יריד יוניקורן בדיזנגוף סנטר, תל אביב
בימים חמישי ושישי בשבוע הבא ייערך פסטיבל היוניקורן, ובו יוצעו מבחר מתוקים בהשראת חדי קרן עם אופציות כמו סוכריות, קאפקייקס, קופסאות מרנג, עוגות אישיות, מקרונים ועוגיות. האירוע יתקיים בחמישי מ-11:00 עד 20:00 ובשישי עד 15:00. 

דיזנגוף סנטר. דיזנגוף 50, תל אביב

סניף לפאזל פוד בקריית אונו
אחרי הסניפים במרכז ויצמן בתל אביב ובעזריאלי חולון, הרשת פותחת סניף חדש בקריית אונו. בין המנות בתפריט: המבורגר הקצב ממנהטן מנתחי אנטרקוט עם ביצת עין, איולי צ'ימיצ'ורי, בצל סגול ומלפפון חמוץ; המבורגר ג'ינג'י מתאילנד בתוספת מחית כמהין, פטריות מוקפצות עם בצל מטוגן וצ'יפס בטטה; ומנת חזה עוף צרוב בגריל עם טחינה ירוקה, סלט גזר, לימון כבוש, אבוקדו, עגבנייה ופלפל קלוי, בתוך לחם בריאות.

לפרטים נוספים

פאזל פוד כריך מנהטן (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
פאזל פוד. כריך מנהטן | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

בוטקה 23, דוכן חדש בשוק התקווה בתל אביב
בדוכן מציעים פיתות במילויים כמו פלאפל, שניצל וסביח, וכן מנה שמשלבת את שלוש המנות יחד עם עמבה שמיוצרת בשוק. לצד הפיתה מגישים כאן צ'יפס בסגנון של פעם עם רוטב שום ולימון. המקום כשר ופתוח מהשעה 8:00 ועד 20:00 בכל ימות השבוע, ובשישי עד שעה וחצי לפני כניסת השבת.

בוטקה 23. האצ"ל 23, שכונת התקווה, תל אביב

המבורגר צמחוני במקדונלד'ס
אחרי השקת ההמבורגר הטבעוני מציעים ברשת גם את מנת הווג'י רויאל - המבורגר טבעוני עם רטבים כמו רויאל, מיונז, רוטב טקסס או תוספת של גבינה. כמו כן, ההמבורגר הטבעוני יימכר כעת בארבעים סניפים ברחבי הארץ. 

לפרטים

המבורגר מקדונלד'ס (צילום: נמרוד גנישר,  יח"צ)
טבעוני במקדונלד'ס. עכשיו ביותר סניפים | צילום: נמרוד גנישר, יח"צ

גלידות חדשות בלה רפובליקה, תל אביב
מסעדת לה רפובליקה בתל אביב מציעה תפריט חדש של גלידות בטייק אוויי, ביניהן גלידת וניל, גלידת שוקולד 70 אחוז, גלידת שמנת חמוצה ודובדבני אמרנה, גלידת פיסטוק קלוי ומלח, סורבה אננס ומנגו וגלידת אספרסו וליקר קלואה. המחיר לאריזת 470 מ"ל - 45 שקלים.

לה רפובליקה. מזא"ה 3, תל אביב. 03-6470247

חנות רוטיסרי חדשה בשרונה מרקט, תל אביב
חנות רוטיסרי חדשה בשם רוטיסרי צ'יקן קלאב נפתחה בשרונה מרקט בתל אביב. בתפריט: ראפ עוף – טורטייה במילוי עוף צלוי ובצל קונפי, חסה, עגבנייה, אבוקדו, סלסת עגבניות ואיולי (44 שקלים); כריך עוף עם חזה עוף, איולי, חסה, עגבנייה, בצל סגול וקורנישונים (45 שקלים); כריך שניצל עם שניצל, איולי, חסה, עגבנייה, בצל סגול וקורנישונים (45 שקלים); וסלט בריאות עם בוגרול, נתחי חזה עוף, ברוקולי, בצל ירוק, גזר, מלפפון, שעועית ירוקה ובצל סגול ברוטב סילאן (52 שקלים).

רוטיסרי קלאב. שרונה מרקט, קלמן מגן 3 תל-אביב.03-6524447

רוטיסרי צ'יקן קלאב  (צילום: אורן שלו,  יח"צ)
רוטיסרי צ'יקן קלאב | צילום: אורן שלו, יח"צ

חנות אוכל מוכן מבית לאנטרקוט, תל אביב
מסעדת לאנטרקוט מציעה חנות חדשה לאוכל מוכן אונליין, עם בשרים, דגים ואוכל צמחוני לפי משקל או לפי יחידה. בין המנות לרכישה באתר: גולש בקר עם תפוחי אדמה (90 שקלים); קציצות בקר ובורגול (9 שקלים ליחידה); וקבבוני אנטרקוט (48 שקלים שקלים ל-5 יחידות). משלוחים לכל אזור גוש דן.

לפרטים

תפריט טורקי בבית קנדינוף, יפו
המסעדה מציעה תפריט חדש ברוח רכבת היוקרה האוריינט אקספרס, שמחברת בין אירופה הקלאסית למזרח התיכון. בין המנות: פידה במילוי בשר סרטנים (78 שקלים); כיסוני מנטי ממולאים בבשר עגל ברוטב בר בלאן, ציר בקר, שמנת וחמאה (62 שקלים); קובנייה מנתח שייטל עם בורגול אדום וקרם פרש (54 שקלים); ולקרדה פלמידה על ברוסקטת בריוש וחמאה רכה (54 שקלים). התפריט מוגש בכל יום רביעי מהשעה שש בערב.

בית קנדינוף. הצורפים 14, תל אביב. 03-6502938

בית קנדינוף ארוחה תורכית  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
בית קנדינוף. ארוחה טורקית | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

ספיישל ספטמבר באיסאן, תל אביב
במהלך החודש תוגש במסעדה מנת ספיישל של גאווי טיאו - ציר מרק ואטריות אורז עם כדורי עוף או בשר בקר, כרוב, פאק בונג, נבטים, כוסברה ובצל ירוק (55 שקלים).

איסאן. רבי עקיבא 22, תל אביב. 03-9483772

פופ אפ בייגל שופ, רשת בנדיקט
הרשת מציעה במשך חודשיים פופ אפ של בייגלים בכל הסניפים. בתפריט: בייגלים עם מבחר תוספות כמו בומביי בייגל עם איולי קארי, קציצת שרימפס, ביצת עין הפוכה וכוסברה; בייגל קלוי עם איולי חרדל, חסה, עגבנייה, ביצת עין, גאודה ובייקון קלוי; בייגל אבוקדו וסלק עם רוטב רומסקו, רוקט, אבוקדו טרי ופרוסות סלק בתחמיץ; ובייגל פורטובלו עם פטרייה ממולאת בגאודה ומוצרלה, רוטב רומסקו, טבסקו,  ביצת עין הפוכה וכוסברה.

לפרטים

בייגל בבנדיקט  (צילום: שרית גופן,  יח"צ)
בייגל בבנדיקט | צילום: שרית גופן, יח"צ

פעילות אוכל איטלקי במוזיאון המדע, ירושלים
בתאריכים 5, 12, ו-26 בחודש תתקיים במוזיאון המדע בירושלים, במסגרת התערוכה השאלות של לאונרדו, פעילות שבמסגרתה תכין הקונדיטורית קרן אלדובי מגוון קינוחים איטלקיים לצד הסברים והדגמות. בין הקינוחים: טארטלט נוטלה ואגוזי לוז מסוכרים; כדורי פררו רושה; פנקוטה מקרם שמנת עם קולי פירות יער; ועוגיות קטוצ'יני עם אגוזי לוז, שקדים ומשמשים בצורת כיכר לחם. מחיר ההשתתפות באירוע: 25 שקלים (או 35 שקלים ביום האירוע, על בסיס מקום פנוי).

מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד. שדרת המוזיאונים 3, ירושלים. 02-6544888

אירוע חגיגות שנה למיטש, תל אביב
ב-19 בחודש תחגוג מסעדת הקבבים שנה בתחרות אכילה של קבבים. המנצח בתחרות יהיה מי שיצליח לאכול כמה שיותר קבבים ב-15 דקות, לצד סלטים, צ'יפס וליטר בירה או קולה, והוא יזכה בטיסה לרומניה. ההשתתפות באירוע במחיר של 99 שקלים לאדם. בנוסף מציעים במיטש מנות חדשות בתפריט כמו פטריצ'יאן - נקניקייה רומנית בלחמנייה; איקרה רומנית; סלט חצילים רומני; וכבד קצוץ.

מיטש. חיים חבשוש 31, שוק בכרמל, תל אביב

מיטש צ'לאנג'  (צילום: גיל אבירם,  יח"צ)
מיטש צ'אלנג' | צילום: גיל אבירם, יח"צ

עסקית חדשה בדיאנא, נצרת
מסעדת דיאנא הוותיקה מציעה ארוחה עסקית חדשה ובה 4 סוגי סלטים לפתיחה (חומוס, סלט ערבי, טחינה וסלט טורקי), ולעיקרית שני שיפודים לבחירה (קבב, שישליק פרגית או חזה עוף על הגריל), עם ירקות צלויים על הגריל ומג'דרה. מחיר הארוחה 70 שקלים והיא מוגשת בימים ראשון-חמישי. 

דיאנא. פאולוס השישי 51, נצרת. 04-6572919