השקת שוקולד הבוטיק של רביבה וסליה במלון דה ג'ורג', תל אביב

מותג רביבה וסליה, שמזוהה עם עידון, אלגנטיות, קפדנות ואוכל טוב כבר 36 שנים, משיק לראשונה קולקציית שוקולד בוטיק, שמיוצר בעבודת יד בהובלת שף קונדיטורית עדי ברזילי (המנהלת המקצועית של תחום הקונדיטוריה ברביבה וסיליה) ושף קונדיטורית מיכל אטלס.

לקראת סוף השבוע הקרוב תושק הקולקציה במלון דה ג'ורג' החדש בדרום תל אביב, בחנות פופ אפ שתפעל שם עד יום שישי (10-12.4). קולקציית השוקולדים כוללת טבלאות שוקולד בטעמים שונים (שוקולד מריר שקדים והדרים, שוקולד חלב עם אגוזי לוז ושוקולד לבן עם פיסטוק וקריספי פטל, שוקולד דולסה קפה, שוקולד מריר ממולא פרלינה פיסטוק ושוקולד חלב ממולא קרם וניל), 4 סוגי טראפלס (גנאש וניל, רום, רושה וזהב), ברים ארוכים (דולסה ולבן-פטל) ו-2 טבלאות שוקולד עגולות (שוקולד מריר ממולא קוקוס קלוי ושוקולד חלב עם שבבי עוגיות) טווח המחירים: 18-54 שקלים. הקולקציה תהיה זמינה למכירה בהמשך גם במעדניות, מסעדות ובוולט.

פופ אפ שוקולד רביבה וסיליה. טל ישראל 5, תל אביב יפו (מלון דה ג'ורג'). רביעי-חמישי 10:00-19:00, שישי 10:00-16:00

שוקולד בוטיק של רביבה וסיליה (צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור)
שוקולד בוטיק של רביבה וסיליה | צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור

הכנסת אורחים בארמון סהרה, נין

השף של מסעדת ארמון סהרה, נשאת עבאס, מציע במסעדה ארוחה מסורתית בשם דה יאפא (בערבית "אירוח"), המיועדת לשולחנות של 4 סועדים ומעלה במחיר 220 שקלים לסועד. במסגרת הארוחה מוגשות 5 מנות פתיחה (חציל על האש ולאבנה, סלט חאקורה, חומוס פאתה, סלט טחינה מעושנת ומגדוס), 3 מנות ביניים (עלי גפן ממולאים, שישברק ומגוון מטוגנים כמו סמבוסק, קובה ועוד), 3 עיקריות (קבב חלבי, צלעות טלה ועוף מדפונה) וקינוחים (מפרוקה, כנאפה וקפה ערבי).

ארמון סהרה. כביש 65 לעפולה (בדרך לכפר תבור), נין. טלפון: 04-6935101. לא כשר

ארוחת דה יאפא בארמון סהרה (צילום: שני בריל, יחסי ציבור)
ארוחת דה יאפא בארמון סהרה | צילום: שני בריל, יחסי ציבור

סונגקראן בקאב קם, תל אביב

גם השנה יציינו בקאב קם את החג התאילנדי המיוחד עם תפריט סונגקראן חגיגי שיוגש במסעדה בימים שישי-שני (12-15/4) ויכלול מנות חגיגיות שלא בהכרח פוגשים אפילו במסעדות תאילנדיות: נאה סום סופ נומאי - שפיץ שייטל כבוש בעלה בננה, לצד סלט נצרי במבוק חריף (68 שקלים); מיאנג פלה יאנג - דג ים בעלה בננה בגריל פחמים, לצד חסה אייסברג, רוטב בוטנים ועלי ריח תאיים (42 שקלים ל-100 גרם); נומאי דונג פאד מו - ברוסט חזיר פריך, נצרי במבוק כבושים, בזיל תאי ופלפל אדום חריף (88 שקלים); ועוד. לצד המנות יציעו בבר "באקטים" של קוקטיילים מיוחדים לחג.

סונגקראן בקאב קם. לינקולן 11, תל אביב יפו. לא כשר

מיאנג פלה טוט - קאב קם (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
מיאנג פלה טוט - קאב קם | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

בראנץ' בכל ימות השבוע בבזיליקה, אשקלון

בזיליקה פותחת שעריה לבראנץ' שיוגש בימים ראשון עד חמישי עד שעה 15:00, לטובת כל מי שלא מתאפק עם בראנצ'ים עד סוף השבוע. התפריט כולל קלאסיקות כמו בנדיקט רויאל (68 שקלים), בנדיקט פלורנטין (63 שקלים), קרואסון מקושקשת כמהין (62 שקלים), וגם מנה מיוחדת שמוקדשת לזכרו של אביעד אדרי ז"ל, שנרצח ב-7.10 בכפר עזה. אביעד היה חבר טוב של בעלי בזיליקה וכשאירח  אותם נהג להגיש את השקשוקה הזאת, ועכשיו הם מנציחים אותו איתה ועם בירה שיצרו לזכר אביעד בשיתוף מבשלת שיקמה.

בזיליקה. בן גוריון 13, אשקלון. טלפון: 08-6765555

בזיליקה - בראנץ' (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
בזיליקה - בראנץ' | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

יום הולדת לפאפא ג'ונס, כל הסניפים בארץ

רשת הפיצה הבינלאומית משיקה את סניף מספר 30 (בזיכרון יעקב) בישראל ולכבוד הפתיחה מציעה מבצע מיוחד של 15 מנות ב-30 שקלים (ספייסי רולז, פיצה אישית ותוספות ועוד) ומצרפת לכל הזמנה כרטיס גירוד, כשהפרס הגדול ביותר הוא מנוי פיצה לשנה שלמה. המבצע יסתיים בסוף חודש אפריל.

לרשימת סניפי פאפא ג'ונס

תפריט חדש במסעדת מוריה, חיפה

המסעדה הטבעונית מרעננת קצת את התפריט עם מנות אסייתיות ועם קינוחים: טופו טיקה מסאלה עם אורז מלא (65 שקלים), סלט אטריות וייטנאמי (49 שקלים), "צלחת יפנית" - סטייק טופו, שיטאקי, ירקות מאודים ואורז מלא (79 שקלים), טארט קקאו RAW (35 שקלים), פודינג צ'יה (24 שקלים) ועוד.

מוריה. שדרות מוריה 105, חיפה. טלפון: 04-8252014

טארט Raw מוס קקאו - מסעדת מוריה (צילום: לימור כרסנטי , יחסי ציבור)
טארט Raw מוס קקאו - מסעדת מוריה | צילום: לימור כרסנטי , יחסי ציבור

KFC בהנחה דרך תן ביס

לכבוד ליגת האלופות, קונפרנס ליג והליגה האירופית, תן ביס מעניקה 15% הנחה למזמינים משלוח באפליקציה או באתר.