פופ אפ קרואסונים בלחמים, תל אביב
המאפייה של אורי שפט משיקה את פופ אפ הקרואסונים שלה בפעם ה-5 עם קרנבל פחמימות של קרואסונים מלוחים ומתקים כמו קרואסון מרנג לימון, קרואסון תותים ופטיסייר, מקל קרואסון עם הרינג ושמנת חמוצה, ברואסון (בצק שמרים חמאתי בציפוי גבישי סוכר) ועוד. המחירים למנה ינועו בין 33-49 שקלים. שעות פעילות: רביעי-שישי (1-3.2) בחנות בחשמונאים 103 תל אביב, בין השעות 10:00-15:00 (שישי עד 14:00); חמישי-שישי (2-3.2) בחנות בדיזנגוף 134 תל אביב בין השעות 10:00-15:00 (שישי עד 14:00).

מאפיית לחמים_פופאפ קרואסון 2023 (צילום: דניאל לילה, סטיילינג- אוריה)
מאפיית לחמים_פופאפ קרואסון 2023 | צילום: דניאל לילה, סטיילינג- אוריה

ארוחת צהריים בשישי ב-a, תל אביב
מסעדת a של יובל בן נריה משיקה תפריט חדש לארוחת צהריים שתתקיים בימי שישי בשעות 11:00-15:00. התפריט כולל בין היתר מולים בבאטר מילק עם ירקות אורגניים, קרם פרש מעושן ודאשי (56 שקלים); ג'חנון כרוב - מלפוף אורגני מותסס וטרי, סמנה קארי יפני, סחוג קימצ'י וסלסת עגבניות ירוקות שרופות ומותססות (24 שקלים), שרימפס צלוי (58 שקלים), וגם תציע "פתיחת שולחן" עם 8 מנות ב-236 שקלים.

שישי צהריים a  (צילום:  גל קולוג)
שישי צהריים a | צילום: גל קולוג

רדלר גם בשישי ושבת בצהריים, תל אביב
המסעדה המדוברת של מושיקו גמליאלי בנחלת בנימין, פותחת לשמחת התקועים ברשימת ההמתנה את דלתותיה גם לשעות הצהריים במהלך שישי ושבת בשעות 12:00-15:00. התפריט בצהריים זהה לתפריט הערב.

רדלר. נחלת בנימין 48, תל אביב. טלפון: 03-7283830

בראנץ' רדלר - פיקנייה כבושה רקלט. (צילום: דן פרץ)
בראנץ' רדלר - פיקנייה כבושה רקלט. | צילום: דן פרץ

לוקאל מגיעה לכנרת
מזללת ההמבורגרים התל אביבית LOKAL של אלון פלד ואביב כהן חוברת למרינדו בפופ אפ שיימשך קצת פחות מחודש (29/1/23 – 18/2/23) בצמוד למסעדת מרינדו בעין גב. התפריט כולל מנות כמו סמאש טלה חריף בתוספת צ'יפס (59 שקלים), מינוט דנוור טלה של מרינדו על צ'יפס טברייני בתוספת צ'יפס (78 שקלים) וכריך כנפיים בלי עצם ברוטב ווינגס חריף עם קולסלאו, כרוב ובצל ירוק בתוספת צ'יפס (62 שקלים).

מרינדו עין גב (מול הכניסה לקיבוץ). טלפון: 04-6658555

לוקאל ומרינדו. (צילום: אנטולי מיכאלו)
לוקאל ומרינדו. | צילום: אנטולי מיכאלו

סהרה - חומוסייה חדשה, חדרה
ניגבתם פעם חומוס באוטובוס? זאת חווית הניגוב שמחכה לכם בחומוסייה חדשה שנפתחה בתחנת דלק סונול על כיבש 4 לכיוון צפון, קצת לפני חדרה. המקום מגיש 4 מנות חומוס ושקשוקה שאפשר לאכול באוטובוס צהוב שניצב בכניסה למקום. החומוס נטחן עם ההזמנה ומוגש חם ויש גם משאוושה עם גרגירים, טחינה ושום (34 שקלים), חומוס עם פטריות ובצל מוקפצים (37 שקלים), חומוס פול (35 שקלים) וחומוסביח (35 שקלים). אפשר להזמין גם שקשוקה (37 שקלים), צ'יפס (22 שקלים) וסלט ישראלי קצוץ (24 שקלים).

תחנת דלק סונול ענבר חדרה, שני-שישי 11:00 ועד שנגמר החומוס, כשר

חומוס סהרה (צילום: לין לוי, אוכל טוב, mako)
חומוס סהרה | צילום: לין לוי, אוכל טוב, mako

ארוחות קייסקי, קמאקורה, רמת גן
המסעדה היפנית מחדשת את מסורת ארוחות הטעימות שלה, כשהפעם השף איליה גולדמן יארח את השף מיכאל כץ, בעליו של בית הספר לבישול Attilio ביום ד' 1.2.23. הארוחה תכלול 8 מנות ביניהן אווז מפורק בקרפ ברוטב הדרים וקימצ'י, ותכלול כוס יין (של יקב טפרברג). מחיר לסועד: 240 שקלים.

ארוחת קייסקי בקמאקורה.  (צילום:  מידן מור אלון)
ארוחת קייסקי בקמאקורה. | צילום: מידן מור אלון

2 סניפים חדשים לפאפא ג'ונס, תל אביב
הפיצרייה מתחדשת עם שני סניפים חדשים בתל אביב: פאפא ג'ונס צומת הפיל (בני אפרים 280) ופאפא ג'ונס לבונטין (לבונטין 30), שיספקו משלוחים מאפקה ורמת אביב בצפון ועד לב העיר ושכונת פלורנטין בדרום העיר.

פאפא ג'ונס לבונטין (צילום:  wesnapp)
פאפא ג'ונס לבונטין | צילום: wesnapp

יום הולדת 7 לברטון קרפרי, תל אביב
ביום שישי 3/2 החל מ-12 בצהריים תיערך בקרפרי התל אביבי מסיבת יום הולדת שלכבודה יכבדו את האורחים בעוגת קרפים מושחתת וחגיגית, יוצעו מבצעים על בירות (שליש ב-20 שקלים). בנוסף לאוכל ולאלכוהול במקום תוצב עמדת דיג'יי ויופיע ההרכב רבע לאפריקה.

יום הולדת 7 לברטון.  (צילום:  אליצור ליאון וגילי אליאש)
יום הולדת 7 לברטון. | צילום: אליצור ליאון וגילי אליאש

יום הולדת 20 למסעדת NG בנווה צדק, תל אביב
מסעדת הבשרים הוותיקה מציעה הטבה מיוחדת לכבוד יום הולדת העגול, במסגרתה תוכנס לתפריט בכל מנה מיתולוגית אחרת במחיר אטרקטיבי, כשהראשונה היא מנת סטייק אנד צ'יפס: נתח משתנה במשקל 250 גרם בתוספת צ'יפס אפוי מתפוחי אדמה באטר ב-98 שקלים.

מסעדת NG. יהודה החסיד 15, תל אביב יפו. טלפון: 073-7788053

פיצות חדשות בליטל סיסטר פיצה, השרון
בין הפיצות החדשות: פיצה לנזנה עם אטישוק רומאי, חצילים אפויים, פרמזן ופטה; פיצה מרינרה וקלצונה. בנוסף לפיצות, הפיצרייה משיקה גם תפריט קוקטיילים כשכל אחד יעלה 38 שקלים.

המייסדים 62, אבן יהודה | רמתיים 96, הוד השרון. טלפון: 053-4461853

פיצה מלנזנה רומנה  (צילום: דמיטרי פומזן)
פיצה מלנזנה רומנה | צילום: דמיטרי פומזן

תפריט חורף בקונמיגו, מודיעין
המסעדה הכשרה בהובלת שף עידו אלקיים התחדשה עם מנות חורפיות כמו חלת בריסקט, קולרבי פחמים, טורטלינו ראגו, פירה בטטה ועוד.

שדרות הרכס 13, מודיעין. כשר

קונמיגו.  (צילום: מיטל סולומון)
קונמיגו. | צילום: מיטל סולומון

דלי אסייתי מגיעה לוולט, הוד השרון
המסעדה מרחיבה את מערך המשלוחים שלה ומצטרפת לראשונה לוולט.

דלי אסייתי - סלמון גריל רול (צילום: אסף קרלה)
דלי אסייתי - סלמון גריל רול | צילום: אסף קרלה

מסעדות מבפנים, ירושלים
מתחם התחנה הראשונה בירושלים מציע הצצה מאחורי הקלעים במספר אטרקציות קולינריות במקום (פיורי, סטיישן 9, אדום, וניליה, אזחימאן והמסילה) שכולל כמובן גם טעימות. הסיור מתקיים כל יום רביעי בין השעות 17:00-18:30 ומחירו 50 שקלים למשתתף.

גלידה וניליה.  (צילום: איציק סלוני)
גלידה וניליה. | צילום: איציק סלוני

כריכים ללא גלוטן בביגה חורב, חיפה
המקום מוסיף לתפריט נטול הגלוטן שלו סדרת כריכים לל"ג: כריך פלאפל (49 שקלים), כריך קציצות דגים (62 שקלים) וכריך שניצל של שישי (45 שקלים).

כריך פלאפל- ביגה חורב ללא גלוטן חיפה.  (צילום: יחצ)
כריך פלאפל- ביגה חורב ללא גלוטן חיפה. | צילום: יחצ

עסקית חדשה במתחם האוכל בדבאח ביג מרקט, מעלות תרשיחא
שש המסעדות (המבורגר, פיצה, שווארמה ועוד) הפזורות בקומת הפוד קורט של הסופר מרקט הענקי יגישו מדי יום ארוחה עסקית, הכוללת מנה עיקרית, תוספת וסלט ב-45 שקלים.

דבאח ביג מרקט, תובל 1 מעלות תרשיחא. טלפון: 04-9999993. שעות פתיחה: כל השבוע 08:00-22:00

דבאח ביג מרקט- עסקית כל היום. (צילום:  גיל אבירם)
דבאח ביג מרקט- עסקית כל היום. | צילום: גיל אבירם