איל שני ממשיך לכבוש את ניו יורק, והפעם הופך את המזנון בטיימס סקוור לכשר.

מגמת ההכשרה של מסעדות שף של שפים ישראלים בחו"ל הולכת ומתרחבת. בחודש נובמבר הפכה המסעדה המדוברת של השף אוהד אמזלג בפריז Gefen לכשרה (ובהמשך גם נכנסה למדריך המישלן היוקרתי), ועכשיו החדשות מגיעות מניו יורק, שם המזנון של השף אייל שני הממוקם בטיימס סקוור מסיים את תהליך ההכשרה ובסוף ינואר יהפוך לכשר.

כרובית אייל שני  (צילום: miznon_il, instagram)
כל אדם נוסף שזוכה לאכול את הכרובית של המזנון - מבורך | צילום: miznon_il, instagram

זה קורה אחרי ההצלחה המרשימה של מסעדת מלכה הכשרה של שני, שנפתחה בניו יורק בנובמבר האחרון. מיד לאחר הפתיחה שני הודיע כי 10 אחוזים מהכנסות המסעדה יועברו כתרומה למפונים מהעוטף. בהמשך אותו החודש, מסעדתו שמונה הפועלת בעיר קיבלה את כוכב המישלן הראשון שלו.

סניף הטיימס סקוור של המזנון הוא אחד מחמשת הסניפים של הרשת שפועלים ברחבי ארה"ב, ואם להאמין לתגובות הנלהבות בקבוצת דתילישס, הקהל ממתין בכיליון עיניים שגם הסניפים של מזנון באירופה, סינגפור, לונדון ומלבורן יקבלו על עצמם את דרישות הכשרות. גם לפי קבוצת Great Kosher Restaurant Foodies ההתרגשות והציפייה בשיאן. אנחנו עוקבים, ומאחלים לכל עם ישראל ליהנות מהכרובית התינוקת של הרשת.