויה פנקייק נוגט ענקי במילוי שוקולד לבן, ריבת חלב, במבה, גליליות ובננות מקורמלות. מחיר: 69 שקלים.

גורדוס. שדרות ירושלים 222, מתחם לה פארק, חולון. 03-7733366

משלוחי מנות מקסיקניים של חברת טרז פזוס

חברת טרז פזוס של השף איתמר דוידוב ורענן סלומון מציעה 3 סוגי משלוח מנות לקראת פורים: אצ'וס אצטקה, סלסה מקסיקנה, טורטייה טאקו, הבנרו לולטון 140 גרם וקשת סומבררו – 59 שקלים; נאצ'וס אצטקה, סלסה מקסיקנה, טורטייה טאקו, הבנרו לולטון 140 גרם, סומבררו קטן, חוברת מתכונים ומגזרות נייר פאפל פיקאדו לדקורצית חג צבעונית - 99 שקלים; 2 חבילות נאצ'וס טרז פזוס 180 גרם, סלסה מקסיקנה, מחית צ'יפוטלה, טורטייה טאקו, טורטייה 20 אדום סלק, סלסה ורדה לולטון, הבנרו לולטון 140 גרם, סומבררו גדול, טקילה בלאנקו 100 מ"ל, 2 צ'יסרים, 2 קשתות לשיער פרידה קאלו סטייל וחוברת מתכונים – 199 שקלים. את רכישת משלוחי המנות ומוצרים נוספים תוכלו לעשות בחנות המפעל, און ליין או טלפונית.

טרז פזוס. המרכבה 73, חולון. 03-5597761

משתה פורים במסעדת ננוצ'קה, תל אביב

במסעדת ננוצ'קה יחגגו את פורים במשתה שיימשך שלושה ימים. בימים חמישי-ראשון, 9-12 במרץ, תיערך במסעדה מסיבת ריקודים בהשתתפות רקדניות ועוד ספיישלים מיוחדים. הזוכה במקום הראשון בתחרות התחפושות יקבל ארוחה זוגית בחינם.

ננוצ'קה. לילנבלום 30, תל אביב. 03-5162254  

יום האישה

יום האישה במסעדות סיטארה וברנז'ה, תל אביב

ב-8.3 שתי המסעדות חוגגות את יום האישה עם מבצעים מיוחדים. בסיטארה נשים שותות חופשי קוקטיילים וקאווה בהתניית קנייה של משקה ראשון, ובברנז'ה נשים שותות חופשי סנגריות וקאווה בהתניית קנייה של משקה ראשון.

סיטארה. סי אנד סאן, הרצל 8 תל אביב. 03-6996633; ברנז'ה. דוד אלעזר 15, מתחם שרונה, תל אביב. 03-6562626

יום האישה ביקב דלתון

במרכז המבקרים של יקב דלתון יחגגו בשיתוף עם חברת הקוסמטיקה הטבעית והאורגנית לבידו את יום האישה ביום שישי, 10 במרץ. במסגרת החגיגות ייהנו הנשים מבוקר של כיף עם שתיית יין סמיון סוביניון 2015 מסדרת כנען של יקב דלתון, כיבוד, מפגש העצמה נשית מיוחד וטיפולי יופי (הטיפולים בתשלום). לכבוד החגיגה יוצע למכירה מארז מיוחד, הכולל קרם ידיים פטשולי-וניל וקרם גוף של לבידו, ובקבוק של היין האלגנטי סמיון סוביניון 2015 מסדרת כנען של יקב דלתון, אותו ניתן לרכוש בחנות היקב בלבד - במחיר של 65 שקלים.

יקב דלתון. פארק תעשיה דלתון, מרום הגליל. 04-9527107

יום האישה במסעדת מיט קיטשן

לרגל יום האישה הבינלאומי, מסעדת מיט קיטשן תקיים ערב העצמה נשית לנשים בלבד, עם הרצאה של ד"ר אהובה אלפרון, ארוחת שף הכוללת 5 ראשונות לשולחן, 3 עיקריות ומגוון קינוחים למרכזי השולחנות, לצד תפריט יינות, קאווה ושתייה קלה. הערב יתחיל בשעה 21:00 ויעלה 200 שקלים לכל משתתפת, כולל הרצאה וארוחה מלאה בהזמנת מקומות מראש.

מיט קיטשן. יגאל אלון 65, תל אביב. 03-6310684

>> לכל חדשות האוכל