מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

בפעם הרביעית: שבור של אסף גרניט קיבלה מישלן

אמש התבשרו אסף גרניט, אורי נבון ושותפיהם כי מסעדת שבור הפריזאית שלהם קיבלה כוכב מישלן בפעם הרביעית ברציפות:. גרניט: "לקבל את הפרס כשלפני 10 ימים עוד הייתי מתנדב במילואים זאת חוויה אחרת, גאווה ישראלית אמיתית"

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
אסף גרניט במסעדת כפרה
אסף גרניט. שומר על המישלן|צילום: השועלים, יחסי ציבור
הקישור הועתק

בשנת 2021, פחות משנתיים אחרי שנפתחה לפעילות, מסעדת שבור הפריזאית של קבוצת מחניודה בהובלת השפים אסף גרניט ואורי נבון קיבלה את כוכב המישלן הראשון שלה, בזמן שעמדה סגורה (בחסות הקורונה).

מאז, שבור זכתה לשלל ביקורות חיוביות בקרב התקשורת בצרפת וצברה פופולריות. לפני כמה חודשים הקבוצה פתחה מחדש אתמסעדת כפרה, היכן שפעלה מסעדת בלגן של הקבוצה.

עוד בmako אוכל:

גרניט בתגובה לזכייה: "השנה, ויותר מתמיד, הזכייה בכוכב המישלן מחזקת אותנו ואת צדקת הדרך שלנו, שלי ושל השותפים שלי בחו"ל ובארץ דן יושע, תומר לנצמן אורי נבון, אסף סרי, אליעזר מזרחי ואיציק רוחם. לעמוד על בימת הטקס ולקבל את הפרס על מסעדה ירושלמית, ישראלית, בפעם הרביעית ברציפות כשלפני 10 ימים עוד הייתי מתנדב במילואים ומוקף לוחמי מגלן (ומיד גם אחזור אליהם) זאת חוויה אחרת, גאווה ישראלית אמיתית. הפרספקטיבה וסולם הפרופורציות השתנה לחלוטין, אני מלא תקווה ואמונה שנסיים את המלחמה הזו עם החזרת החטופים והשקט לגבולות פיסת גן העדן הקולינרית שלנו, עד אז אני וקבוצת מחניודה נמשיך ונפעל בכל דרך בה אנחנו יכולים לתרום"

גרניט גם הוסיף: "זאת הזדמנות נפלאה להזמין את כל מי שנמצא בפריז, לונדון או ברלין לבקר אצלנו - לשבת במסעדה טובה ברחובות פריז ולשמוע מוסיקה כחול לבן בוקעת מהרמקולים כשסביבך תיירים מכל העולם זאת תחושה חמה שתמלא כל ישראלי בימים כאלו".

מצאתם טעות לשון?