הקיץ הנוכחי שופע במסעדות פופ אפ ומתחמי מתוקים, הפועלים בחודשים הרותחים כדי לספק אתנחתא נעימה עם או בלי הילדים. אנחנו כאן בשביל לספר לכם איפה ומתי הם נפתחים, והפעם - פרויקט חדש שנקרא "פופ אפ לוליפופ", המתקיים במתחם תשבי ביקב תשבי בבנימינה.

View this post on Instagram

לסיכומו של היום: הלוליפופ שחשבתי שיהיה נפילה אבל היה החביב עליי ביותר- גלידת תות בננה בציפוי של שוקולד לבן ומעל גם סוכריות קופצות. כאילו הייתי בת חמש. חוץ מזה היו גם לוליפופ שוקולד קלאסי עם בועות וציפוי מוזהב, לוליפופ סיגליות ופטל לחובבי טעמי פירות היער, ולוליפופ שוקולד תפוז #candies #lolipop #chocolate #valrona #whitechocolate #sweets #instafood #strawberry #banana #foodie #food52grams #foodporn

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita) on

הקונדיטורית שמאחורי מיזם הפופ אפ לוליפופ, יצרה סוכריות לוליפופ עצומות בגודלן, המבוססות על שוקולד ולרונה במגוון מילויים וציפויים. המטרה במקום ברורה ומתוקה - להחזיר אתכם לילדות. בין האופציות שתמצאו כאן: גלידת תות בננה עם סירופ תות עטופה בשוקולד בטעמי תות, פסיפלורה ושוקולד לבן עם סוכריות קופצות; גלידת שקדים מרציפן ולרונה ומחית שקדים סוסה וגלידת ג'יווארה תפוז עם תפוז קרוזיל, עטוף בשוקולד שקדים ושברי מקרונים; גלידת בלנד שוקולדים מרירים וגלידת וניל וקרמל מלוח עטוף בשוקולד ואבקת זהב; גלידת פטל סיגליות וגלידת וניל שוקולד לבן עטוף בגלייז פטל וסיגליות; וגלידת קוקוס עם פקאן סיני בשמן זית ופסיפלורה עם קראנצים של פסיפלורה סוסה.

אנחנו הכי התלהבנו מהטעם אולי הילדותי ביותר המוצע במקום, אבל כזה שעדיין הצליח להרגיש איכותי למרות שמדובר בממתק. מדובר בשילוב בין התות לבננה, שבדרך כלל מהווה טעם של גלידות שאנחנו פחות אוהבים, אבל כאן הצליחו להפוך למשהו כיפי; הרבה בזכות השילוב עם השוקולד החמצמץ (בגלל נגיעות הפסיפלורה) וכמובן הסוכריות הקופצות שלגמרי החזירו אותנו לתקופת היסודי. אמנם מדובר בתענוג מתוק מאוד, אבל בהחלט מהנה. אם אתם מחפשים אחר לוליפופ פחות הפרתקני, חובבי פירות היער יאהבו את טעם הסיגליות והפטל, ולמי שאוהב שוקולד קלאסי, נמליץ על השילוב בין השוקולד לקרמל מלוח. 

לוליפופ יקב בנימינה  (צילום: דני גולן,  יח"צ)
עד סוף אוגוסט | צילום: דני גולן, יח"צ

הפופ אפ ביקב תשבי יפעל עד סוף חודש אוגוסט. כל קינוח כזה נמכר כאן במחיר של 45 שקלים (לא זול אבל כל המשפחה יכולה לחלוק בו). והשוס הגדול הוא האופן בו אוכלים את הלוליפופ - מנפצים את הסוכריה הענקית על צלחת וכשכדור השוקולד נשבר, זה הסימן להתחיל לזלול.

לפרטים נוספים