אחרי קרוב לשנה של תכנונים ועבודה, דליה אלחדף, המתמודדת האהובה ממאסטר שף, פותחת סוף סוף את המסעדה הלטינית שלה, שתיקרא Totuma. אלחדף, הפגיזה בתכנית עם המתכונים הוונצואליים שלה שסחפו את השופטים, וכעת היא לוקחת צעד קדימה ופותחת מקום משלה לסטריט פוד ראשון מסוגו בארץ.

דליה אלחדף
שלום ונצואלה! חגיגה

יש לנו פייסבוק, בואו

המסעדה החדשה של אלחדף תיפתח בעוד כחודשיים בצפון רחוב דיזנגוף בתל אביב (בסמוך לפינת ירמיהו - במקום בו פעל עד לאחרונה סניף של מסעדת שיפודי ציפורה). העיצוב של המסעדה יהיה בסגנון לטיני צבעוני עם בר חיצוני רחב ומטבח פתוח בו היא תעבוד.

עוד באוכל טוב:

טוטומה דליה אלחדף (צילום: שירן כרמל,  יחסי ציבור )
הארפאס. אנחנו כבר רעבים | צילום: שירן כרמל, יחסי ציבור


במסעדה יוגש אוכל רחוב שיביא לישראלים את הטעמים של מרכז ודרום אמריקה בתמחור הוגן. התפריט טרם גובש אך יחולק לקטגוריות שהראשית שבהן היא ארפה - אותו לחם נטול גלוטן מקמח תירס במילויים כמו עוף, ירקות, בשר ועוד. לצד האוכל יוגשו קוקטיילים לטיניים על בסיס רום בקעריות עץ טוטומה, שעל שמן המקום קרוי.

אלחדף, נמצאת בימים אלה בחו"ל אך מסרה כי Totuma היא הגשמת חלום של שנים שהחל במאסטר שף. במסגרת המסעדה היא שואפת להכיר לישראלים פנים חדשות של תרבות קולינרית עשריה עליה גדלה בדרום אמריקה.

לצדה של אלחדף, ינהל את המקום בנה, אלן אלחדף, שניהל בעבר את רביבה וסיליה ברמת השרון. 

Totuma. דיזינגוף 265, פינת ירמיהו, תל אביב. לא כשר.

במטבח עם דליה: איך מכינים אראפה צעד אחרי צעד

>> לכל חדשות האוכל