פסטיבל השוקולד בנצרת עילית

בחול המועד, 26-27 בחודש, יתקיים בנצרת עילית פסטיבל השוקולד זו הפעם השלישית. בין השעות 11:00 ו-16:00 ייערכו במתחם העירייה פעילויות בנושא שוקולד לכל המשפחה, יימכרו שוקולדים של יצרנים שונים ועוד. בקניון עופר בנצרת יחגגו לאורך כל השבוע של סוכות עם מבצעים על כל התפריט השוקולדי בבתי הקפה במתחם.

הגלוטריה (מסעדה ללא גלוטן) חוזרת בחול המועד סוכות, תל אביב

הגלוטריה, מסעדת הפופ אפ נטולת הגלוטן של השף ערן זינו, חוזרת גם השנה אל מתחם נור בשוק הפשפשים, ותפעל ב-21 בספטמבר עד 2 באוקטובר. בין המנות: חצ'פורי בשר - תבשיל שפונדרה מפורר לחוטים עם קרם שורשים, בצל מתקתק וציר בקר, עטוף בצק שמרים דק עם טחינה קשיו וגרמולטה פטרוזיליה ולימון (48 שקלים);  פיצה ארטישוק וכדורי מוצרלה – עגבניות, מוצרלה, ארטישוק רומאי, רוקט ופרמזן (64 שקלים); ופל בלגי מקמח שקדים עם גלידה, קרם וניל, פירות טריים וטופי מלח ים (32 שקלים). במקום יימכרו גם לחמים, עוגות ועוד קינוחים.

גלוטריה. מתחם נור, פנחס בן יאיר 5, תל אביב. 054-4460303

ספיישלים בפאנקי ססיליה, הוד השרון

בבר-מסעדה החדש פאנקי ססיליה חוגגים בימי ראשון עם מבצעים מיוחדים: יין וקאווה ללא תחתית במחיר של 35 שקלים לאדם, ומנה ראשונה או אחרונה לבחירה מהתפריט חינם בהזמנת שתי עיקריות. בין הראשונות בתפריט: מיקס פונגי - שלל פטריות צרובות על הגריל במרינדת שמן זית כתית, תימין ושום, מוגשות עם קונפי שרי וגבינת המאירי צרובה בטאבון; וקבב מהקנטינה - שיפוד קבב עם טחינה וירקות מגריל פחמים.

פאנקי ססיליה. דרך רמתיים 54, הוד השרון. 09-7696480

סניף שני לדיינר האיטלקי פאט ויני, הפעם בנתניה

הדיינר האיטלקי פאט ויני מקריית אתא פותח סניף נוסף במתחם סוהו בפולג עם כ-200 מקומות ישיבה ואותו תפריט איטלקי. בין המנות: פולנטה פטריות – פולנטה קריספית עם פטריות שמפיניון ופורטובלו, שום, עלי רוקט ופרמזן (29 שקלים); סטיקי מוצרלה – אצבעות מוצרלה מטוגנות, מוגשות עם קרם חציל ונגיעות סלסה (28 שקלים); פיצה פסטו קרמה – עם קרם שמנת פרמזן, פסטו, מוצרלה, גבינת פטה, אספרגוס, ברוקולי ועגבניות שמש (49 שקלים); ורביולי גבינת עיזים ורוקט – רביולי סגול ברוטב שמנת ועלי ארוגולה (56 שקלים).

פאט ויני. מפ"י 1, מתחם סוהו, פולג, נתניה. *2730

פאט ויני
פאט ויני | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

הבראנץ' של מסעדת קלארו מתחדש, תל אביב

קלארו משנה את תפריט הבראנץ' שלה, שמוגש בימים שישי-שבת בשעות 9:00-12:30 (ויוגש גם בחול המועד סוכות באותן השעות), עם מנות חדשות לצד כמה מנות שיישארו מהתפריט הקודם. בין המנות החדשות: סטייק אנד אגז - בריוש צרוב על הגריל, נתח של איירון סטייק, ביצי עין, רוטב הולנדייז מח עצם בעבודת יד וחסה ערבית עשויה בגריל עם פפריקה מעושנת (86 שקלים); ואגז בנדיקט - חלה קלויה בגריל עם תבשיל תרד טורקי, ביצה עלומה, רוטב הולנדייז קלאסי, עגבניות שרי מיובשות, זיתי טאסוס מיובשים וקצוצים, גבינת כבשים ופלפל שאטה (64 שקלים).

קלארו. הארבעה 23 פינת דוד אלעזר, תל אביב. 03-6017777

סניף חדש לרשת BBB, עין שמר

רשת מסעדות ההמבורגר BBB פותחת סניף חדש במתחם אלון, עין שמר, עם 84 מקומות ישיבה (בהמשך יצטרפו עוד 140 מקומות במרפסת חיצונית). במסעדה ישנם גם שני מסכי ענק שעליהם יוקרנו תחרויות ספורט, ליגת ה-NBA, משחקי גביע אירופה בכדורסל ועוד, וגם חדר משחקים לילדים.

Lager & Ale - רשת ברים חדשה עם סניף ראשון בשרונה, תל אביב

הבעלים של רשת הברים אוסקר וויילד והוויסקי בר מוזיאון, רן דור חי, פותח רשת ברים חדשה בסגנון ברים בלונדון, עם מחירי אלכוהול נגישים ועיצוב בריטי. בין המשקאות: טובורג במחיר 12 שקלים לשליש, 16 לחצי; סטלה - 14 שקלים לשליש, 18 שקלים לחצי; וגינס - 16 שקלים לשליש, 22 לחצי. תפריט האוכל יכלול מנות כמו צלחת נקניקים (38 שקלים), סנדוויץ' קורנביף (38 שקלים) וצלחת גבינות (38 שקלים). בקרוב ייפתחו סניפים נוספים גם במרכז תל אביב, ראשון לציון ופתח תקווה.

Lager & Ale. דוד אלעזר 27, תל אביב. 050-3585358

 

LAGER & ALE
LAGER & ALE | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פסטיבל היין במלון הסקוטי, טבריה

המלון הסקוטי בטבריה יארח ביום שישי, 5 באוקטובר, בשיתוף עם בר היין סנט אורבן את פסטיבל היין הראשון שלו. בשעות 12:00-18:00 יתארחו במדשאות המלון שבעה יקבים ישראליים שיציעו טעימות יין לכל באי הפסטיבל, כולל כוס קריסטל שתישאר עם המבקרים לקחת הביתה. בין דוכני היין יוקמו גם דוכני אוכל במחירים מוזלים, עם דגים טריים, בשר, פיצות, גלידות ועוד. מחיר כרטיס: 100 שקלים בהרשמה מוקדמת או 140 במקום.

תפריט חדש במסעדת רינו מילאנו, עפולה

המסעדה האיטלקית רינו מילאנו מחדשת את התפריט עם מנות כמו ריזוטו רוסו - ריזוטו ארבוריו ביין אדום מתקתק עם סלרי וסוכריות שרי (40 שקלים); פילה ביוגורט - פילה דג ים אפוי בטאבון, עם יוגורט, זוקיני, עגבניות, תפוח אדמה מדורה, צנוברים ולימון פרסי (95 שקלים); ופיצה מדורה עם קרם פרמזן, זוקיני, תפוח אדמה מדורה, צלפים ויוגורט עשבים (55 שקלים).

רינו מילאנו. שדרות רובע יזרעאל 24, עפולה. 1-700-505-504