סניף שני לגלידריית ALICE, תל אביב
גלידריית אליס פותחת סניף שני ברחוב המלך ג'ורג' בתל אביב. לכבוד ההשקה תוכלו להינות ממבצע של אחד פלוס אחד על כל הגלידות האישיות ומבצע נוסף של חצי קילוגרם מתנה למי שירכוש קילוגרם גלידה במשקל (המבצעים תקפים עד ה-20 ליולי). בנוסף, תושק השבוע בגלידרייה קולקציית גלידות חדשה בטעמי אפרסק שנעשתה בשיתוף עם מטע "שלהבת הגולן" מרמת הגולן. בין הטעמים החדשים תוכלו למצוא: גלידת אפרסקים עם ריקוטה, גלידת אפרסקים ושמנת; וסורבה אפרסקים. 

ALICE  אליס. המלך ג'ורג' 41, 03-9490449 | אבן גבירול 151, תל אביב, 03-5280321

גלידה אליס שוקולד  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
גלידה אליס שוקולד | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פיצה חדש בדומינוס
הרשת הבינלאומית מציעה פיצה חדשה בשם "ניו יורק פיצה", שתמכר בישראל בחודשי הקיץ בלבד. מדובר בפיצה דקה עם 6 משולשים גדולים במיוחד, עם מיקס של גבינות קשקבל, פרמזן ומוצרלה. במסגרת ההשקה תוכלו ליהנות מתוספת במתנה לכל פיצה. מחיר מגש משפחתי של הפיצה החדשה, החל מ- 59.90 שקלים.

לפרטים

פיצה ניו יורק דומינוס  (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
פיצה ניו יורק דומינוס | צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

בר נודד של נספרסו יחלק קפה קר בחינם בחופי הארץ 
נספרסו יוצאים בקמפיין קיץ מיוחד מסגרתו יוקם בר קפה פופ-אפ שינדוד בין חופי הארץ ויחלק קפה קר חינם בתמורה לתיוג באינסטגרם. הבר יחל את דרכו בחוף הדקל באילת בין התאריכים 14.7 – 19.7 (בין השעות עשר בבוקר לשמונה בערב וביום שישי מתשע ועד שש); משם ימשיך לחוף גורדון בתל אביב בין התאריכים 21.7-26.7 (בין השעות שתיים עשרה בצהריים לתשע בערב ביום ראשון, והחל מעשר בבוקר בימים שני עד חמישי, ותשע עד חמש בשישי); ויסיים את מסעו בחוף פולג בנתניה בין התאריכים 28.7-2.8 (באותן השעות כמו בתל אביב). מלבד הקפה, תקבלו תמורת תיוג גם את הכוס עצמה במתנה, וכן תוכלו לרכוש מוצרים מקולקציית הקיץ של נספרסו במחירים מיוחדים.

פסטיבל קולנוע וקולינריה, בנימינה
פסטיבל קולנוע בסימן קולינריה, ייערך בבנימינה בין התאריכים 23-25.7. במסגרת האירועים יוקרנו סרטים העוסקים באוכל, ייערכו סדנאות צילום אוכל ויתקיים שוק אוכל שיהווה במה לשלל עסקים קולינריים מאזור בנימינה, גבעת עדה והסביבה.

לפרטים והרשמה

טברנה יוונית במוזיאון מגדל דוד, ירושלים
פסטיבל מוזיקה ואוכל בסגנון טברנה יוונית יתקיים במתחם חפיר המצודה בעיר העתיקה בירושלים, בין התאריכים 15-19.7. הטברנה שתפעל במתכונת פופ אפ, תפתח לקהל מדי ערב בשעה 19:00. את חגיגת הסיום יוביל הדיי עפאים שיציע למבקרים מבחר מנות קיציות כמו ספנקופיטה - מאפה פילו, תרד וצנוברים, למדס - עלי גפן ולאבנה, צזיקי - סלט יוגורט עם מלפפונים, שום ושמיר ומוסקה - חצילים, עגבניות ורוטב שום וגבינה.

לפרטים

HFA, מסעדה חדשה בחיפה
מסעדה חדשה העונה לשם HFA, נפתחה במלון דיאנה בחיפה. תפריט המסעדה מציע מנות כמו: עראייס על הפלאנצ'ה לצד סלט עגבניות צהובות (77 שקלים), פרגיות בציר עוף עם ליקר קוואנטרו (78 שקלים), לברק על קרם אפונה (84 שקלים), צלעות טלה על הפלאנצ'ה ברוטב ציר בקר (156 שקלים), ומעורב בשרים כמו כבדים, לבבות, צלעות ושומן כבש המוגש בלחם (78 שקלים).

HFA. הבנקים 5, חיפה. לא כשר

בוטיק קפה חדשה לאוהבי קפה בשרונה מרקט
בוטיק קפה חדש בשם בונה נפתח בשרונה מרקט. המקום מציע מבחר מוצרים מתחום הקפה, ביניהם מכונות קפה ביתיות ופולי קפה שונים.  

לפרטים

שוק אוכל סלואו פוד, אבו גוש
ביום שישי ה-12.7 בשעה עשר בבוקר ייצא לדרך בבוסתן אבו גוש, יריד סלואו פוד קיצי. במקום יוגשו מנות גריל כמו נקניקיות טלה בעבודת יד, שבלולי פילו ממולאים בגבינות או תרד וביצה קשה, פיצה נפוליטנית, גבינות,  לחמים, יין ובירות מקומיות. במקום תוכלו לרכוש מזון וחומרי גלם מידיהם של היצרנים וללא פערי תיווך.

בוסתן אבו גוש. המצפה, אבו גוש.02-5337120

פסטיבל תרבות ואוכל בסגנון לדינו, צפת
פסטיבל שכולו מחווה לתרבות ולמורשת הלדינו יתקיים בצפת בין התאריכים 16-18.7. במסגרת האירועים יעלו שלל מופעים, ומסעדות העיר יציעו מגוון מאכלים מסורתיים כמו בירוקיטוס, קלסונס, מאפים בלקניים ועוד.

תפריט צהריים חדש בק-פה האנוי, תל אביב
המסעדה הוויאטנמית מציעה תפריט עסקיות צהריים חדש המוגש בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 12:00-16:30. התפריט מחולק לשלוש קטגוריות במחירים משתנים (58, 68, ו-78 שקלים). בין המנות החדשות תמצאו: סלט היי-פונג עם דג לבן מטוגן, בזילקום, מלפפון, נבטים וקשיו; שיפודי שינג׳אן וויאטנמים; האנוי בורגר -המבורגר בקר בלחמניה מאודה עם ריבת ג׳ינג׳ר ואיולי סריראצ׳ה; ושיפודי סלמון עם אורז מטוגן, טריאקי ודלעת.

ק-פה האנוי. מלכי ישראל 3, תל אביב. 03-6771184

 

ק-פה האנוי תפריט צהריים (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
ק-פה האנוי תפריט צהריים | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

פופ אפ פלאטאס בשוק הנמל, תל אביב
החל מה-12.7 ובכל יום שישי בשלושת השבועות הבאים, יתקיים בשוק הנמל שיתוף פעולה בין חקלאים ליצרנית הקרטיבים (פלאטאס) הטבעונית, נעמי זיסבלט. בין הקרטיבים שיוצעו במקום: קרטיב תירס מתוק משדות השפלה, קרטיב פטל שחור ואדום מצפון רמת הגולן, קרטיב פרחי מאכל מהרי ירושלים וקרטיב עגבניות מהערבה (12 שקלים ליחידה).

 לפרטים

 

פאלאטס  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
פאלאטס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ארוחת ערב מוקדמת בקפה אירופה, תל אביב
קפה אירופה משיקים תפריט ארוחת ערב מוקדמת בימים ראשון - חמישי, בין השעות 17:00 – 19:00. בתפריט יוצעו מנות פינצ'וס קטנות במחיר של 10 שקלים, לצד משקאות שפריץ מבית אימפריאל ב-20 שקלים למשקה. בין האפשרויות החדשות: אבטיח ברינזה ושאטה, במיה פאקורס מטוגנת, חאמון ומלון, אנשובי מוצרלה ועגבנייה וסשימי סלמון ואננס. 

קפה אירופה. רוטשילד 9, תל אביב.  03-5259987

סניף חדש לרשת באשר פרומז'רי, תל אביב
מעדניית הבוטיק, באשר פרומז'רי, משיקה סניף חדש בקניון ויצמן סיטי תל אביב. לרגל הפתיחה תוצע בסניף הטבת הצטרפות למועדון שתקנה 25 שקלים החזר על רכישה ממגוון מוצרי הסניף.

לפרטים

באשר פרומז'רי, שוק מחנה יהודה (צילום: יורם אמיר,  יחסי ציבור )
סניף חדש ומבצעים. באשר פרומז'רי | צילום: יורם אמיר, יחסי ציבור

ספיישל יפני במסעדת הטרקלין, תל אביב
מסעדת הטרקלין תקיים בתאריך ה-16.7 החל מהשעה 20:00, אירוע של ארוחת בשרים יפנית לצד משקאות אלכוהוליים מיפן (מחיר הארוחה 300 שקלים לאדם). בין המנות שיוגשו באירוע: טרטר וואגיו עם איולי יוזו כמהין, שאלוט מוחמץ באמאזו ורוטב וואפו וסטייק רוקה מבשר וואגיו עם נתחי שייטל על פלחי תפוחי אדמה ובצל קלוי.

הטרקלין .היכל התלמוד 4 תל אביב. 03-5660013

מסעדת מריפוסה חוגגת 3, קיסריה
מסעדת מריפוסה תחגוג יומולדת 3 בתאריכים 23-25 ליולי, עם ארוחות מיוחדות של שפים אורחים כמו דודו ביטון ממסעדת לה רג׳אנס בירושלים ויוסף חנא (זוזו) ממסעדת השף הערבית, מגדלנה שבצפון. ביום החגיגות האחרון יושק התפריט החדש של המסעדה, שיכלול מנות כמו רביולי סלק ממלוא בגבינת עיזים; סלט פלפלים קלויים, שום, בלסמי, גבינה כחולה, קרם בטטה וקרוטונים (52 שקלים); נתחי לברק מטוגן וסלט פפאיה (62 שקלים); סלמון עטוף טוגרשי ברוטב חלב קוקוס ולמון גראס (118 שקלים) וקינוח חדש בצורת כדור גולף.

מריפוסה. מועדון הגולף, קיסריה.04-6265000

סיור לילה בשוק מחנה יהודה, ירושלים
חברת יאללה בסטה מציעה כרטיס טעימות לילי בשוק מחנה יהודה. במסגרת הסיור הלילי, ינסו הטועמים מנות שונות ביניהן: מאפה אימרולי גרוזיני, חצי מנת פיתה עם מילוי חריימה דגים ירושלמי חריף, טעימות של בירות בוטיק וגם כנאפה ירושלמית מתוקה. מחיר הכרטיס לאדם הוא 150 שקלים.

לפרטים

תפריט קיץ בקפה נורדוי, תל אביב
השף עינב אזגורי מקפה נורדוי, מציע תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו קרפצ'יו טונה סיציליאני (67 שקלים), מולים עם בייקון, צ'יפס ורוטב טרטר (88 שקלים), וופל בלגי עם בייקון, ביצת עין וסירופ מייפל (69 שקלים), אסקבצ' שרימפס עם תפוחי אדמה, בצל סגול, תפוז וצלפים (65 שקלים), ושתי נקניקיות בקר וגאודה לצד פירה (88 שקלים).

קפה נורדוי. נחלת בנימין 27, תל-אביב. 0772311923.

תפריט קיץ קפה נורדוי  (צילום: ענב אזגורי , יחסי ציבור)
תפריט קיץ קפה נורדוי | צילום: ענב אזגורי , יחסי ציבור

פסטיבל פירות ים בשצ׳ופק, תל אביב
במסעדה המיתולוגית יתקיים מדי יום ראשון החל מהשעה 12:00, פסטיבל פירות ים. במסגרת החגיגות יוכלו הסועדים ליהנות ממנה של פירות ים שתוגש לצד מבחר סלטים יחד עם כוס בירה מהחבית  או כוס יין, במחיר 98 שקלים. בין המנות תמצאו: שרימפס וקלמרי סגול בחמאה שום ושמנת, מולים מרינייר עם יין לבן, חמאה, בצל וצלפי ומנת קלמרי מטוגן .

שצ'ופק. בן יהודה 256, תל אביב

פסטיבל בירה ופוד טראקס, מודיעין
קניון עזריאלי במודיעין יקיים פסטיבל בירה ופוד טראקס ביום חמישי ה-18 ליולי בין השעות 18:00-23:00 וביום שישי ה-19 ליולי, בין השעות ,12:00-17:00. האירועים יתקיימו ברחבה החיצונית של הקניון. במסגרת הפסטיבל יוצעו למעלה מ- 40 סוגי בירות מישראל והעולם, וכן יפעלו במקום כשמונה משאיות אוכל בסגנון קולומביאני, מקסיקני, קוריאני, ים תיכוני ועוד.

סניף חדש לרשת הפאבים האיריים אוסקר וויל, נתניה
רשת הפאבים האיריים פתחה סניף חדש במתחם הסינמה סיטי בנתניה. לצד הבירות המגוונות, יוצעו במקום גם מנות כמו: חציל בלאדי שרוף בתוספת רצועות אנטריקוט ובצל מטוגן, סיגרים במילוי מעורב בשרים עם בצל מטוגן וטחינת לימנים כבושים ועראייס על הגריל עם סלסת פיקו דה גאיו, טחינה, ואיולי קארי.

 אוסקר ווילד. המחקר 3, מתחם סינמה סיטי נתניה. 09-9774575

עסקיות חדשות בפארוק בשוק, יפו
המסעדה יפואית משיקה תפריט עסקיות צהריים חדש ובו מנות כמו: שרימפס בחמאת לימון, יין לבן, שום, לימון, עלי מנגולד וקוביות חציל (93 שקלים;, פילה מוסר על פירה יוזו, עגבניות שרי צלויות ושום קונפי (109 שקלים); Uקלאמרי ושרימפס עם אורז מתובל בעלי גפן, רוטב פלפלים שרופים ולאבנה ביתית (91 שקלים).

פארוק בשוק. רבי נחמן 6 תל אביב – יפו. 03-6515670

פיצה תאילנדית של עומר מילר, תל אביב
במסגרת שבוע "פאן דיינינג", השפים עומר מילר ולי מלילי יפתחו בין התאריכים 14-18.7, פיצרייה תאילנדית שתפעל במקום פיצה סבא בשדרות רוטשילד בתל אביב. בתפריט הפופ אפ תמצאו: מרגריטה מסאמן עם חלב קוקוס, קוביות בטטה אפויות, בוטנים ומוצרלה (48 שקלים), פיצה פאד קפאו עם שייטל קצוץ , כפיר ליים, שום, צ'ילי תאילנדי, למון גראס, סויה, רוטב אויסטר, עלי קפאו וביצת עין (62 שקלים). לצד הפיצה יוגש משקה ספרייט בחינם לכל מי שמגיע לסעוד.

 

פיצה תאילנדית  (צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור)
פיצה תאילנדית של עומר מילר | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור

לפרטים

משקאות קיץ חדשים בקפה גרג
לכבוד העונה החמה, רשת בתי הקפה גרג מציעה משקאות חדשים ביניהם: שייק על בסיס חלב עם מיקס פירות יער, מנגו, בננה וגלידה וניל (29 שקלים), שייק חלב שקדים, אננס, שקדים, וקוקוס קלוי (29 שקלים), שייק תמרים, בננה, מיץ תפוזים וספירולינה (29 שקלים), שייק גלידת וניל, קרם עוגיות, שברי עוגיות, סירופ אגוז לוז, קצפת ואגוזי לוז מסוכרים (32 שקלים). 

לפרטים

 

משקאות קרים קפה גרג  (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
משקאות קרים קפה גרג | צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

גלידת מחליפת צבעים ברשת גולדה
רשת הגלידריות משיקה גלידת קיץ שמחליפה צבעים בעת האכילה. הגלידה בטעם וניל מתחלפת מצבע כחול לסגול ואז לורוד. הקסם קורה בעת מפגש עם טמפרטורה משתנה ושינוי של חומציות הפה. הגלידה החדשה תוצע למכירה בכל סניפי הרשת בעלות של 17 שקלים.

לפרטים

  

גולדה גלידה מחליפת צבעים (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
גולדה גלידה מחליפת צבעים | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

רשת ההמבוגרים יומנגס חוגגת 9 שנים
רשת ההמבורגרים יומנגס מציינת 9 שנים להיווסדה ותחגוג בכל הסניפים שלה בין התאריכים 14-19.7. במסגרת החגיגות, כל סועד מספר 99 שיתיישב במסעדה, יזכה בחגיגת יום הולדת אישית עם זיקוקים, המבורגר, שתי תוספות, ושתייה לבחירה.

לפרטים

 

המבורגר צרפתי (צילום: טל בכר)
חוגגים יום הולדת. יומנגס | צילום: טל בכר

תפריט חדש בבפאב האפטר דארק, חיפה
הפאב החיפאי מציג מנות חדשות לקיץ, ביניהן: שרימפס גדולים ברוטב עגבניות, גבינת פטה ואוזו (75 שקלים), שרימפסים בבצק בירה (75 שקלים), דגים קטנים בטיגון עמוק (48 שקלים), ומולים מרינייר ברוטב עגבניות ובירה על ברוסקטות (75 שקלים). בנוסף הושק במקום גם תפריט עסקיות ערב המציע הנחה של 20 אחוזים על כל התפריט בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 17:00- 20:00.

אפטר דארק. דרך יפו 30, חיפה. 0535216076

תפריט חדש בקנטה, תל אביב
בקנטה מציעים ארוחת "פתיחת שולחן" במחיר של 140 שקלים לאדם (לא כולל אלכוהול) או 190 שקלים לאדם (בתוספת בירה ויין ללא הגבלה). הארוחה כוללת מבחר מנות לפי כמות האנשים בשולחן. בארוחה של 6 אנשים למשל יוצאו לשולחן 2 מנות לחם הבית, 5 מנות  קטנות, לצד סלט שרי, סלו קנטה, פיצה, טרטר סלמון, עראייס, שווארמה דג ופיקניה.

קנטה (KANTA). קומת הגג של גן העיר, אבן גבירול 71, תל אביב

 

קנטה ארוחת טעימות  (צילום: עידו ניתאי, יחסי ציבור)
קנטה ארוחת טעימות | צילום: עידו ניתאי, יחסי ציבור

פסטיבל איט אנד דרינק, באר שבע
בין התאריכים 31.7-1.8 יתקיים הפסטיבל במתחם דיזיין פלוס בבאר שבע. מדי ערב החל מהשעה 19:00 בערב ועד 01:00 בלילה, יוכלו המשתתפים ליהנות ממטבח פתוח בהובלת השף אבי ביטון, בו ימכרו מנות במחיר של 35 שקלים. 

תפריט חדש בהירו רמת אביב, תל אביב
הסניף של מסעדת הירו ברמת אביב, מציע תפריט חדש לסועדיו. במסגרת השקת התפריט בין התאריכים 14-16.7 ייהנו הסועדים מבאן ראשון חינם בעת ישיבה בסניף המסעדה. בין הבאנים החדשים בתפריט: באן עוף עם קריספי שאלוט, חסה אייסברג, בצל כבוש ובצל ירוק; באן בקר מפורק - ברוסט בבישול ארוך וקימצ'י ובאן דלורית עם דלורית צלויה ומזוגגת ואיולי פלפלים מעושנים ביתי.

הירו רמת אביב. קניון רמת אביב. איינשטיין 40 תל אביב

אירועי חופש גדול בשרונה מרקט, תל אביב
שוק האוכל בשרונה יקיים סדנאות אוכל בהשראת מטבחים שונים מהעולם, בחודשים יולי ואוגוסט בימים שני ושלישי, בין השעות 16:00-19:00. הסדנאות ייערכו מדי שעה עגולה והן יכילו עד 40 משתתפים (בגילאי 5 ומעלה) בכל פעם. 

לפרטים

חגיגות יום הבסטיליה, הרצליה
במרינה בהרצליה ייערך פסטיבל בסטיליה (יום העצמאות הצרפתי) בתאריך ה-15.7, החל מהשעה 19:30. במסגרת האירוע יוגשו מבחר יינות צרפתיים ובירות מהחבית, לצד מנות של השף גיא פרץ. בין המנות: פיצה צרפתית בתנור לבנים; אסאדו עגל מעושן עם בטטה אפויה וכרוב כבוש; דגי ים מטוגנים ברוטב לצד צ'יפס ועוד שלל גבינות צרפתיות. מחירן של המנות - עד 35 שקלים.

חגיגות יום הבסטיליה. מרינה הרצליה

 

יום הבסטיליה  (צילום: מקסימדיה, יחסי ציבור)
חוגגים את צרפת במרינה הרצליה | צילום: מקסימדיה, יחסי ציבור

יום העצמאות הצרפתי בנומי, תל אביב
לכבוד יום העצמאות הצרפתי, מסעדת נומי תציע ביום שלישי ה-16.7, ארוחה מיוחדת עם מנות כמו: אספרגוס לבן עם רביולי סלק; קרם שקדים ווויניגרט פטריות; ביסק דגים מוקצף עם שמן עשבי תיבול; בר ים צלוי על ירקות ירוקים וקצף פסטיס. מחיר הארוחה לסועד- 350 שקלים כולל יין.

נומי. קאופמן 12, תל אביב, מלון דיויד אינטרקונטיננטל. 03-7951255

יום הבסטיליה ברובע בר יין, תל אביב
גם בביסטרו רובע בר יין, יציעו ביום ראשון ה- 14.7, מנות בסגנון צרפתי כמו סביצ'ה מוסר ים ופברז'ה דבש (76 שקלים); כבד אווז בקרמל פורצ'יני (95 שקלים) וקינוח קרם פטיסייר, קרם ליים, פטל טרי, תותי בר, אוכמניות, ליצ'י וקראנץ' טוויל (48 שקלים).  

רובע בר יין. דיזינגוף 192 תל אביב. 03-913-6732   

יום הבסטיליה בהוטל דה וויל, תל אביב
המסעדה תציע ביום הבסטיליה (14.7), מנות וקוקטיילים מיוחדים כמו: סלט עגבניות וקלמרי עם פופקורן (52 שקלים); פטה פטריות (44 ש'קלים); גראטן תפוחי אדמה וסלק (46 שקלים) וקורדון בלו (82 שקלים). בנוסף תינתן הנחה של 30 אחוזים על מגוון היינות והשמפניה.

הוטל דה וויל. דיזינגוף 230, תל אביב. 03-9746999

יום הבסטיליה בפר דרייר, יפו
המסעדה תערוך ביום ראשון ה-14.7, ערב בסטיליה חגיגי ובו תושק בירה חדשה בשם "1664 בלאנק", מסוג אייל חיטה. בנוסף יציע התפריט ספיישלים כמו: סלט אנדיב עם גבינה כחולה, אגוזים ואגסים (56 שקלים); טרטר בקר עם צלפים, בצל, חרדל וחלמון ביצה (62 שקלים) ומנת רוסטביף בורגונדי עם פירה שורשים (76 שקלים).

פר דרייר. בת עמי 7, יפו. 03-629-2111