רחוב נחלת בנימין התל אביב קיבל לא מעט מסעדות מדוברות בשנה האחרונה, ונראה שהמגמה רק ממשיכה. כעת נוספה לרחוב שמספק מאנצ'ים לבלייני הסביבה עוד פיצרייה: פיצרייה בדש, שמאחוריה עומדת קבוצת מסעדנים, ששיתפו פעולה עם שף תומר אגאי, שפיתח את המתכון. 

פיצריית בדש (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פיצריית בדש | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

את הפיצה עצמה של בדש, אנשי המקום מגדירים כ"בין נאפוליטנית לאמריקאית". בפועל זה אומר פחות שוליים תפוחים ומנוקדים, אבל עדיין בצק אוורירי ונעים. בניגוד לפיצות שיוצאות מהטאבון במסעדת של השף שתרם את המתכון לבצק - סנטה קתרינה (פיצה חריפה עם שיפקה, זיתים סורים ופלפלים קלויים; פיצה נפוליטנית עם חלמון וגבינת המאירי ועוד) - כאן התפריט נשאר בסיסי למדי וכולל תוספות קלאסיות כמו פפרוני, בצל, זיתים, פטריות, שום או פלפל חריף (מחיר סלייס: 20 שקלים, כשתוספות צמחוניות יעלו 6 שקלים, תוספת שום קונפי 8 שקלים ותוספת פפרוני 10 שקלים. מחיר מגש: 77 שקלים).

פיצה בדש (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פיצה בדש | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

מלבד זאת יוצע גם "סלייס לשיכורים" - סלייסים מוכנים שדורשים חימום זריז. גל פורת, אחד מבעלי המקום מסביר:  "מדובר בפיצה, אבל יש לנו חשיבה קצת שונה לדברים, אנחנו באים לעשות משהו מיוחד. ככה לפחות אנחנו מקווים. הטעמים של הפיצה יותר חשובים מהכל, אבל שמנו המון דגש גם על האווירה והעיצוב במקום, כדי שתהיה חוויה שהיא מעבר לאכילת פיצה. המקום  לא יהיה מעוצב כמו פיצרייה סטנדרטית אלא הרבה מעבר".

פיצה בהשראה תל אביבית (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פיצה בהשראה תל אביבית | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

פיצה בדש. נחלת בנימין 52, תל אביב יפו. ראשון-רביעי 17:00-03:00; חמישי-שבת 17:00-05:00. בהמשך המקום צפוי להיפתח גם בשישי ושבת בצהריים.