שף מושיק רוט יוביל את מסעדת קומראן, תל אביב

קומראן, מסעדת השף הכשרה שנפתחה ברחוב הארבעה בתל אביב לפני שנתיים, הכריזה על שיתוף פעולה עם השף המוביל מושיק רוט. רוט הקדיש את הזמן האחרון לעבודה על התפריט של קומראן וכעת מציג תפריט חדש לחלוטין, בסגנון הים תיכוני של המסעדה. התפריט החדש מוגש עכשיו במתכונת של הרצה, וכולל בין השאר ריזוטו בר ים, קוביות לוקוס קריספי, טאקו טרטר בקר וחלוויאת בג'וספר. כפי שאפשר לראות, מדובר במנות שאינן עולות בקנה אחד עם סגנון הגורמה שהשף היה מזוהה עימו במסעדותיו בעולם, שבזכותן גם קיבל כוכב מישלן.

נוסף לעניין התפריט, רוט יוביל וינהל את הקו הקולינרי במסעדה, וכחלק מזה יפקוד אותה ארבע פעמים בשבוע. רוצה לומר, לא מדובר בעוד מקרה של שף שמכר את שמו למסעדה או לרשת, אלא במעורבות קולינרית אמיתית ועמוקה, שמסקרן מאוד לראות מה תניב.

קומראן. רחוב הארבעה 21, תל אביב. כשר

תפריט חדש בגסטון (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
תפריט חדש בגסטון | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

תפריט חדש בגסטון, איירפורט סיטי

מסעדת הסטייק האוס הכשרה, המתמחה בבשרים מגידול מקומי, משיקה תפריט חדש שכולל סלטים, מנות ראשונות וכמובן מנות בשר חדשות. בין המנות הראשונות החדשות: טאליאטה - נתחוני פילה בקר נאים מוגשים על מחבת לוהטת עם בייבי תרד, צ'ילי חריף ורוטב הדרים פיקנטי (72 שקלים); פטה כבד עם ריבת שזיפים והל (56); ואסאדו קרוקטס - כדורי אסאדו מפורק בבישול ארוך במעטפת פנקו פריכה (56).

בין הסטייקים: פריים ריב אנטרקוט על הצלע (57 שקלים ל-100 גרם) ושאטובריאן 400 גרם מלב נתח הפילה (342); ובין מנות הגריל: פילה סלמון בראב תבלינים אמריקאי על פירה (114) והמבורגר גסטון 250 גרם טחון גס במקום (78).

גסטון. הנגב 5, איירפורט סיטי. 08-9265775. כשר

סה טו. ספיישל בצ'אטה (צילום: רון אלימלך, יחסי ציבור)
סה טו. ספיישל בצ'אטה | צילום: רון אלימלך, יחסי ציבור

ספיישל Panozzo Baciata בסה טו, ראשון לציון

פיצריית הרחוב מראשון לציון תגיש לאורך חודש אפריל, לצד התפריט הרגיל, תפריט ספיישל של פאנוצו בצ'אטה - כריכים נאפוליטניים המבוססים על הבצק של הפיצה. למעשה מדובר באותו בצק מחמצת שנכנס לטאבון ואז מקופל וממולא בתוספות. בין הכריכים: בצ'אטה קפרזה עם פסטו, מוצרלה טרייה, עגבנייה, עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות, קרם בלסמי ופרמזן; בצ'אטה ברי, ריבת בצל וסלק עם פסטו, צנונית, ארוגולה ושקדים קלויים; ובצ'אטה בייקון פרושוטו עם איולי עשבי תיבול, ארוגולה, עגבנייה, בצל סגול, קרם בלסמי ופרמזן.

הפיצרייה תעבוד כרגיל לאורך כל החודש, למעט בערבי החג.

זה טו. רוטישלד 63, ראשון לציון

ארוחת דה יאפא במסעדת ארמון סהרה (צילום: שני בריל, יחסי ציבור)
ארוחת דה יאפא במסעדת ארמון סהרה | צילום: שני בריל, יחסי ציבור

ארוחת דה יאפא במסעדת ארמון סהרה, כפר נין

נשאת עבאס, שף מסעדת ארמון סהרה בכביש 65, מציג את ארוחת דה יאפא החדשה (בערבית: אירוח), הכוללת חוויית אירוח גלילית כמיטב המסורת הערבית. הארוחה מיועדת ל-4 סועדים ומעלה וכוללת 11 מנות לחלוקה: 5 מנות פתיחה, ביניהן חציל על האש על מצע לאבנה וסלט חאקורה - סלט עשבי ליקוט על מצע יוגורט יווני ודבש; 3 מנות ביניים - עלי גפן ממולאים, שוש ברק ופלטת מטוגנים; 3 מנות עיקריות - קבב חלבי, עוף במדפונה וצלעות טלה; ולקינוח מפרוקה (בצק פיסטוק מרודד דק מומלא גבינת קאיימק), כנאפה וכמובן קפה ערבי.

הארוחה מוגשת בכל ימי השבוע מ-7.4 ועולה 220 שקלים לאדם.

ארמון סהרה. כביש מס' 65 לעפולה, בדרך לכפר תבור, כפר נין. 04-6935101. מומלץ להזמין מקומות מראש.

סילו. תפריט פירות ים (צילום: בן חסדאי, יחסי ציבור)
סילו. תפריט פירות ים | צילום: בן חסדאי, יחסי ציבור

תפריט פירות ים בסילו, חולון

מ-15.4 יגיש שף אסף גלזר ממסעדת סילו תפריט ספיישל פירות ים לחודש אחד בלבד (לצד התפריט הקבוע). בין המנות: שרימפס מורטי בטמפורה עם מיונז תאילנדי, עירית, סלט רוקט ובזיליקום; פיצה פפרוני ושרימפס עם ביצי עין, רוטב הפיצה של סילו, מוצרלה ופלפל חריף שלם; ולינגוויני ים עם מולים, קלמרי, שרימפס מוקפצים, עגבניות שרי, בצל סגול, צ'ילי, זיתי קלמטה, יין לבן, שמנת מתוקה ועשבי תיבול.

סילו. פארק שמעון פרס, שדרות ירושלים 210, חולון. 03-573-3315. מומלץ להזמין מקומות מראש.

אתר חדש לדומינו'ס (צילום: יחסי ציבור)
אתר חדש לדומינו'ס | צילום: יחסי ציבור

אתר חדש לרשת דומינו'ס

דומינו'ס פיצה משיקה אתר חדש, המציע חווית הזמנה קלה ומהירה יותר, בדגש על אינטואיטיביות והעדפות אישיות של הלקוח. האתר החדש ילמד את ההעדפות שלכם כבר מההזמנה הראשונה, ויציב אותן בתחילת כל הזמנה בהמשך - התוספות שאתם הכי אוהבים יופיעו ראשונות, וגם העדפות כמו פיצה טבעונית או בשרית.

בקרוב תשיק הרשת גם אפליקציה חדשה.

לאתר

בתים פתוחים בחבל מודיעין (צילום: אלונה אליחי, יחסי ציבור)
בתים פתוחים בחבל מודיעין | צילום: אלונה אליחי, יחסי ציבור

בתים פתוחים: בשלנים מארחים בחבל מודיעין

ממש מחר, שישי 5.4.24, בשעות 9:30-14:30, יארחו עשרה בתים במושב רינתיה בשלנים ביתיים, קונדיטורים ויצרנים של חומרי גלם מקומיים לצד אומנים ויוצרים, למעלה מ-50 במספר. המבקרים יוכלו לטייל בין הבתים ולהצטייד בשלל מטעמים מקומיים לשבת. בין המשתתפים: השף קונדיטור רביבו יכין לחמי מחמצת וחלות, רפאל סייג יציג קאפקייקס יפהפיים ועוגות מטורפות, טליה חן תפתח שולחן צבעוני עם כריכים מיוחדים וסלטים עשירים ויקיר מור יגיע עם שווארמה טרייה וטעימה עם כל התוספות לביס המושלם. הכניסה חופשית.

לפרטים נוספים

בתיאבון!