אוכל
אוכל טוב

הדוכן: מקום חדש של פריקסה ומעקודה בשוק התקווה

פעם שלישית מעקודה: אחרי שפתח את מסעדת הקובייה וקפה הודיה, שי אלפסי מרחיב את האימפריה הקולינרית עם מקום חדש, שמתמקד הפעם באוכל רחוב. בניגוד לתפריט המגוון של אחיותיו, המקום הקטן יציע רק שתי מנות, ואם לסמוך על אלפסי, הן בטח יהיו טעימות

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 06/05/19 09:14 
מעקודה שוק התקווה דוכן חדש  (צילום: שי אלפסי , יחסי ציבור)
פריקסה בשוק התקווה | צילום: שי אלפסי , יחסי ציבור