ברחבי העולם ישנם כבר שנים בתי אוכל שמעמידים את הקורנפלקס במרכז - המוכר שבהם פועל בלונדון והפך לאטרקציה תיירותית רצינית גם בקרב מבקרים ישראלים. אותם מקומות מציעים מגוון רחב של דגני בוקר, ומשמשים גם כמקום לאכול בו ארוחת בוקר (או צהריים או ערב, לחובבי הדגנים הרציניים יותר) אבל גם כלהיטי רשת תורנים, שמציעים תפאורה מטריפה וצבעונית לצילומים לרשתות החברתיות. והנה עכשיו, דווקא בתקופה שבה הישראלים ממעטים יחסית לצאת מהבית, נפתח גם בארץ בר הקורנפלקס הראשון, ומתמקם בשדרות רוטשילד בתל אביב.

המקום, שנקרא לולו אנד קו (LULU&CO), ייפתח רשמית היום (ב') בשעה חמש אחרי הצהריים. בניגוד לברי הקורנפלקס שפועלים במתכונת של מכירת קופסאות דגנים אישיות לצד חלב מסוגים שונים, כאן יציעו את הדגנים בצורתם הקלאסית עם חלב ומבחר רחב של תוספות - אבל גם דגני בוקר משולבים במנות אחרות, כמו ג'לטו איטלקית וארטיקי מגנום.

את לולו אנד קו פותחת קבוצת שותפים (מהבעלים של פיצה שמש בישראל) שמונה גם את כוכב "האח הגדול" עמרי בן נתן. בן נתן מספר שאחרי תקופה שבה הרהרו האם נכון לפתוח את המקום בנסיבות הקיימות, החליטה הקבוצה להמשיך להתקדם עם המיזם. "אחרי חודשים של תכנון ועבודה סביב השעון עם טובי הקונדיטורים והגלסיירים בארץ, ואחרי החלטה לא קלה אם להיות או לחדול כשהמדינה במצב לא ברור, אנחנו מביאים לכם את לולו אנד קו", כתב בן נתן בחשבון האינסטגרם שלו השבוע.

לולו אנד קו בר דגני בוקר  (צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור)
חדש ברחוב רוטשילד. לולו אנד קו | צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור

לולו אנד קו בר דגני בוקר תל אביב  (צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור)
אז דגני בוקר או גלידה? | צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור

בלולו אנד קו יהיו עשרות סוגים של דגני בוקר, שהם כבר מזמן חטיף לכל דבר ועניין, גם לא בשעות הבוקר. רבים מהדגנים שמוצעים כאן אפשר בדרך כלל להשיג רק בביקורים בניכר, מה שלא כל כך אפשרי כרגע, כך שלפחות מהבחינה הזאת מדובר בחוויה מסקרנת. בין הסוגים הרבים במקום תמצאו דגנים כמו פרוט לופס, פרוסטיס, פופ טארט, טריקס, קפטן קראנץ', ופל קריספ, אפל ג'ק, ריזס פאפ'ס ופרוטי פאבלס פירות או שוקולד. מדי חודש יתווספו אופציות נוספות למבחר. 

לדגנים עצמם ניתן לשדך תוספות ורטבים, כמו רוטב קרם אגוזי לוז, דבש, רוטב תות וחמאת בוטנים, רוטב קרמל מלוח, בייגלה מצופה, סוכריות טופי, פניני שוקולד, עוגיות אוראו, דובוני גומי ומרשמלו. המחיר לקערת דגני בוקר עם חלב ו-3 תוספות ורטבים לבחירה הוא 16 שקלים. 

לולו אנד קו בר דגני בוקר תל אביב גלידה  (צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור)
גלידות מצופות בדגני בוקר | צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור

הג'לטו כאן מגיעה בטעם שמנת וניל או בצק עוגיות, ולתוכה ניתן לשלב קורנפלקס ורוטב לבחירה במחיר של 24 שקלים למנה רגילה או 28 למנה גדולה. מחירם של מגנומים בטעמים מיוחדים שמיוצרים במקום, כמו מגנום בטעם דגני בוקר כריות עם חלב או מגנום סיני מיניס, הוא 16 שקלים. בנוסף, למי שלא אוהב להסתבך עם מבחר מציעים כאן אופציות מובנות כמו לה פרוטה מאדרה - דגני בוקר פרוט לופס ופופ טארט תות עם טופינג סוכריות צבעוניות ורוטב דובדבנים או פטל; המנה של אריק - דגני פרוסטיז וריסז פאפס עם טופינג של במבה, בייגלה שוקולד ורוטב חמאת בוטנים; וקפטן אמריקה - דגני קפטן קראנץ' ופרוסטיס עם טופינג של אגוזים מקורמלים, חתיכות קפטן קראנץ' ורוטב אגוזי לוז. 

גם אם אתם אוהבים דגני בוקר וגם אם זאת ממש לא כוס התה שלכם, יש לנו תחושה שבשבועות הקרובים, כמו טרנדים ויראליים רבים שנכנסו לראשונה לישראל, המקום הזה יפקוד את הפיד שלכם לא מעט.  

לולו אנד קו. רוטשילד 37, תל אביב. 03-5528282