השף, המסעדן וזוכה "מאסטר שף" אבי לוי אומנם יצא לתקופה קצרה להרפתקה קולינרית בתל אביב, עם מסעדה שבסופו של דבר לא הצליחה להתרומם, אבל לבד מהאפיזודה הזו נדרשנו לעלות לירושלים, למסעדת המוציא שלו, כדי לאכול את האוכל פרי ידיו. לאחרונה הפסיק לוי להפעיל את שירות המשלוחים של המוציא, ועכשיו הוא מתנסה בהרפתקאות קולינריות חדשות, ביניהן העברת סדנאות דיגיטליות ועכשיו גם פרויקט חדש בשם פרייבט קיטשן, שיביא את האוכל שלו לראשונה במשלוחים לאזור פתח תקווה, בקעת אונו והסביבה.

המיזם של לוי, שמציע תפריט של מנות שמזוהות איתו במיוחד, הוא כשר, ופועל בימים ראשון עד חמישי מ-11 בבוקר ועד 11 בלילה. את ההזמנות לסוף השבוע, שנעשות מתפריט נפרד ורחב יותר, יש לבצע עד יום חמישי בשעה חמש.

אבי לוי פרייבט קיטשן  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
מצטרף למגמת המשלוחים הארצית. לוי | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
אבי לוי פרייבט קיטשן חדש  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
גם בפורמט של ארוחות שישי | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

בין המנות במשלוחי אמצע השבוע תמצאו סלט שוק עם פרחי כרובית וויניגרט נענע; חציל עם זעתר, פלפלים וטחינה; שניצל ממולא בשר ואפונה ירוקה; מוסקה עם בקר ברוטב פטריות; קציצות עוף ברוטב עגבניות; פקלייה צלי בשר ותרד עם שעועית אדומה; מרק אפונה; ומרק שעועית.

בתפריט סוף השבוע יש אופציות כמו מטבוחה ירושלמית; חמוצים בכבישה צפון אפריקאית; סלט סלק וסלרי; סחוג; טחינה עם לאבנה וזעתר; קציצות דגים ברוטב אלג'יראי; סופריטו עם עוף ותפוחי אדמה; פילה סלמון צלוי בתבלינים; מרק חרירה; מרק עדשים; מג'דרה; במיה; מרק קוסקוס; חמין צמחוני או חמין עוף ואורז; ואנטיפסטי ירקות צלויים. בין הקינוחים: עוגת בסבוסה ומלבי עם תבלינים.

המשלוחים של לוי מגיעים לאזור קריית אונו, פתח תקווה, גבעת שמואל, גני תקווה, קראון, גבעת סביון, סביון, קריית קריניצי, רמת אפעל וראש העין.

להזמנות ופרטים נוספים