תושה בייקרי עוברים מקום, אכזיב
בית הקפה והמאפייה תושה עברו למיקום חדש מול הים באכזיב. במקום יוצעו מנות חדשות כמו קרואסון כרוב צלוי עם לבנה, כרוב צלוי וגבינת עיזים; בייגל מקמח מלא וגרעינים עם גבינת שמנת, ריבת שרי, אמנטל, בצל סגול ולבבות חסה; וכריך מחמצת אגוזי מלך עם טחינה ירוקה, פסטו ובטטות צלויות. המקום פתוח בימים ראשון-חמישי משמונה בבוקר ועד חמש ובשישי משמונה בבוקר ועד שתיים וחצי.

תושה בייקרי. אכזיב. 072-3957620. כשר

מק גלידה נפתחה בתל אביב
סניף לגלידרייה של מקדנולד'ס נפתח לפעילות בקניון גינדי בתל אביב. במקום מציעים טעמים כמו בייגלה, קרם ברולה, אוראו ופיסטוק, בשילוב מגוון תוספות ורטבים לבחירה. לצד הגלידות, נמכרים ברשת החדשה דונאטס ומילקשייקים.

סניף חדש למייזון קייזר, תל אביב
רשת בתי המאפה הצרפתיים פתחה השבוע סניף חדש במידטאון תל אביב. במקום יציעו את המאפים והלחמים של המאפייה לצד תפריט כריכים בבחירה עצמית מחומרי גלם צרפתיים כמו חמאה וגבינות לצד דגים מעושנים; וספיישלים לסתיו כמו מונט בלאן - בצק פריך, שונטי וניל, מרנג שוויצרי וקרם ערמונים; סנט הונרה ערמונים - פחזניות מקורמלות ממולאות בקרם פטיסייר  ערמונים, שונטי ערמונים וחתיכות ערמונים; ועוגה בחושה עם ערמונים.

מייזון קייזר מידטאון. מנחם בגין 144, תל אביב (בפיאצה המרכזית)

מייזון קייזר - ספיישלים לסתיו עם ערמונים (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
מייזון קייזר - ספיישלים לסתיו עם ערמונים | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

 

סניף חדש לגרקו, כפר סבא
מסעדת גרקו היוונית מגיעה לכפר סבא, לצד מעדנייה יוונית שניתן יהיה לרכוש בה חומרי גלם הביתה.. במקום יציעו מאפים יווניים בשעות הבוקר, גירוס וארוחות צהריים בהמשך היום ותפריט ערב שנמצא גם ביתר מסעדות הקבוצה בתל אביב והרצליה וכולל להיטים יווניים.

גרקו. היוצרים 3, כפר סבא

ספרה, מסעדה חדשה ברחובות
מסעדת ספרה הכשרה נפתחה לפעילות ברחובות בהובלת השף בני מדר. בין המנות בתפריט: טרטר דג עם גספצ'ו שרי צהוב, שברי בוריק מטוגן, פטרוזיליה, נענע וצ'ילי; טרטר בקר עם בצלי שאלוט, עגבנייה, כוסברה , פטרוזיליה, קרם חציל לבן, קרם חציל שחור וקרקר עדשים; סיגר חלקי פנים במילוי מוח ושקדי עגל, איולי עריסה וכוסברה; וצלעות טלה של לגזיאל עם ראגו עדשים שחורות וקינואה, קרם ארטישוק ירושלמי, צ'יפס ארטישוק קריספי ודמיגלאס רימונים. שעות הפתיחה הם בימות השבוע משעה שבע בערב.

Sphera kitchen & bar. המדע 18, פארק המדע רחובות. 0723922099

מסעדת ספרה ברחובות (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
מסעדת ספרה ברחובות | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

 

סניף חדש לפיתה בשר, פתח-תקווה
סניף חדש נפתח לרשת פיתה בשר בפתח תקווה. הסניף יהיה פתוח עד אחת בלילה ותהיה בו אופציה של משלוחים.

פיתה בשר. אבשלום גיסין 64, פתח תקווה

פיתה בשר - סניף חדש בפתח תקווה (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
פיתה בשר - סניף חדש בפתח תקווה | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

 

ספיישל האלווין במלון בובו, תל אביב
בין תאריכים 28-30 באוקטובר יציעו בבר מסעדה מלי מלו על גג מלון בובו בתל אביב ספיישל האלווין של מנות דלעת כמו דלעת כבושה ממולאת סביצ'ה דג לבן, קרם דלעת, גרעיני דלעת, שמן כפיר ליים ויוגורט; סטייק דלעת עם חמאת בר בלאן, אגוזי לוז מקורמלים, פטה כבשים, קרמבל מח עצם וזעתר; וטורטליני דלעת ודואה עם מוסר, חמאת פלפל שחור, צ'יפס מרווה וגבינת מנצ'גו.

לפרטים

ספיישל האלווין במלון בובו (צילום: כרמל כוך, יחסי ציבור)
ספיישל האלווין במלון בובו | צילום: כרמל כוך, יחסי ציבור

קינוחים טבעוניים חדשים בסימונצ'ו, יפו
המעדנייה הטבעונית מציעה מילפיי טבעוני משכבות בצק עלים מקמח כוסמין וביניהן קרם פטיסייר וניל על בסיס קשיו וקרם קוקוס.

סימונצ'ו- בייקרי בוטיק טבעוני. סלמה 3, יפו. 052-5243334

פאלטס מיוחדים להאלווין
לקראת האלווין מציעים בפאלטאס ארטיק על בסיס קרם דלעת מבושלת בתבלינים חמים. הארטיק זמין לרכישה כחלק ממארז באתר החברה.

לפרטים

פסטות חדשות במוצ'ה
רשת מוצ'ה מציעה פסטות חדשות כמו פסטה עגבניות קלאסית עם רוטב עגבניות, בזיליקום טרי, עגבניות שרי, שום קונפי ופרמזן; פסטה ברוטב שמנת כמהין עם פטריות שמפניון שום קונפי ופרמזן ; ופסטה בזיליקום עם רוטב שמנת ופסטו, בצל, זוקיני, שום קונפי ופרמזן.

לפרטים

מוצ'ה - פסטות חדשות (צילום: גליה אבירם; סטיילינג: עידן ספיבק, יחסי ציבור)
מוצ'ה - פסטות חדשות | צילום: גליה אבירם; סטיילינג: עידן ספיבק, יחסי ציבור

 

חטיפים גם לכלבים במוזס שופ
רשת מוזס מציעה שיתוף פעולה עם מותג כלבים בשם KENNEL SELECT של חברת צמח ישראפט. במסגרת שיתוף הפעולה מציעים במוזס שופ תפריט לכלבים כמו נתחוני עוף, טבעות בקר עם חלבון ובולי סטייק מעוף. ניתן להשיג בסניפי מוזס שופ בהוד השרון, הרצליה, טבריה וחולון.

פסטיבל שקשוקה בבנדיקט
רשת בנדיקט עורכת פסטיבל שקשוקה בחודש נובמבר עם מנות כמו שקשוקה ירוקה עם ביצים עלומות ברוטב שמנת, מנגולד, ברוקולי ואפונה, עם טפנאד זיתים ופטה; שקשוקה צהובה עם פולנטת תירס, ביצים עלומות, בייקון טלה ותירס צלוי; שקשוקה לבנה עם ביצים עלומות, קרם כרובית ושמן כמהין עם אספרגוס, גזרים ושקדים קלויים;  ושקשוקה איטלקית עם ביצים בתבשיל אמטריצ'יאנה, בייקון צלוי, גאודה, פרמזן ובזיליקום.

לפרטים

שיריז פטיסרי - חגיגות יום הטבעונות (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
שיריז פטיסרי - חגיגות יום הטבעונות | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

שיתוף פעולה של בירת אסטרייה דאם עם השף קים קסליאס מספרד והשף תומר טל, תל אביב
במשך שלושה ימים יתקיימו במסעדת ג'ורג' וג'ון (בתאריכים 6-8 בנובמבר) ארוחות בראנץ' וארוחות טאפאס מיוחדות. ארוחת הבראנץ' תוצע ביום שבת במחיר של 155 שקלים; וארוחות הטאפאס יעלו 315 שקלים לסועד כולל שתייה.

לפרטים

ג'ורג' וג'ון - שיתוף פעולה עם בירה אסטרייה (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
ג'ורג' וג'ון - שיתוף פעולה עם בירה אסטרייה | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ספיישלים של מנות דלעת בסרפינה, תל אביב
המסעדה מציעה מנות ספיישל שיוגשו למשך שבוע החל מתאריך 31.10. בין המנות: אנילוטי דלעת אורגנית וגבינה מלוחה עם קרם דלעת ודלעת מזוגגת; טליוליני ציידים ודלעת - פסטת חלמונים ירוקה עם סלסיצ'ה, חלמון כבוש ודלעת; וסמי פרדו דלעת עם קרמבל פקאן וגלידת דלעת מרווה.

סרפינה תל אביב. איינשטיין 10, רמת אביב. 03-657-9080

ספיישלים טבעוניים באמש, תל אביב
לכבוד יום הטבעונות יוגשו בין תאריכים 1-6 בנובמבר מנות טבעוניות באמש מקבוצת נוקס. בתפריט: שיפוד חסה בוויניגרט תאילנדי ופנקו מאובק בנורי תאילנדי; שיפוד קישוא בלאדי על סקורדליה; ושיפוד כרישה על הגריל עם טחינה ירוקה.

אמש. לילינבלום 30 תל אביב

ספיישל המבורגרים להלאווין בגראז'
רשת ההמבורגרים הגראז' מציעה המבורגר ספיישל שיוגש בין שמונה בערב ועד חצות ביום ראשון 31.10. ההמבורגר כולל קציצת אסקובר חריפה, רוטב מייפל, קרם שמנת חמוצה עם בצל ירוק, בטטה עם קצח ועירית בלחמנייה שחורה ואפלה.  לצד ההמבורגר יוגש צ'יפס בטטה עם רוטב צ'דר.

גראז'. ראול ולנברג 24 רמת החייל, תל אביב; הרצל 151, צומת גן הורדים ראשון לציון

יום הטבעונות בשיריז פטיסרי, גבעתיים
לכבוד יום הטבעונות יציעו בשיריז פטיסרי קינוחים טבעוניים כמו קרמינו - קראמבל שוקולד ונוגט, מוס נוטלה וציפוי שוקולד לבן עם קרמל ושברי אגוזי לוז; פאי תפוחים עם קינמון וצימוקים; פררו רושה טבעוני על בסיס שוקולד נוגט עם קרמו שוקולד וכיפת רושה במילוי נוגט.

שיריז. כצנלסון 108, גבעתיים. 03-5558988

 

שיריז פטיסרי - חגיגות יום הטבעונות (צילום: יוסף כהן, יחסי ציבור)
שיריז פטיסרי - חגיגות יום הטבעונות | צילום: יוסף כהן, יחסי ציבור

ספיישלים טבעוניים בפאפא ג'ונס
רשת הפיצות מציעה ליום הטבעונות פיצות טבעוניות עם אופציות של פפרוני טבעוני, קראמבל בשר טבעוני וגבינה טבעונית. בין האופציות בתפריט: קריביאן טבעוני פיקנטי עם פפרוני טבעוני, אננס, בצל סגול ופלפל פפרונצ'יני; ופיצה עם פפרוני טבעוני, קראמבל בשר טבעוני, פטריות, פלפלים ירוקים, בצל וזיתים שחורים. בחודש נובמבר יוצעו 20 אחוזי הנחה על הפיצות הטבעוניות לרגל ההשקה.

לפרטים

ספיישל מקסיקני ליום המתים בטאקריה, תל אביב
המסעדה מציעה ליום המתים ב-1-2.11 מנות מיוחדות כמו טאקו לחי עגל (16 שקלים), טאקו סרטן רך ומנגו (16 שקלים), טאקו פטריות מעושנות וצ'יפוטלה (16 שקלים) וכנפיים אקסטרה חריפות (35 שקלים).

מסעדת טאקריה, לבונטין 28 , תל אביב

תפריט טבעוני בג'ירף
לכבוד יום הטבעונות מציעים בג'ירף תפריט ירוק שמאגד את המנות הצמחוניות והטבעוניות ואלה שניתן להפוך לטבעוניות. התפריט זמין במשלוח ובמסעדות.

ג'ירף - תפריט טבעוני (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
ג'ירף - תפריט טבעוני | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור