מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

טעמנו את החלה האוקראינית המדוברת

מאפייה ישראלית שלחה לשגרירות אוקראינה בתל אביב את הגרסה המקומית שלהם ללחם האוקראיני המסורתי המקושט, כאות מחווה של פיוס והערכה לעם האוקראיני אחרי פרשיית זריקת החלה על ידי שרה נתניהו. ריטה גולדשטיין הגיעה לשם, ואפילו בצעה וטעמה

חי בלילה
פורסם:
הקישור הועתק

המהומה שהתעוררה השבועבעקבות השלכתו ארצה של הלחם המסורתי של אוקראינה, במסגרת הביקור של ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה, מסרבת להרגע.

כמחווה ישראלית לאוקראינים, בעקבות המבוכה, החליטו במאפיית ביגה ליצור גרסה ענקית משלהם ללחם החגיגי, ולהגיע איתו לשגרירות אוקראינה בתל אביב על מנת להעניק את המתנה כמחווה של רצון טוב ופיוס (אגב,הנה מתכוןלמי שמתכוון לנסות להכין בבית).

חי בלילה הצטרפו למשלחת שהעניקה את הלחם כדי לבדוק מה כל כך מיוחד במסורת הזאת, האם עובדי השגרירות התרגשו מהמחווה, והכי חשוב האם הלחם הזה טעים או ששרה לא הפסידה כלום כשזרקה אותו ארצה?

מצאתם טעות לשון?